★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 26 februari 2012

Söndag

Av Lisa - 26 februari 2012 09:45

Nyduschad, smikad, magen full av kaffe, redo för dagen! Sitter och väntar på att tvättmaskin nr 2 ska bli klar så att vi kan springa upp till lillan sen! Har klickat hem ett andningslarm som jag tänkte passa på att testa på henne medans hon fortfarande ligger på sjukan och har saturationsmätare på sig. Då ser man ju om det är tillförlitligt, smart drag av mig (om jag får säga det själv hehe)

Kameran är nerpackad och datorn är fylld med nya filmer! Så nog ska vi kunna fördriva även denna dag utan ett nervsammanbrott..


Känner tyvärr av en hel del värk i kroppen och funderar på om det är min SLE som börjar spöka.. Är även ganska rödflammig i ansiktet och det brukar vara ett tecken på att sjukdomen är aktiv.. Tur att jag ska till doktorn i mars, så får vi se vad vi ska göra åt saken. Kan INTE bli sådär supersjuk nu. Det gå bara inte!

Jag har iaf hittat en SUPER produkt om man är rödflammig i ansiktet (som jag ofta är) Har inte köpt den än, men jag testade den sist jag var in på Kicks, och jag måste nog ta å köpa den ändå.. (även fast jag tyckte den var svinigt dyr)

Grönt dämpar rött! Japp så är det!  


Idag är Denise 38 graviditetsveckor! GRATTIS min sköna böna!!!!   

 
 
Ingen bild

Emmelie

26 februari 2012 10:25

Grattis till 38 veckor lilla Denise! Skönt att det går så bra för er. Hoppas ni snart får slippa sjukhusmiljö och påbörja hemmalivet. Tänkte på andningslarmet... Sjukhuset vi bodde på beställde ett larm åt oss som vi fick låna från ett ställe (linde healthcare). Var otroligt nöjd med det larmet och det kändes väldigt pålitligt och säkert. Satt som en liten kudde fast tejpad på magen med en sladd som man kopplade in i en dosa. Den lilla kudden kände av rörelserna och om det inte rört sig på 20 sek så larmade den. Fortsätt att kämpa på!

Lisa

26 februari 2012 14:06

Japp det är ett sånt jag beställt!

 
mia

mia

26 februari 2012 11:53

guud vad tiden går!! redan 38 veckor! jisses:), har ni något premilinärt datum/vecka som ni ska få åka hem alla 3? kramar!

http://miiamakinen.blogg.se

 
Rebecca

Rebecca

26 februari 2012 12:00

Den där krämen har jag och den gillas! Var beredd på att andningslarmet kan larma utan att något är fel. De är ofta lite för känsliga. :)

http://rebeccaelisabethandersson.blogg.se

 
Ingen bild

Marina

26 februari 2012 22:14

Har du kollat att ni inte får med er något larm hem från sjukhuset? Vi fick låna ett tills dottern var 11mån.

Så "stor" hon blivit, sötnosen!

Lisa

26 februari 2012 22:36

Nej jag har inte kollat det faktiskt.. men nu är det försent :P

 
Ingen bild

Anci

26 februari 2012 23:18

Grattis Denise!

 
Ingen bild

Pia

28 februari 2012 18:42

Jag har samma sjukdom som du (SLE) och går på Reum på NUS. Rödflammig i ansiktet är jag i lååånga perioder när sjukdomen är mer aktiv (just nu till exempel) och då är bra smink nödvändigt för att jag inte ska "känna mig sjuk". Kan lägga stora pengar på smink bara för att dölja sjukdomen (som jag ser det, andra runt omkring ser ju inte på mig och gissar att jag e sjuk bara för att jag e väldigt rödflammig)Den där produkten ska jag prova, blir att shoppa till helgen tror jag! Tusen tack för tipset! Och Grattis till lilla Denise!! Hon verkar vara en väldigt kämpaglad tös med riktigt stark livsvilja, Underbart!! :)

Lisa

28 februari 2012 22:37

Ja man känner sig verkligen extra sjuk när man blir sådär röd.. Självförtroendet sjunker i botten. Jag blir ofta lite hård och svullen på det röda området, så då spelar det ingen roll hur mkt smink och primers jag smetar på så tycker jag att det syns ändå.. Säkert bara jag själv som ser det. Hur yttrar sig din SLE mer än det röda i ansiktet? Har du nåt organ som är extra utsatt?? Själv så har jag mina förbaskade lungor. Haft proppar och drabbas med jämna mellanrum av vätska i lungsäcken och det gör såååååå himla ont! Annars mest värk, feber och trötthet under dom lättare skoven

 
Ingen bild

Pia

29 februari 2012 13:54

Jag har nästan alltid en tendens till rödflammighet i ansiktet, bara mer eller mindre, dessutom får jag klungor med utslag (ser ut som nån typ bubblor) på vissa ställen i ansiktet. Jag har lite problem med mina leder, belastningsvärk, feberepisoder, trötthet. Och om jag t ex håller en telefon för länge på samma sätt så stelnar mina fingrar i det greppet. Mina njurar har varit angripna av sjukdomen och jag fick gå igenom en intr.ven beh med cellgifter i tre månader för det. Så nu kollas njurarna upp vid varje besök. Dessutom har de nu hittat att hjärtat slår lite galet så jag e under utredning för det.
Jag tycker oxå att det syns i massor det röda trots att jag sminkar mig men det känns i alla fall bättre när jag har nåt som täcker en del i alla fall. Å sminkdjungeln är ju enorm! Just nu har jag Youngbloods minderalfoundation som e riktigt bra. Ska prova den där smashbox under så kanske det blir hur topp som helst :) Fast med mina utslag ser jag ju bubblig ut hur som helst :-/ Kul att hitta en blogg med någon som har samma sjukdom. Och att dessutom få läsa om er lilla Denise e både trevligt och hjärtskärande. Hoppas ni får en bra dag idag!!

Lisa

29 februari 2012 16:36

Vår sle verkar yttra sig ganska lika då.. Förutom njurarna. Jag har också fått cellgiftsbehandling.. En omgång 2004 tror jag ch en omgång förr förra sommaren. Sen dess har jag varit nästan helt symtomfri! Såååå skönt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards