★ 399 gram ★

Alla inlägg under december 2009

Bloppis-annons
Av Lisa - 14 december 2009 23:28

 Två hanar kvar!

gå in på http://www.kennelhaga.se  för mer info!

     

 

 

 

Djur & tillbehör, Säljes - Sollefteå (Västernorrlands län)
Pris:    8 000:-
Telefon:    0731820297
Av Lisa - 14 december 2009 21:59

Håller för fullt på med mina bröllopsplaner! Har hittat en kanonbra sida där man kan skriva ner allt och det finns en massa färdiga planeringsverktyg, tips och råd.

Det är både kul, besvärande, frustrerande och förväntansfullt. Ena stunden vill jag att allt ska vara väldigt enkelt.. Ingen stor grej, inte så mkt besvär.. Men sen kan jag få för mig att jag vill att ALLT ska vara helt perfekt och har helt plötsligt väldigt stora planer.

Det är ju trots allt MIN stora dag som aldrig mer kommer igen, så varför inte se till att den blir perfekt? Men perfekt för mig är nog inte samma sak som perfekt för dig! 

Kika gärna in och ta en liten titt på bröllops-sidan. Har inte kommit så långt än men en bit på väg är jag.

 http://brollopstorget.se/Brudpar/decker/

 

För övrigt så har vi haft Mamma, Emma&Per här hela dagen..

Mamma kom hit och agerade lite taxi åt oss så vi fick storhandla på en billigare affär än den gamla vanliga. Sen kom vi på att vi nog skulle bjuda henne på mat, och Per&Emma var såklart också välkomna. Så vi har umgåtts och haft trevligt hela dagen. Vi och alla ELVA hundarna!!


Var upp på jobbet och fick närvarorapporten påskriven.. Den skulle tydligen skickas in idag om jag ska hinna få nå pengar innan jul.. Sjukanmälde mig också inför imorgon, för jag tror inte ja kommer orka jobba imorn.. Men sen ska jag f*n bli frisk alltså!!


Nä nu ska jag fortsätta påta lite på bröllopssajten :)

        


  

 

Av Lisa - 14 december 2009 16:56

Såå små men ändå större än vad dom var igår!  

Av Lisa - 14 december 2009 11:26

★God Dag God Dag God Dag★

Åååå jag är döende idag! Trött, febrig, snorig, ont i huvet osv osv... Urs va tråkigt.. Så jag måste ta mig upp till dagiset idag och få min närvaro rapport påskriven, för jag är  ju mest troligt sjuk även imorgon..  Annars hinner jag inte få mina pengar före jul   


Har faktiskt lyckats sova ganska bra i natt, fast så fort jag hör valparna gny så blir ja nervös och tror att Signe har lagt sig på nån.. Fast jag klev bara upp en enda gång och kollade till dom.. Jobbigt när dom är så små och bräckliga.

Men som tur är så växer dom fort!!


Nä nu måste jag klä på mig.. Sitter här i morgonrocken och Fredrik sitter bredvid och små surar för att jag inte tänker följa med han till tandläkaren!!

  

Av Lisa - 13 december 2009 17:28

Har möblerat och knepat och knåpat i vardagsrummet idag.

Själva möbleringen är helt ok.. Det blev mycket större och luftigare. Men jag måste byta vardagsrumsbord.. Ett runt bord skulle passa sååå bra. Ett runt lågt bord och en fluffig matta.

Men ska man ha en fluffig matta så måste man nästan ha hundförbud i det rummet.. Man vet aldrig vad hundarna gör när man inte ser på. Och om en kissar där så kommer alla hundar att göra det sen också.. Kul?

Den röda stolen där i hörnet ska inte vara där, den    ska bort..Likaså bokhyllan där i hörnet. Gillar den inte alls, men man får ju aldrig fingrarna ur ***** när det gäller möbelköp, så den har hängt med ändå.. Och tänk sen ett antingen vitt eller mörkbrunt runt bord..   Det ska ja fixa efter jul, nu är det så mkt annat med julklappar och hundvalpar och allt vad det är!


Det är ganska fantastiskt egentligen, vilka otroligt starka instinkter hundar har. Tiken verkar inte ens vara medveten om att hon är dräktig under alla 9 veckorna, men så fort valparna kommit ut så är det så naturligt och tiken vet exakt vad hon ska göra och hon skyddar sina små ända in i döden!

Skulle nyss bära ut henne så hon fick kissa, men när hon förstod att jag tänkte lyfta henne så la hon sig pladask över alla valparna ungefär som om hon försökte gömma dem. Väl ute så står hon bara och tittar på mig och skäller och gnäller..  Det är fanscinerande att betrakta hundens beteende ibland faktiskt.


Nu ska jag dricka ingefärs-te mot förkylningen och hoppas på att man kanske är lite piggare imorgon.. Vore trevligt.

GLAD LUCIA ALLA!!  

  

Av Lisa - 13 december 2009 13:34

  

Och som vanligt ser man dåligt på mina bilder, men det var lite roligt att det inte blev en endaste svart valp. Bara aprikosa! 3 hanar och två tikar.

Signe var såå lugn. Inte ett pip, inte ett gnäll och nu ligger hon där i sin låda och ser ut som om hon aldrig gjort annat än att ta hand om bebisar!!

Sammanlagt tog det 3 timmar, så hon var rätt så snabb!!

Nu måste jag bara hålla ett öga på minsting valpen så att hon inte ligger ihjäl den.. Har redan fått lov att plocka fram den ett par gånger!


Nu blir det lite städning här.. Date mad snabeldraken!

  

Av Lisa - 13 december 2009 08:05

Förlossning pågår!

Nu håller älskade lilla Signe på att föda för fullt.. Hon har varit gnällig och orolig i natt och klockan sex imorse så kände jag att hon var darrig. Så jag släppte ut henne så hon fick kissa.. 5 minuter senare hade hon fött en liten pojke. Jag märkte knappt nåt, hon var helt tyst och gav inte ifrån sig ett endaste ljud!!

Nu har hon fått fram 3 st.. två tikar och en hane. Alla är aprikosa märkligt nog, eftersom hon själv är svart!!

Lämnar rapport och bilder senare!!

  

Av Lisa - 12 december 2009 23:37


Även fast jag har varit en slagen hjälte idag så måste jag erkänna att det varit en ganska mysig dag ändå.. Jag o Fredrik har legat i sängen exakt precis hela dagen! Turats om att släppa ut hundarna lite då och då.

Jag tror att vi nog har sett 7-8 filmer och det är fortfarande en film som rullar.

Tur att man har en hund som ÄLSKAR att ligga under täcket! Hon kliver inte ur sängen så länge vi ligger kvar, så henne har det då inte gått nån nöd på idag! Hon stormtrivs!! Signe har varit lite orolig och gnällig idag, bäddat och grejjat.. Jag hoppas hoppas hoppas att hon får föda snart!!

  

  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards