★ 399 gram ★

Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Lisa - 14 mars 2010 17:18

Visst är det härligt med vår? Man blir glad, sprallig och upprymd. Men det är jobbigt på nåt vis också. Man vet inte riktigt vad man ska göra av sig själv ibland. Jag kan känna mig så fruktansvärt rastlös och får en känsla av att jag måste göra nånting storslaget. Svårt att förklara, men en del känslor är ganska jobbiga. Man får ofta flashbacks från åren som gått och ibland längtar man tillbaka till sånt som man inte ska tänka på! Sånt som egentligen inte alls varit bra, men när man ser tillbaka på det så ser man bara allt som var roligt och det som kändes bra, och glömmer att det kanske egentligen var ett rent helvete, med små små ljusglimtar. Det är samma sak varje vår. När man känner att man mår bra så vill man på nåt vis belöna sig själv, förstärka det bra måendet och bara vara impulsiv och ansvarslös. Ni som är som jag vet säkert vad jag menar..

Det är bara att sätta sig ner och fundera över vad som är viktigt i livet, vad man vill ha och hur man vill leva.. Efter bara en liten stunds tänkande så är saken klar.. Men ändå finns dom där känslorna nånstans djupt rotade där inne. Men så är det, och så länge man inte gör verklighet av det så är det ok. Man kan klappa sig själv på axeln och inse vilket jättejobb man gör och hur långt man kommit i livet från att ha stått på ruta NOLL!!

Ja, det här blev djupt och kanske lite oförståeligt för vissa, men jag kände att jag var tvungen att skriva ner det.. Huvudsaken är att jag själv förstår det.

Av Lisa - 14 mars 2010 11:28

Vilken strålande dag! Åter igen! Man blir så glad av solen! Har suttit på balkongen en stund och njutit och kom in och tittade mig i spegeln och såg fräknarna börja komma fram! hihi. Pippi långstrump!

 

(Det var ngn som skrev en kommentar ang mitt wii.. Det anses ju vara fult att prata om pengar i Sverige, fattar inte varför men. Haha.  Hur som helst. Jag tog 2000:- för mitt. Ganska billigt med tanke på att det var tio spel med, och spelen är ju ganska dyra. Men hellre det än att ha det kvar och aldrig använda det.

Men kolla på blocket och kolla vad andra tar för sina spel så kanske du får en liten inblick..)


Satt just och tittade på morgontv på 4an och avslutningsvis så var det som vanligt musik, men dock inte så ljuv musik eftersom det var Live, och artisten nog hade missat att stämma gitarren ordentligt.. Men men. Det kanske bara är vi gitarrister som hör sånt, man blir ju lite petig.. Men hur kan man spela för hela Sverige med en ostämd gitarr??? Huvva!!

Nä, nu ska jag sätta mig på 'balle halle' igen med en kopp kaffe och kanske även en cigg!! Har hängt ut alla sängkläder på vädring också. Känns så skönt att lägga sig i vädrade sängkläder!


Avslutar detta allmänt tråkiga inlägg med några bilder på mina UNDERBARA systerdöttrar, bara för att jag längtar så mycket efter dom!!! Sötnosarna!!

        

    



11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards