★ 399 gram ★

Alla inlägg den 5 mars 2012

Av Lisa - 5 mars 2012 22:38

Hemma på snabbvisit..känns det som. Ja, det lär väl bli ca 8 timmar hemma, sen är jag uppe på sjukan igen. Har haft en helt okej dag idag, fast jag har känt mig väldigt glömsk och förvirrad idag. (mer än vanligt) Har glömt saker som jag ALDRIG brukar glömma och jag blir så irriterad på mig själv!!!

Tog med mig Denise ut till matsalen idag när jag skulle käka lunch, bara för att få komma utanför rummet en stund. Sen tog jag en promenad, mest bara för att får lyssna på ljudboken, och såklart få lite frisk luft.

Imorgon får vi finbesök från Sollefteå! Kul att familj och släkt kommer upp och nyper Denise i kinderna lite. Man har ju längtat lite smått efter att få visa upp sin ögonsten!!


Nu är jag inne i barnvagns träsket här.. Fick just bilder på en vagn som är till salu, men den föll mig inte riktigt i smaken.. Jag hade tänkt mig en vagn där framhjulen är svängbara (och låsbara).. Om jag ska ha tre eller fyra hjul, det vet jag inte än. Men jag tror jag vill ha 4. Och den ska vara hyfsat hög så man slipper stå som en ostkrok när man ska grejja med lillan där inne. Jag promenerar ju mycket, och tar en och annan löptur, så jag vill ha en vagn som funkar lika bra på asfalt som på mjukt underlag.. Den ska vara lätt att fälla ihop så man slipper nervsammanbrott, och den ska lätt få plats i bakluckan.

Trodde inte jag hade så många krav, men nu kom jag på en hel del.. Dax att börja söka tror jag..


Av Lisa - 5 mars 2012 11:15

Vi kör på "ljust och fräscht" idag med en helvit outfit! Dagens vikt: 2041 och jag mår bra.. Fast liiiiite snorig är jag nog, men vi hoppas att det inte är nåt farligt !

 
Av Lisa - 5 mars 2012 05:52

Frost.. Jag ser en frostkant på insidan av fönstret i sovrummet när jag slår upp ögonen. Undrar om det är kallt ute, eller om fönstret är dåligt isolerat? Jag tror på det sistnämnda, sätter mig hastigt upp i sängen, sträcker upp armarna i taket och skriker lite lätt. Drar på mig myskoftan och tofflorna och smyger in i köket och sätter på ugnen.  Som vanligt sätter jag på en tvättmaskin (stackars grannar) och Fredrik bökar med kaffebryggaren. Jag står en stund och värmer mig framför ugnen innan jag häller upp en kopp ljummet kaffe (dåliga jävla bryggare) och sätter mig vid datorn och skriver min lilla självbiografi om mina tio första minuter denna måndagmorgon i mars....


Hihihi, så kan det låta.. Nä, nu ska jag sluta leka författare här. God Morgon! Jag har sovit JÄTTE gott inatt! Har inte ens varit upp och pinkat en enda gång tror jag. Det här kan inte annat än bli en BRA dag. 


Bjuder på lite ögongodis till morgonkaffet!  

       


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards