★ 399 gram ★

Alla inlägg den 2 mars 2012

Av Lisa - 2 mars 2012 19:34

Sitter här och försöker summera dagen i mitt huvud, och jag kan inte komma fram till annat än att det varit en helt okej dag. Var här tidigt imorse som vanligt, men Fredde dök upp redan vid halv ett, så då smet jag! Stack iväg och tränade, gick och köpte mig en flaska rött och sen hem och duscha.. Skyndade mig att göra mig klar och när jag stod där med jackan och halsduken på så stannade jag upp och tänkte "Nej, jag ska faaan inte skynda mig". Så jag slängde av mig ytterkläderna och satte igång med lite städning istället. Välbehövligt kan jag lova!

Har plöjt igenom 20 avsnitt av Desperate Housewives på två dagar nu.. Det blir en hel del tv- tittande här. Haha.


Denise har varit lite knorrig och missnöjd idag. Hon har legat och smågrinat och knorvat sig, så jag tror hon har ont i magen. Kanske dax för en bajskorv snart igen?? Men jag har visat doktorn ett par saker kring stomin som inte ser ut som det brukar. Jag tror egentligen inte att det är nåt som är farligt, men jag vill gärna tala om ALLT jag ser som förändras, det är mitt ansvar eftersom jag inte kan bedömma om det är något allvarligt eller inte!

Om nån timme ska vi gå hem. Hem och ta ett glas rött och lägga lite slingor i håret. Behöver verkligen gå till en frisör! Det blir liksom inte riktigt lika bra när man gör det själv.

Har funderat lite idag på om jag kanske borde börja äta min medicin igen.. För några år sedan så fick ju jag en ADHD diagnos och har sedan dess ätit Ritalin. Men när jag blev gravid så slutade jag äta den och sen har det inte blivit att jag tagit upp kontakten med Psyk.. Men det kanske jag borde göra.. Den har ju ändå hjälpt mig att sortera tankar och hålla ordning på livet i flera år, även om jag bara har en liten liten dos och ibland tvekar på om diagnosen verkligen stämmer... Ska fundera. Över helgen iaf. Vill bara ta hjälp av allt jag kan för att må bra, och jag vet inte om det kommer få mig att må bättre, men det kan ju vara en hjälp på traven att slippa känna sig stressad och ofokuserad JÄMT!

Av Lisa - 2 mars 2012 15:54

(Tränar på 1life, har ett Gold´s gym-linne på mig,och dricker ur en IKSU flaska, haha lite fult)

Nytränad och full av ny energi. Denise fick vara ensam med pappa i några timmar för allra första gången och nu har vi precis stått och JÄVLATS med stomi påsar som läcker och lossnar.. Måste be personalen om hjälp sen, för den här kommer inte att sitta länge, hon kanske börjar växa ur den här modellen och behöver en annan sort, vad vet jag? Dagens vikt: 1986 !!! 

Av Lisa - 2 mars 2012 08:41

Ny Dag, Nya Möjligheter.. Hade en bättre känsla i kroppen när jag vaknade imorse, och hoppas att det håller i sig hela dagen! Träningsväskan är packad och så fort Fredrik är klar på körskolan så kommer han hit och då sticker jag till gymmet!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards