★ 399 gram ★

Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Lisa - 24 mars 2010 18:54

Sitter här och håller mig! Är så jäkla sugen på nåt sliskigt och gott, så jag kände att jag måste sysselsätta fingrarna med nåt! Jag kan ju även erkänna att man (om möjligt) blir ännu mer hungrig och sugen framåt kvällen när man kör den här pulver lunchen som jag äter. Men det är bara att bita ihop, det måste ju gå över nån gång!! jag går ju till och med och lägger mig tidigt bara för att slippa bli sugen. Helt besatt är man ju! haha.

Men än så länge har den här dagen varit kanon!! Ett glas fil till frukost, proteindrink till lunch och kycklingsallad till middag. Har även druckit en banan smoothie..

Fredrik är duktig han. Stack iväg med grabbarna på en långpromenad nu. Men Mini fick inte följ med, och jag orka inte så vi myser i soffan istället. Hon har inte spytt nå mer iaf, men hon verkar väldigt loj och bara ligger och skakar. Hon måste ha fått i sig nåt väldigt olämpligt, men är hon inte bra imorgon så måste jag nog ringa veterinären... Vi får se.

Har satt upp ännu fler bokstäver nu! Ovanför hall-spegeln hänger L&F .. Ska visa en bild sen så ni få se :)

Nu ska jag ta mig en kopp Yogi-tea och se om de bli nåt bra på TVn snart!


Av Lisa - 24 mars 2010 15:08

   Så här blev sovrumsfönstret med dom väldigt passande bokstäverna :) Det kanske inte ser så fint ut från utsidan, men det är insidan som räknas, det vet vi ju alla ;)

   Fick även min nya Ed Hardy-väska, eller shoppingbag eller vad man ska kalla det. Perfekt till sommaren :)

     Och slutligen ett par ego bilder på stjärnan själv.. haha. Onda ögat!!


Av Lisa - 24 mars 2010 12:49

Hej hej! Vaknade som vanligt före åtta idag.. Så träningen är avklarad. Har även varit på Lidl och handlat. Hämtade mitt paket från Panduro också, så nu har jag stått på vinden och målat mina bokstäver. Men det hade nog varit bättre med en färgburk och en pensel. Sprayfärgen fastnar som vanligt i näsan, så nu måste jag snart slänga mig i duschen. Har även hunnit med att tvätta lite, dammsugit och torkat en massa spya. Mini har nå fel idag så hon bara spyr galla. Min stackars lilla vovve :(

Nä nu blir det en dusch och sen ska jag gå och posta bröllopsinbjudningar :)

See you later!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards