★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 5 juni 2016

Träning,jobb,skola och stegarbete

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

           

Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stannat kvar och festat efter showen, men så blev det inte. Vi åkte hem.


Idag har jag gjort det jag alltid gör på Söndagar: STÄDA! Känns skönt, för golven tog jag igår, så då kunde jag fokusera på allt annat idag. Orkar liksom inte ta alltihopa samma dag..Så gammal och svag som jag är   


Har kommit igång bra med träningen igen och nu tänker jag satsa stenhårt. Det brukar gå bra när jag får in andra rutiner.Så nu när plugget startar och jag kommer jobba Måndag-Torsdag i några veckor så kommer garanterat träningen bli väldigt rutinerad.


Imorgon är det röd dag.. Hatar sånt. Trots det så startar min kurs "Barnhälsovård".. Men ha inte ens hunnit få boken än, så jag får vänta lite.

Ett besök till Umeå är planerat i veckan också. Det var längesen jag träffade reumatolog-specialisten och hon brukar vilja klämma och känna på händer och fötter framförallt.. Vet inte riktigt varför men.. 

Vet att mina levervärden inte ser så bra ut, och det har ju sina orsaker.. Är glad att jag inte är inne i ett sjukdoms-skov just nu för cellgifterna skulle nog paja min lever totalt.. Fick ju avbryta behandlingen sist pga att värdena blev för höga..  Så jag satsar på att aldrig mer behöva cellgifter. Punkt slut och AMEN!


Har suttit och jobbat med lite 12-steg här på kvällskvisten också.. Och nu anser jag mig vara klar med steg 1 ..  Det är ju inte BARA att skriva och svara på frågor. Det skaSJUNKA IN också och jag ska känna att jag faktiskt tagit det här steget på riktigt. För er som inte vet vad jag pratar om så är det 12-stegsprogrammet som är den vanligaste behandlingsmetoden på behandlingshemmen för alkoholister och narkomaner runt om i världen, och så här låter steg 1:

"Vi erkände att vi var maktlösa inför vårt beroende, att våra liv hade blivit ohanterliga"  Visst, det är väl ingen konst att erkänna det.. Men att VERKLIGEN erkänna det för sig själv, och förstå hela omfattningen av beroendet är inte lika lätt. Är det nnågot man är expert på så är det att lura sig själv.. Andra också för den delen, men nu är det färdigfjantat. Jag ska verkligen prova att vara 100% ärlig mot mig själv i det här programmet. Och med min sponsor som hjälper mig framåt i stegen. Jag tror inte att det funkar annars. 100% annars kan ja lika gärna skita i det. Kommer bli svårt för det är mkt stolthet i att erkänna vissa saker, men jag vill verkligen förändra mig och då måsste jag göra uppoffringar som kanske inte alltid är så bekväma!

   

   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...

Av Lisa - 16 januari 2016 22:55

Idag har jag gjort det värsta jag vet : skruva möbler. Men i slutändan blev de ändå lyckat! Ska försöka få min lilla plutt att sova i sin säng när hon kommer på fredag. Så jag får nog räknaed att sova på en madrass på golvet bredvid. Glasög...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016
>>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se