★ 399 gram ★

Alla inlägg den 3 mars 2012

Av Lisa - 3 mars 2012 22:19

Häller upp ett glas Drostdy Hof, fötterna i högläge, lutar mig tillbaka i soffan, drar ett djupt andetag genom näsan och njuter av vaniljdoften som fyller hela mitt hem! Så skönt att vara hemma, så skönt att bara sitta här i soffan och glo!

Har haft en riktigt bra dag idag. Behövde verkligen få komma ifrån lite... Jag behöver ju faktiskt öva på att VÅGA släppa taget om plutten och lämna över ansvaret till någon annan.. Speciellt hennes egen Pappa! Det var faktiskt hans ide´också, och han klarar det ju precis lika bra som jag (även om han inte alltid vill erkänna det) Men nu har vi lämnat över till nattpersonalen och imorgon tar vi sovmorgon.. (Läs: Kliver upp klockan sju, sätter på en tvättmaskin, tar en lååååång promenad och svänger in på affären och köper kaffe och mjölk på hemvägen, sen är vi uppe hos Nisen flera timmar tidigare än vi planerat) haha. 


Nu ska jag njuta av kvällen, stanna uppe länge och inte bekymra mig över nånting på flera timmar!

Imorgon MÅSTE jag lägga in lite bilder från systemkameran! Det blir ju bara iphonebilder nu för tiden. 

Av Lisa - 3 mars 2012 18:16

Idag har pappsen gett mammzen barnledigt. Så jag har varit ute i flera timmar. Strosat på stan, gått långprommis, varit hemma och grejjat på. Så skönt att bara ta det lugnt. Dessutom har solen gjort mig på riktigt bra humör!! Köpte lite nya bodys och söta haklappar till plutten, och en stor filt med stjärnor på :)

 
Av Lisa - 3 mars 2012 11:54

2 kilo !! Hipp hipp hurra!!

 
Av Lisa - 3 mars 2012 07:55

 

Fick en fråga om jag kunde lägga upp en bild på hur Denise såg ut när hon föddes, och nu! Det här var vad jag kunde åstadkomma just nu!!  Herre gud vilket stor skillnad!!! Nästan så att jag knappt kan fatta själv att hon var sååååå liten för bara 15 veckor sedan!! 

Vaknade vid sex imorse i vanlig ordning, men bestämde mig för att sova en timme till. Så klockan sju klev jag upp och nu är jag snart redo för dagen. Tänkte ta en morgonprommis, men Fredrik tyckte jag skulle vänta till senare då solen är framme ordentligt så jag får njuta lite av vädret istället. Han är inte så dum min man  

För övrigt så ska jag från och med NU betrakta mig själv som gluten intolerant. Fattar inte varför jag äter bröd när jag VET att jag ALLTID får ont i magen! Åt två mackor till kvällsfika igår och idag är det kört. Magknip deluxe!! Usch och fy. Nä, bättre att hålla sig borta helt och hållet, även fast det är typ det godaste jag vet!


Dax att sätta fart! Ha en bra dag!

 

     


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards