★ 399 gram ★

Alla inlägg den 17 mars 2012

Av Lisa - 17 mars 2012 22:16

Har spenderat hela eftermiddagen med att trösta min lilla plutt! Klapp på rumpan, mag massage, vagga, värmepåse, ligga på mage, ligga på rygg, gå omkring, lyfta benen upp och ner.. osv osv. Känns som att jag har provat allt, men ingenting hjälper mer än nån minut.  Till slut fick hon iaf en alvedonsupp och jag bad om att hon ska få börja med semperdroppar, och imorgon måste jag på apoteket och köpa Minifom.. Får se om det hjälper nånting.. Eller kanske byta tillbaka till den gamla maten, jag vet inte. Så här kan hon inte ha det! Hon behöver sina krafter till att orka växa, orka äta och komma ikapp allt hon har missat!! 

Idag har hon haft problem att syresätta sig ordentligt, så vi har fåt haft ganska mycket syrgas. Men det är inte så konstigt så som hon kämpar. Hon skriker och vrider sig och tar i så hon blir alldeles blöt i pannan..

Hon var iaf lugn för första gången på typ 5 timmar när vi lämnade henne. Hoppas att hon får sova lite inatt och slipper ha ont.. Jag ska nog slänga mig i sängen nu på en gång så jag orkar med ännu en dag imorgon!!

Av Lisa - 17 mars 2012 12:45

VILKET VÄDER!! Det är ju typiskt att man ska ha SLE och inte kunna gotta sig i solen som man vill.. Men nån timme har vi varit ute iaf! Så skönt att få ta ut lillan för första gången!! Hon somnade så gott i vagnen precis som alla andra bebisa verkar göra. För visst är det så? Dom sover som bäst ute i vagnen.. Det har jag fått för mig iaf   


Nu är det vila som gäller för hela familjen!! Jag är helt slut. Har redan gått typ 6 km idag.. och mer lär det bli! Denise ligger i sin lilla säng här bredvid mig och knösar och knorrar och sover om vartannat..


Knäppte en del kort med systemkameran också, men jag bjuder på mobilbilderna och en liten video så länge så kommer dom finare bilderna senare!

     

Av Lisa - 17 mars 2012 10:30

Premiär!!!

Av Lisa - 17 mars 2012 07:17

God Morgon! Sitter här med kaffekoppen i högsta hugg och laddar för morgonprommis. Promenaderna och träningen är något jag längtar efter nu för tiden eftersom jag inte kan bärga mig att lyssna på fortsättningen av ljudboken! PERFEKT! Men.. "Predikanten" är hittills inte lika bra som "Isprinsessan" och jag har hört mer än halva. Jag skulle vilja ha nån bok med lite mer action, lite mer spänning. Nån som har nåt bra tips?? Det ska nästan vara lite skrämmande!

Fredrik går upp till lillan snart.. Han skulle bara "ta sig samman" först.. Vad nu det betyder! haha.  Så kan jag gå min prommis i lugn och ro och sen gå hem och duscha och sminka mig och testa den nya primern jag köpte igår på Make Up Store.. Hon som jobbade i butiken sa att jag fick komma in och skälla på henne om den inte höll dom stora lovorden hon gav, så det här ska bli intressant!

Tyckte ju att den från Smashbox som jag skrev om förut var alldeles för dyr.. (440kr) så jag letade vidare och hittade då den här för 370kr (OJ vilken skillnad haha)

Notera att jag frågade efter en primer mot flammighet och fick ett "age perfect serum"..  Se jag gammal ut?? hehe 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards