★ 399 gram ★

Alla inlägg den 1 februari 2012

Av Lisa - 1 februari 2012 20:10

Är hon inte bara så underbart söt med sin upptryckta näsa och sina stoooora ögon! Min lilla lilla rumpnisse! 75 minuter utan CPAP blev det nu ikväll.. Fast efter en halvtimme så tog vi på grimman för hon vill nog har lite lite syrgas för att vara nöjd! Idag väger Denise: 1271 gram! 

Av Lisa - 1 februari 2012 15:35

Känner mig totalt ofokuserad och stressad idag! Men det är klart man måste ha sånna dagar också. Tog mig en välbehövlig promenad till Strömpilen. Shoppade lite kläder både till mig och Denise. Skönt att komma ut lite. Jag känner mig bara så piss-less på sjukhuset just idag. Kan inte riktigt slappna av när jag sitter uppe hon Denise heller. Jag har myror i benen!!

Alldeles nyss gjordes en ögonundersökning.. Den här gången kunde man se små förändringar. Dom fortsätter att kolla varje vecka, så man ser vart det här tar vägen. Antingen så försvinner det av sig själv, eller så blir det värre och måste behndlas. Vi hoppas såklart på det förstnämnda!

Ikväll kommer Denises moster hit, så då sätter vi henne i arbete och så får hon hjälpa till med tvättning och vägning. Ibland är jag så nervös inför dom här momenten. Så konstig jag är! Jag kan bli super nervös för dom här "lätta" sakerna. Dom sakerna som jag har gjort så många gånger, det som är roligt och mysigt. Det kan jag gå omkring och gruva inför. Men sen finns det andra saker, som egentligen borde vara jobbigare, som jag inte alls är nervös inför. Jag vet inte vad det beror på, men jag har en teori om att jag har för höga krav på mig själv och gör en massa jobbiga saker utan att reflektera och känna nånting. Så när det är dax att göra nånting mysigt och avslappnat, då kommer känslorna.. eller nåt sånt.. Psykolog-Lisa har talat!


Av Lisa - 1 februari 2012 13:36

Jag håller på att testa videofy.me Men det verkar inte som att det funkar att direktpublicera till den här blogg plattformen.. Synd. Men jag har iaf skaffat en profil där mina videos kommer att finnas från och med nu.  Får väl se om det funkar! Min profil hittar du HÄR  eller i min länklista!

Av Lisa - 1 februari 2012 12:47

Unnade mig en sån här dag idag! Shopping! Plus 6 km promenad! Lillan mår bra, så jag passar på. Dock lite svårt att slappna av.. Men ja tog mig iväg iaf!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards