★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2012

Av Lisa - 6 mars 2012 08:57

Nytvättad och fin. Redo för finbesök. Dagens vikt: 2101 och ja är hungrig heeeela tiden! Har redan ätit upp mitt 9 mål hi hi

 
Av Lisa - 5 mars 2012 22:38

Hemma på snabbvisit..känns det som. Ja, det lär väl bli ca 8 timmar hemma, sen är jag uppe på sjukan igen. Har haft en helt okej dag idag, fast jag har känt mig väldigt glömsk och förvirrad idag. (mer än vanligt) Har glömt saker som jag ALDRIG brukar glömma och jag blir så irriterad på mig själv!!!

Tog med mig Denise ut till matsalen idag när jag skulle käka lunch, bara för att få komma utanför rummet en stund. Sen tog jag en promenad, mest bara för att får lyssna på ljudboken, och såklart få lite frisk luft.

Imorgon får vi finbesök från Sollefteå! Kul att familj och släkt kommer upp och nyper Denise i kinderna lite. Man har ju längtat lite smått efter att få visa upp sin ögonsten!!


Nu är jag inne i barnvagns träsket här.. Fick just bilder på en vagn som är till salu, men den föll mig inte riktigt i smaken.. Jag hade tänkt mig en vagn där framhjulen är svängbara (och låsbara).. Om jag ska ha tre eller fyra hjul, det vet jag inte än. Men jag tror jag vill ha 4. Och den ska vara hyfsat hög så man slipper stå som en ostkrok när man ska grejja med lillan där inne. Jag promenerar ju mycket, och tar en och annan löptur, så jag vill ha en vagn som funkar lika bra på asfalt som på mjukt underlag.. Den ska vara lätt att fälla ihop så man slipper nervsammanbrott, och den ska lätt få plats i bakluckan.

Trodde inte jag hade så många krav, men nu kom jag på en hel del.. Dax att börja söka tror jag..


Av Lisa - 5 mars 2012 11:15

Vi kör på "ljust och fräscht" idag med en helvit outfit! Dagens vikt: 2041 och jag mår bra.. Fast liiiiite snorig är jag nog, men vi hoppas att det inte är nåt farligt !

 
Av Lisa - 5 mars 2012 05:52

Frost.. Jag ser en frostkant på insidan av fönstret i sovrummet när jag slår upp ögonen. Undrar om det är kallt ute, eller om fönstret är dåligt isolerat? Jag tror på det sistnämnda, sätter mig hastigt upp i sängen, sträcker upp armarna i taket och skriker lite lätt. Drar på mig myskoftan och tofflorna och smyger in i köket och sätter på ugnen.  Som vanligt sätter jag på en tvättmaskin (stackars grannar) och Fredrik bökar med kaffebryggaren. Jag står en stund och värmer mig framför ugnen innan jag häller upp en kopp ljummet kaffe (dåliga jävla bryggare) och sätter mig vid datorn och skriver min lilla självbiografi om mina tio första minuter denna måndagmorgon i mars....


Hihihi, så kan det låta.. Nä, nu ska jag sluta leka författare här. God Morgon! Jag har sovit JÄTTE gott inatt! Har inte ens varit upp och pinkat en enda gång tror jag. Det här kan inte annat än bli en BRA dag. 


Bjuder på lite ögongodis till morgonkaffet!  

       

Av Lisa - 4 mars 2012 22:35

Goder afton! Precis hemkommen från sjukan. Har plockat fram lite kyckling och lagt dom i marinad så kan jag stoppa det i ugnen när jag vaknar imorgon bitti.. Det gäller att vara effektiv och planera dom små stunderna man är hemma..

Denise har haft en bra dag idag, förutom en massa strul med stomin som vanligt..  


Idag fick vi besök av Björn och Fanny. Vi satt och surrade och hade trevligt i ett par timmar. Skönt med lite sällskap. Det händer inte så ofta.. Man blir ju lite isolerad när man är på sjukan hela tiden!


Nä, hörni. Jag har inga tankar att dela med mig av ikväll, så ni får hålla till godo med ett suddigt videoklipp på en knasig bebis!

Av Lisa - 4 mars 2012 18:42

Mamma vet att hon varit snål med inlägg idag, men det är bara för att hon har fullt upp med mig! Och så har vi haft besök faktiskt :) / Denise

 
Av Lisa - 4 mars 2012 08:59

Min sovmorgon: Vaknar 05.50, tvingar mig själv att ligga kvar till 07.15 Stapplar ut i hallen och ser min fina gubbe sittandes i köket och bläddrar i sina teoriböcker. Helt inne i körkortsvärlden hör han inte ens att jag säger godmorgon, men det gör inget, jag vill inte störa!  Drar på mig dubbla byxor, dubbla munkjackor, en halsduk, och ett par vantar. Stoppar propparna i öronen, startar den spännande ljudboken jag börjat lyssna på och beger mig ut i kylan. Inser efter bara några ynka steg att jag tagit på mig alldeles för lite kläder och håret reser sig på armarna. Men om jag ökar takten så kanske jag blir varm i kläderna. Promenerar i rask takt helt avskärmad från omvärlden och totalt fängslad av berättelsen om Isprinsessan av Camilla Läckberg.

Kilar in på Ica kvantum och rycker åt mig ett par paket Löfbergs Lila och ett paket mjölk och knallar vidare hem, in i värmen. Nu sitter jag här med min rykande kaffekopp och värmer mig i min mysigaste myskofta. Frukosten och kaffet smakar så mycket godare efter en lång promenad!

Ja det var min morgon det!


Nu ska jag packa väskan med Denises kläder, alla nya fina kläder och den nya fina filten jag köpte. Passande filt med stjärnor till min lilla stjärna!!!  Ha en bra dag!! Det ska jag ha!!!

   



Av Lisa - 3 mars 2012 22:19

Häller upp ett glas Drostdy Hof, fötterna i högläge, lutar mig tillbaka i soffan, drar ett djupt andetag genom näsan och njuter av vaniljdoften som fyller hela mitt hem! Så skönt att vara hemma, så skönt att bara sitta här i soffan och glo!

Har haft en riktigt bra dag idag. Behövde verkligen få komma ifrån lite... Jag behöver ju faktiskt öva på att VÅGA släppa taget om plutten och lämna över ansvaret till någon annan.. Speciellt hennes egen Pappa! Det var faktiskt hans ide´också, och han klarar det ju precis lika bra som jag (även om han inte alltid vill erkänna det) Men nu har vi lämnat över till nattpersonalen och imorgon tar vi sovmorgon.. (Läs: Kliver upp klockan sju, sätter på en tvättmaskin, tar en lååååång promenad och svänger in på affären och köper kaffe och mjölk på hemvägen, sen är vi uppe hos Nisen flera timmar tidigare än vi planerat) haha. 


Nu ska jag njuta av kvällen, stanna uppe länge och inte bekymra mig över nånting på flera timmar!

Imorgon MÅSTE jag lägga in lite bilder från systemkameran! Det blir ju bara iphonebilder nu för tiden. 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards