★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 21 mars 2012

Morgonstund...

Av Lisa - 21 mars 2012 08:16

Bra morgon! Startade dagen med att sätta på en tvättmaskin. Min NYA fina tvättmaskin. Gud så skönt att kunna dra igång ett snabb program, och att slippa det hemska oväsen den gamla förde!! Sen tog jag mig en morgonprommis.. Jag tror det blev nästan 4 km.. Sen hem och byta om och promenixa upp hit och mötas av en lugn, fin sovande och väldigt nöjd liten bebis! Så nu kan jag dricka mitt kaffe i lugn och ro. Det här är första gången jag kommer hit på morgonen och möts av en sovande Denise!!

Vet ni vad.. Inatt vaknade jag klockan två, för jag drömde om barnvagnar. haha. Kunde inte somna om så jag klev upp och satte mig och surfade runt och kollade på vagnar. GALENPANNA!!

Jag har varit inne på Brio Sing ett tag nu.. Gillar den skarpt, och kanon bra paketköp med både ligg, sitt och babyskydd.. Men jag har bara tittat och känt lite på den, jag har inte provstyrt den än. Så det ska jag försöka få gjort idag.. Gillar jag den så finns den på REA för 5995kr för hela paketet..


Blir det varmt idag så ska jag ta med Denise ut så hon får lite frisk luft!


 
 
Camilla

Camilla

21 mars 2012 08:33

Hej Lisa!

Stor och gullig tjej Denise är. Mysigt att följa hennes framsteg =)

Jag kan varmt rekommendera vagn där du klickar på babyskydd, helt klart mitt bästa köp i barnvagnsväg (hade inte det till mina två äldre barn) men det är helt suveränt att bara kunna klicka på babyskyddet och springa in och handla eller vad det nu är vi ska göra. Det är en sing vi har. Det som är nackdelen om man nu ska se någon sådan är väl att det inte riktigt är en terräng vagn då den har små hjul fram och inga rejäla stötdämpare. Men vi är ändå supernöjda med vagnen, lätt att fälla ihop och bära med sig, lyfta in i bil osv. Jämfört med vår gamla där man får leka hulken då den ska in i bilen ;)

Lycka till i djungeln!

http://idafranck.blogspot.com

 
Ingen bild

Åsa Stenslökken

21 mars 2012 08:38

Hej!

Jag har haft Brio till mina barn, inte just den som du ska kolla på idag, och har varit riktigt nöjd. Det som är bra med de kända märkerna är att det är nära till återförsäljare för service, tillbehör mm + bra andrahandspris.... fick 1500:- (kunde säkert fått ut mer men jag va mest ute efter att få den såld) för min duovagn som var 7 år gammal å efter 3 barn med allt vad det innebär med slitage.

Lycka till i barnvagnsdjungeln:-9

 
Ingen bild

Anna

21 mars 2012 08:43

Vi har en brio sing som shoppingvagn.... :0). Den är väldigt skumpig och hård och är inget vi använder för promenader. Inte särskilt hör mysfaktor men sjukt smidig i affären.

Vi har en kronanvagn och den är grym och är riktigt bra pris på. Den har inte svängbara hjul men är ändå väldigt smidig. Vi ville ha en vagn som man kunde vara ute med mycket i olika underlag utan att hjulen hänger sig så sm svängbara hjul ofta gör. Sen köpte vi brion billigt på blocket för att ha en smidig vagn när man åker och handlar och som man kan klicka i bilskyddet i. Så mitt tips är kronan. De har ett jättebra paketpris nu på både liggdel, sittdel, regnskydd, myggnät, skötväska... 5995:- http://www.kronan.com/sv/barnvagn/paket/duovagnspaket-svart

 
Ingen bild

Cina

21 mars 2012 09:01

Varför inte köpa denna som är billigare.
Kolla in länken.
http://leksaker.toyland.se/sv/product/33443/BRIO-Sing-Sittvagn-Svart-Rod-INKL-Liggkorg

 
Ingen bild

Tess

21 mars 2012 10:52

Min kompis har den vagnen! Vi tycker den är bra med ett undantag: fjädringen...den är dålig. Vagnen skumpar mycket och hårt. Inte optimalt vid promenader på grusväg. Men om ni inte går på grusvägar så tror jag att det funkar fint!

 
Ingen bild

Anna E

21 mars 2012 12:21

Vi har köpt ett paket med babyskydd och vagn med ligg och sittdel från www.kopbarnvagn.nu som kostade 5500 kr istället för 8200 kr. Märket är crescent och den känns jättebra! Ett tips! På köpbarnvagn har de faktiskt riktigt bra priser på märken man vet vad det är ;)

Ha det!

//anna e

 
petra

petra

21 mars 2012 12:21

Ja de kan man ju oxå drömma om =) ha ha

ha en fin fin dag hoppas ni kommer ut med sessan
kram

http://zupermamman.blogg.se

 
Malin, Mamma till Zelina

Malin, Mamma till Zelina

21 mars 2012 12:22

Om du vill ha en bra vagn. Tycker jag du ska satsa på en Emmaljunga Citycross. Jag älskade min och var jättenöjd. Så satsa på en sån :-)

http://mammaflikkan.blogg.se

 
Ingen bild

madde

21 mars 2012 12:49

jag har en brio sing till min son, den är skön och köra och är lättstyrd, men den är fruktansvärd att gå med inne i affärer då den är så jäkla bred över bakhjulen, ibland kommer man inte ens igenom larmgrejerna dom har i ingångarna så vi ska faktiskt köpa en ny. Men singen är väldigt snygg och så är det jäkligt skönt att man bara kan klicka fast babyskyddet direkt på chassit utan adapter, sen en till nackdel som jag tycker är att det inte är fullt liggläge på sittdelen...jag stör mig dom inte på stötdämpningen som många andra gör, men däremot så rasslar den endel när man går på grus och ojämnt underlag.

 
Ingen bild

Pernilla

21 mars 2012 22:42

Jag har en Brio Sing och köpte oxå det paketet från köpbarnvagn.se är supernöjd med den. Kan väl som någon annan skrev tycka att den är lite väl bred över bakdelen men det har funkat bra ändå tycker jag. Min Eliwia sover som en prinsessa i den och att det är så lätt att klicka i både babyskyddet och liggdelen är ju ett väldigt plus.
Sedan är den väldigt lätt att fälla ihop och tar liten plats och det är ju ett stort plus.
Hoppas att du hittar rätt i barnvagnsdjuneln!!

Kram Pernilla (Elenores storasyster)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards