★ 399 gram ★

Alla inlägg den 8 mars 2012

Av Lisa - 8 mars 2012 22:21

Lilla lilla Denise! Hon har varit sååå knorrig och bökig idag. Inte alls nån nöjd bebis. Hon har varit vaken mest hela dagen och bökat runt och vridit sig åt alla håll och kanter.. Jag hade ju såklart mina aningar om vad som var på gång.. Kvällen avslutades med 4 långa bajskorvar, sen somnade hon såååå sött! Äntligen!!

Har bytt stomipåsen 2 gånger idag.. HOPPAS den sitter fast imorgon när jag kommer.. Har nämligen inga fler färdigklippta på lager. Ibland blir jag bara så trött och less på detta bök. Det går liksom inte att hitta nån universal lösning. Men det är väl inte så konstigt egentligen. Det är inte meningen att bebisar ska ha stomi!!! Så är det bara! Synd bara att det är så svårt att fixa själv. Man måste vara två om man ska lyckas få fast den.. Så lite jobbigt skulle det nog bli med det om vi skulle komma hem före operationen.. Men jag skulle nog fixa det själv, om jag verkligen verkligen var tvungen!

Nu ska jag bjuppa på lite kort tänkte jag. Knäppte lite bilder idag när hon låg och var totalt inne i sin mobil.. 

Jag tyckte inte ens att bilderna behövde redigeras!! Sååå all natural!

     

Seeeeer ni va stor hon börjar bli??? 2136 vägde hon idag om jag inte minns helt fel, och hon är hungrig hela hela tiden! Idag började hon visa tecken på hunger redan 1,5 timme efter hon ätit.

Ja, det är verkligen ett heltidsjobb det här! Mata, tömma påse, byta blöja, göra överföring, mata, tömma påse, byta blöja.. Mata.. osv osv osv.. Men så är det ju med alla bebisar, bortsett från det här med att tömma påse och göra överföring då då..

Nä, nu  ska jag plocka fram lite mat inför morgondagen! Sen blir det natti natti! 

Av Lisa - 8 mars 2012 18:13

Nu har Denise varit vaken sen halv tre.. Inte ett dugg trött idag. Bara hungrig! Själv så har jag varit på gymmet idag. Sååå skönt och välbehövligt! Det blev 3 km löpning bara, sen kände jag mig stressad och skyndade mig hem till duschen! Nu är hela familjen samlad och vi myser lite på rummet.

 
Av Lisa - 8 mars 2012 09:36

Mätt och belåten ligger jag här och småkikar på min mobil! Mamma fick en riktig skit morgon för hon upptäckte att min stomi påse lossnat då hon precis kommit hit! Så det blev påsbyte och jag var såååå hungrig och arg.. Vi struntade i att väga mig för mamma tyckte att det blev för mycket för mig med allt på en gång, så jag får väga mig lite senare idag!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards