★ 399 gram ★

Alla inlägg den 24 februari 2012

Av Lisa - 24 februari 2012 16:51

Tog barnledigt en stund och sitter nu hemma i soffan och käkar lite godis! NU IGEN! Det får va nog med sånt efter helgen! SKÄRPNING! Och dax att låsa upp gymkortet igen och försöka få någon slags struktur på vardagen, även om det är så här konstigt allting.

Denise mår bra iaf, förutom att hon samlat på sig en massa vätska.. Funderar på hur mycket av hennes viktuppgång som egentligen bara är vätska?! Men det lär väl visa sig redan imorgon skulle jag tro. Hon fick lite vätskedrivande idag och hon har redan pinkat så hela hon och jag blev blöta! hihi.


Är bara så rädd och orolig för alla baciller på avdelningen. Och man tittar noga och iakttar personalens hygienrutiner hela tiden.. mm.. Jag kan ju säga att doktorn bär både ring, armband och klocka. Och han går mellan alla patienter. Tänk vad mycket baciller som samlas där!!! Inte ens vi som jobbar med gamla på äldreboenden får ha smycken på oss av hygieniska skäl. Tänk då på ett sukhus där man jobar med sjuka och smittade barn, både små och stora och även små infektionskänsliga bebisar.. Då borde det ju vara extra viktigt!

Tänkte försöka ta upp det med någon av sköterskorna ikväll.. Man måste ju får säga vad man ser och vad man tycker. Det är ju inte så att man vill hacka på någon,  Det handlar ändå om min dotters hälsa! Hon har varit med om tillräckligt mycket jobbigheter. Man behöver inte riskera nåt i onödan, och smycken på jobbet är onödigt!

Känner mig trött och slut i hela kroppen! Det är ganska påfrestande att ligga i en sjukhussäng hela dagarna när man inte ens är sjuk. Det blir ju att man känner sig sjuk till slut! Ligger i exakt samma ställning och en likadan säng som jag låg i på förlossningen när jag var som sjukast.. Enda skillnaden är att nu ligger min bebis ovanpå magen istället för inuti!

Idag fick jag paket!! Tack så JÄTTEMYCKET Ted&Katharina! Ett superfint halsband med texten: Denise, Min fighter!  Åå va glad jag blev! Det kommer att användas flitigt så fort jag kommit från sjukhuset!


Nu ska jag vara lite kriminell (jag erkänner på en gång) och ladda ner ett par filmer som vi kan glutta på ikväll uppe på Barnavdelningen!! Film och godis! Det är ju Fredag!

 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards