★ 399 gram ★

Alla inlägg den 31 mars 2010

Av Lisa - 31 mars 2010 21:30

Lite mera bilder från helgen/veckan. (stulna från syrrans Fejja)

                    Söt Tyra!!!!

Av Lisa - 31 mars 2010 18:49

Är mitt uppe i MIN myskväll! Har en Lisa kväll och då är det bara jag som gäller. Fredrik får klara sig själv, så han tog med sig Mini och stack ;) Jag har precis färgat håret, och snart ska nästa färgning i. Sen blir det fotbad, nagelfix och duschning och skrubbning osv.. Såå skönt att ta hand om HELA kroppen ibland!

Förut hade jag sånna här kvällar varje söndag, men när vi bytte lägenhet så blev det inte samma sak.. för jag brukade alltid inleda med ett bad, och nu har vi inget badkar :(

Funderar och funderar på hur jag ska göra på Lördag. Är ju bjuden på fest hos Linn, men jag vet inte om jag vågar dricka. Min kropp har ju varit lite i obalans senaste veckan med allergichocker, värk och feber så jag är lite rädd att jag ska bli sjuk. Men jag skulle ju kunna försöka ta det lite lugnt, men så säger jag ju alltid, men det slutar alltid med en dyngrak Lisa i vilket fall som helst. Ja, vi får se. Är jag pigg och kry nu fram till Lördag så borde jag ju faktiskt kunna dra en liten krogrunda! Det vore skitkul iaf!

Nu ska ja fortsätta med alla mina sysslor här. Kanske kommer en bild på håret sen (om jag blir nöjd då såklart)

Av Lisa - 31 mars 2010 13:03

Hey Hey! Vaknade imorse av att det bara dundrade in jobb förfrågningar, så jag låg där i sängen med min almanacka och försökte tänka klart och sen somnade jag om.. vaknade sen av ännu mer sms och telefonsamtal, men jag lyckades ändå somna om och sov ända till tio! Såå skönt! Har alltså nästan sovit i tolv timmar i natt, och det behövde jag verkligen!

Kände mig inte så peppad att gå p gymmet, men jag gick dit ändå. Och det gjorde jag rätt i. Det gick skitbra! En halvtimmes kondition brukar knäcka mig och då går jag hem, men nu kände jag mig riktigt på hugget efter det så jag tränade hela överkroppen också, så nu har jag en sån där mysig träningsvärk att se fram emot.


Nu har jag precis ätit/druckit min lunch.. Drinken. Lite tråkigt, men man blir mätt om man mixar ner en banan. Och den blir godare med lite kakao, så nu är jag mätt och belåten och smaklökarna är tillfredställda.


Idag verkar det iaf som om jag blir ledig. Tackade ja till jobb ikväll, men ja tror nån annan hann före, men det gör inget. Jag är gärna ledig tills imorgon :)

Nu blir det en dusch och sen ska jag bara ta det lugnt i några timmar innan jag sticker iväg och handlar en massa mat på Lidl.

Ha en bra dag!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards