★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 22 mars 2010

Tankar..

Av Lisa - 22 mars 2010 19:43

Har haft film marathon här idag!. När ja kom från jobbet var det Boondock Saints ll, sen blev det New Moon och sen nån sketen fängelsefilm. Har nyss kommit hem från en promenad.. När ja är ute och går så tänker jag väldigt mycket, och idag började jag tänka på det som hände när jag precis tagit mig i kragen och fått en arbetsträningsplats. ÅÅÅåå! Jag blir lika irriterad varje gång jag tänker på det.. Hur tänker man när man gör en sån grej, och VARFÖR? Ja, jag började ju arb.träna några timmar i veckan. Andra dagen jag var där så kom en polis (som jag haft mkt att göra med under missbrukstiden) och hämtade sitt barn. Jag förstod direkt att det skulle bli nå skit. Och mycket riktigt. Dagen efter så ringer rektorn till mig och säger att en pappa till ett barn har ringt (anonymt) och ville upplysa om vad jag levt för liv, att jag missbrukat och att jag kan ha sjukdomar osv.. Grejen var bara den att jag redan hade talat om att jag varit missbrukare och dom tyckte ju att ALLA ska få en chans, oavsett tidigare liv.. Är det då rätt att en POLIS ska försöka förstöra den chansen??Dom har ju TYSTNADSPLIKT!! Finns inte dom för att 'hjälpa'? Om jag var polis så skulle jag bli jävligt glad om jag såg en missbrukare vända sitt liv till nåt bra och börja arbeta! Nä, det blev ett slag i magen för mig. Jag var nämligen jätterädd och osäker på vad folk skulle tycka om mig, så det tog jättelång tid innan jag tog mod till mig och vågade börja på nåt ställe. OCH SÅ BLEV DET PRECIS SÅ!!! Jag fortsatte ju att gå dit ändå, men det fanns inte nån glädje kvar i det, jag hade mest ångest över att gå dit. Huvva!! Men vi vet ju alla hur det är när poliser gör ett brott.. 'Nedlagt i brist på bevis'.. Nä, vissa människor passar nog inte för polisyrket! Man måste ju tänka lite längre än näsan räcker ibland..


Jaja, jag är iaf stolt över att jag lever ett hederligt liv idag! Finns det nåt ordspråk som passar bättre än detta?

Condemmant qui non intelligent

De som fördömer-är de som inte förstår!

 
ANNONS
 
Mamma

Mamma

22 mars 2010 21:15

Lisa!! Du gör det sååå..bra och sådana som den skitsnuten kan man bara beklaga. Han har nog inte ett lyckligt liv!! Må Egyptens alla flugor hemsöka hans armhålor!!

http://www.kennelhaga.se

 
Ingen bild

C

23 mars 2010 09:27

Jävla skit polis!!
Jag tror/tycker du verka/är skita duktig!! Som lyckats ta dej dit du idag!! Jag tror du ä super snäll å super rar å du skulle lät få va barnvakt åt mitt barn! Jag skulle ha fullt förtroende för dej!! Du skulle lättligt få jobba på vilket dagis som helst i den här stan för du ä int värre än nån annan av oss fröknar kan jag lova ;)
Å int nog mä att jag tyck du ä skit duktig du ä ju as snygg å! Tänk´om en annan finge se ut som du..
Du kan skratta dej lycklig att du ä du å int en annan!! Kämpa på ett å två, rara fina du!!

 
emma

emma

24 mars 2010 10:56

men gud, förstår precis hur du känner, sånt där kan bita sig fast i huvet hur länge som helst. Som om man inte är osäker nog. det finns bra poliser och mindre bra, en del pliser borde sitta på triconor och sortera strumpor! =)

http://emmaotterbo.blogg.se

 
Annika

Annika

25 mars 2010 22:17

jadu lisa..skit i han...hade du inte varit ren å skärpt nu, så hade du inte ens gått på arbetsträningen...ska man tänka på vem som gjort vad förr, så skulle inte många ha ett jobb idag!du gjorde det bra som fortsatte gå dit iaf!

http://www.darrrlingen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se