★ 399 gram ★

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Lisa - 18 mars 2012 22:16

Ja, det är mitt andra namn! Jag får riktig ångest när det finns så jäkla mycket att välja på! Snart så får jag överlåta barnvagnsköpet åt Fredrik. Han tänker mer realistiskt än vad jag gör..

Har ju redan hunnit ångra mig när det gäller vagnen i mitt förra inlägg.. Jag vet hur jag är. Jag kommer störa mig på färgerna. Det måste ju matcha.. Haha.., Nä, bättre att satsa på en svart vagn. Ska kolla lite på blocket vad som finns i närheten, för jag vågar inte riktigt köpa en vagn osedd, det känns lite vanskligt!

Idag har jag iaf köpt ett litet babygym. Det var 200kr nedsatt pris på det på Barnens Hus, så jag slog till.. Hello Kitty var det.. hrm.. Jag som sagt att jag inte ska överösa min dotter med Hello Kitty saker.. nu blev det så ändå..

Dagen har flytit på ganska bra idag tycker jag.. Det enda som oroar mig är att Denise behöver mer syrgas än förut.. Det har ju varit så i några dagar nu och jag förstår inte riktigt varför. Hon har alltid haft 0,1ml men nu behöver hon 0,3ml.. Måste fråga doktorn imorgon om det är nåt som jag behöver känna mig orolig för. Ibland får jag skräcktankar och tror att det är första tecknet på att hennes kropp snart inte kommer att orka mer, att hon kommer att försvinna. Hur länge ska jag gå omkring och tro att jag ska förlora henne?? Förmodligen hela mitt liv.. Det är bara att inse!

Imorgon vill jag ha MÅNGA tummar hållna klockan 08.45 och klockan 17.00!!! 

Av Lisa - 18 mars 2012 16:33

mm.. jag var och tittade på vagnar idag. Nu har jag insett att jag ALDRIG kommer hitta den perfekta vagnen och dessutom så kommer jag ALDRIG kunna bestämma mig, och köper jag en sprillans ny dyr vagn så kommer jag för evigt att ångra mig och fundera på om jag hade kunnat fått en bättre vagn till ett bättre pris. Sån är jag!!!! 

Så nu har jag antagit ett erbjudande som jag fått. En bättre begagnad vagn. Knappt använd faktiskt. "Hartan" heter den. Den ser lite ut som en rymdraket,men ganska cool ändå. Så på Onsdag ska jag provköra den, och jag tror att jag kommer slå till. 2000 spänn!

Sådär ser den ut!! (förstår ni vad jag menar med rymdraket hihi)

Här kommer lite andra bilder! 

       

Denise har en bättre dag idag än igår och ligger just nu i den lånade vagnen och sover här bredvid mig! Hon har inte varit ute nåt idag för jag tyckte att det var för kallt! Men jag har iaf varit ute och gått ca 5km! Superskönt, och nu har jag snart lyssnat igenom "Predikanten!. Har en timme kvar bara.. Sen ska jag kika igenom alla tips jag fått på nya spännande ljudböcker, och försöka välja ut en.. Det här med att välja, har aldrig varit min starka sida!

  

Av Lisa - 18 mars 2012 11:35

Tjenis! Idag känns magen lite bättre, men jag hade gått ner tio gram i vikt.. Det gillar inte mamma. Det är tydligen bara hon som får gå ner i vikt!

 

11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards