★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 12 februari 2012

Skit dag!!

Av Lisa - 12 februari 2012 23:04

Bra dag för Denise.. Skit dag för mig! Usch och fy. Har inte alls mått bra idag. Det blir bara för mycket ibland. Hur ska det bli med allt? Hur ska vi få allt att fungera? Är det ens möjligt? Hur ska man orka ta hand om sig själv, ta hand om varann och ta hand om lilla Denise? Vet liksom ingenting om vad livet har i beredskap för mig och min lilla familj i framtiden..Hur mycket orkar en människa?  Det börjar bli en vana att bryta ihop på helgerna tror jag.

Har väl bölat i si sådär 1,5 -2 timmar ända tills ögonen var helt igensvullna och näsan inte gick att få minsta lilla luft genom.. Huvet pulserar och jag känner mig råförlyld.. Men, dom säger ju att det är nyttigt att gråta. Även om det inte löser ett enda problem så lättar det på trycket lite.

Har syster här ikväll vi har precis kommit ner på rummet efter att ha varit uppe och matat lillan, och pysslat lite med stomin. Till allas stora förvåning så hade hon bajsat I BLÖJAN!!! Vi bara juuuublade! haha. Som vi har väntat på detta bajs, och nu kom det, så nu vet vi att det funkar iaf! Skönt för henne, och skönt för oss som väntat!

En annan bra sak var att stomipåsen satt kvar! Den har nu suttit ända sen klockan ett idag! REKORD!!!


Hoppas på att vakna upp pigg och GLAD imorgon.. och gärna utvilad också!

 
 
Elin

Elin

13 februari 2012 01:37

känslorna går berg och dalbana! och det lättar på trycket att få gråta. Med tiden så kommer allt att bli lite lättare, när Denise växer sig starkare. Det är ju under väldigt annorlunda omständigheter ni har fått barn, så väldigt mycket för tidigt. Så mycket att processa. En kram från mig till dig och de dina!

http://livtaget.blogspot.com

 
Ingen bild

Linda

13 februari 2012 07:35

Underbart att det går så bra för lilla Denise. Hon är ju helt otrolig din lilla tjej :).
Dina känslor kommer antagligen åka upp o ner. Nu börjar du säkert slappna av lite och det är klart att mycket kommer ifatt en allt som man inte kunnat ta hand om innan. Glöm inte prioritera dig själv i den mån det går.
Ta hand om dig.
Kram Linda

 
Ingen bild

Jenny

13 februari 2012 08:43

Hej tjejen! Jag känner inte dej å du inte mej.... Följer din blogg och tycker att du gör det jättebra, vilken jobbig tid detta är! Visste inte om jag skulle skriva något... Men... Du skrev i ett tidigare inlägg att du funderat på antidepressiva tabletter. Min magkänsla var då genast GÖR DET! Å så täntke jag skriva en kommentar..men det kom av sej! Naturligtvis är det inte någon mirakelkur, men om jag inte missförstått det jag läst så har du även tidigare mått lite dåligt psykiskt och då kan det ju vara bra med lite hjälp när livet är jobbigt... En liten hjälp att komma upp någon liten bit iallafall - det ena utesluter ju inte det andra - man kan ju både få samtalsstöd och äta antidepressiva samtidigt... Man kanske t o m måste äta tabletterna för att ens orka med att ta sig ngn vart i ett samtal?? Ja...det var bara min känsla... Själv äter jag antidepressiva igen för tredje gången i livet, utan ngt så stort och jobbigt som du har hamnat i...och ibland så känns det som att vissa tycker att man lite ger upp när man tar tabletter till hjälp - så är det inte!! Behöver man så behöver man...varför må sämre än nödvändigt...?! Hoppas denna dag blir bättre för dej!

 
Therese

Therese

13 februari 2012 11:03

Klart du oroar dig, du är ju mamma nu! Med ansvar för en hel familj så kan det säkert kännas som överväldigande.
Men oroa dig inte, allt löser sig oftast till det bästa och gråt om det känns bättre, jag brukar köra med devisen "bryt ihop och kom igen". :)
Du är stark, och det lossnar så småningom.

http://www.westinhouse.net

 
Maria

Maria

13 februari 2012 11:54

Åhhh, tycker så synd om dig! Skickar MASSOR av goodfeelings till dig. Är ju själv gravid i v.29 och det gör så ont att se någon gå igenom allt du får gå igenom. Men jag blir så glad när jag ser att lilla Denise mår bra. Några måbratips till dig(om det hjälper, ibland spelar inte någonting någon roll): Läsa inredningstidning, äta choklad;), kolla in thesecret.tv, frisk luft, paprika skall tydligen få oss på bra humör.
Hoppas att resten av dagen blir bättre=)!
Hälsningar från Maria.

http://www.villa113.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards