★ 399 gram ★

Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Lisa - 21 februari 2012 22:48

Ja då var man hemma igen! Är så fruktansvärt trött så ögonen håller på att gå i kors på mig! Tre-fyra timmars sömn är inget för mig, JAG BEHÖVER MEEEER! Men det är väl bara att vänja sig antar jag.. Nu är man ju faktiskt småbarns förälder...

Har myst med Denise heeeeela dagen idag! Hade henne ute på "Neosalen" på morgonen bara. Kom dit runt halv nio och matade henne, vägde henne och allt det där, sen efter ronden så tog jag med henne in på rummet och där höll vi oss hela dagen. Trodde faktiskt att det skulle kännas mer nervöst och osäkert än vad det gör. Det känns så naturligt på nåt vis. Det är ju så här det är meningen att det ska vara. Mamma+Bebis.. Inte en massa annat folk! Men nu har ju vi faktiskt VERKLIGEN behövt alla människor som varit runt omkring, och det gör vi ju fortfarande. Känns tryggt att veta att dom finns, men som vanligt så vill jag alltid försöka klara så mycket som möjligt på egen hand.. Men en sak har jag lärt mig av den här resan: ATT BE OM HJÄLP! Behöver jag nåt så hojtar jag till, vill jag ha hjälp så ringer jag på klockan eller ropar direkt. Förut har jag alltid varit en sån som inte vill vara till besvär och jag har liksom inte vågad kräva nånting. Men nu handlar det ju inte om mig.. 


Nä, nu ska jag slänga mig i säng och hoppas på att jag kan sova inatt! Fredrik kom ju upp med Pizza till sjukhuset.. En pizza som man blev sjukt törstig av, så jag lär väl få pissa hela natten :P

Av Lisa - 21 februari 2012 19:19

Så här har min dag sett ut! Älskade unge! Det är kanske nu jag börjar komma in i min lilla bebis bubbla.. Har haft henne hos mig heeeela dagen, och hon har legat och sovit på mitt bröst i säkert 5-6 timmar. 

Av Lisa - 21 februari 2012 10:45

Nu har vi installerat oss på riktigt här! Och vi kommer inte att få någon rums kompis, det se vi sett till! Det finns en ny video på videofy där jag visar vårt rum! Denise sover så sött och har gjort det sedan hon fick mat. Ja märker mer och mer att hon inte är nöjd med att bara sondmatas. Hon vill känna smaken, hon vill svälja maten. Snart dax för mamma att våga börja mata med napp flaskan och lita på att hon inte kvävs!

Av Lisa - 21 februari 2012 07:00

God Morgon alla! Sitter och pimplar kaffe, kollar på BB från igår och slingar håret.. Fredrik väckte mig med en kopp kaffe innan han drog till jobbet, så jag klev upp. Sticker väl upp till sjukan så fort jag duschat och käkat frulle! Ingen har ringt inatt så jag antar att första natten på Öviks sjukhus har varit bra för min lilla tjej! Själv så har jag sovit ca 4 timmar pga en snarkande karl och en massa tankar i huvet!

Seeeee ya later!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards