★ 399 gram ★

Alla inlägg under december 2009

Av Lisa - 21 december 2009 17:16

Lill plutten har nu ökat ca 30gram sen igår. Skönt, det verkar hjälpa iaf att man sitter där och håller henne då hon ska äta, och att man håller dom tjocka bufflarna borta!!

Är så trött nu. Det är mycket som snurrar i min skalle. Många små problem och orosmoment som gör mig så jäkla stressad inombords. Men det hjälper ju inte att gå omkring och oroa sig, det är bara jobbigt för både kropp och själ, så  just drop it Fisan!!

Har varit på sjukan och tagit blodprov idag iaf och jag blev bara så jävla arg. En ny människa där, som aldrig stuckit mig förut, å herre gud! Hon blev så jävla nervös och fick sticka flera gånger (bara för att hon inte lyssnade på mig när jag försökte tala om vart bästa stället var).. Hon tappade saker, fastnade i klisterlappar, sölade blod och försökte hysteriskt förklara varför hon inte lyckades på första sticket... Oh My God. Hade gjort det bättre själv!

 

Har fått brev från Umeå och jag ska dit på återbesök 4 januari.. Kommer förmodligen att få fortsätta med cellgiftsbehandlingen om alla värden ligger på en normal nivå. Det blir bra! Då hinner jag säkert bli helt klar och förhoppningsvis ganska frisk lagom till våren/sommaren.. Då slipper jag gå igenom ännu en sommar med dropp, sjukhus, illamående och extrem trötthet!


Nä nu ska jag gå och kika till mitt lilla skötebarn här!!! 

  


Av Lisa - 21 december 2009 12:01

Större delen av gårdagen gick åt till att försöka få minstingvalpen att äta. Hon är ju sååå liten och svag och blir undanskuffad hela tiden, så man måste hjälpa henne om hon ska få i sig nån mat.. Vi försökte med nappflaska och med spruta, men det var ju stört omöjligt. Så man får sätta sig och hålla henne när hon ska dia.

     Mamma gör en otroligt vacker min.. Och jag försöker få lillen att äta på andra bilden!


Idag har jag varit å tränat och nu har jag precis klivit ur duschen och ska promenera upp till sjukhuset och ta blodprov.. Kanske går in på mammas jobb och tar en kopp kaffe när man ändå är där..


Slänger in lite fler bilder så får jag sticka in med ett inlägg sen och rapportera hur det går med minstingen!  See ya later

            

Av Lisa - 20 december 2009 17:39

Ibland känner jag mig bara så liten, obetydlig och värdelös.. Vad har jag åstadkommit i mitt liv egentligen? Vad kan jag åstadkomma? Jag med alla mina sjukdomar, diagnoser, mitt goda rykte och vackra bakgrund.. Sjuk, skuldsatt, dömd..Ibland känns det bara så hopplöst!!! Och jag har inte riktigt orken att bry mig om allting jämt heller. Det är ju så otroligt många saker man ska lösa, ordna, fixa och tänka på hela tiden, varje dag och ibland vill jag bara släppa allt och gömma mig i ett hörn med en gammal filt över mig!

Nu ska jag inte påstå att jag känner så här jämt. Självklart har även jag, precis som alla andra glädjefyllda och roliga dagar, intressanta dagar, och dagar då jag kan bära hela världen på mina axlar. Men just idag, just nu så känner jag mig bara som ett hopplöst fall.

Vad skulle hända om man bara gav upp och sket i allt? Vad är det som man kämpar för egentligen?

Dumma frågor tänker säkert alla ni som är stabila och som har lyckats lista ut vad allt går ut på.

Jag med mina snart 26år på nacken har fortfarande inte fattat det...


Jaja.. Det blir väl en ny dag dag imorgon med nya problem, nya uppgifter och NYA FRISKA TAG! 

Jag har det ju faktiskt bra. Jag har det mesta jag behöver.. En underbar familj, en oslagbar man, tak över huvudet och mat på bordet varje dag. Vad mer kan man begära då??

Alla vill vi väl vara rika och mäktiga och ha kontroll på allt, men det är ju inget att sträva efter.

 

Njut av det du har istället för att svära över vad du inte har

 

  

Av Lisa - 20 december 2009 16:49

Är den inte hur bra som helst den här låten då? Om du känner igen den så är det från Saab reklamen! Har lyssnat på lite fler låtar som Asha sjunger, men jag gillar inte hennes musik i övrigt,  bara den här låten! Typiskt mig, gillar aldrig särskilt många låtar med en och samma artist/grupp, det ska vara nåt speciellt som tilltalar mig i låten, antingen texten eller beatet.. Annars får det va!


Är helt slut nu! Har städat och tvättat och grejjat hela dan.. Gymmat och dessutom varit på en långpromenad i yrvädret. Så nu förtjänar jag en låååång varm dusch och en helkväll framför tvn och datorn tycker jag!

  

Av Lisa - 20 december 2009 12:37

Goddagens goddagens!

Fullt ös är det i den här stugan.. Gym klockan nio i morse och nu är vi i full gång med tvättstugan och har precis städat trapphuset.. Valplådan är bäddad och Fredrik har rengjort öronen på Signe!

Det gick vääääldigt trögt på gymmet idag både för mig o Fredrik.. Förkylningen är inte riktigt över, så man fick ta det ganska lugnt.


Jaja.. Nu blir det Kaffe, lite tv, surf och sen ska jag sätta igång med städningen!

  

Av Lisa - 19 december 2009 23:12

          

Har verkligen varit och sett världes bästa film!!!  Fan vad bra den var! En äkta biofilm... Den var 2 timmar och 40 minuter och vi kollade inte på klockan en enda gång!! Vi är ju lite dampiga av oss, så vi brukar alltid bli uttråkade när vi går på bio, men inte den här gången.. Bra betyg!!

Jag måste gå och lägga mig snart och hoppas att jag kanske får drömma mig in i denna färgsprakande underbara värld!! I Love It!!!!

          

Av Lisa - 19 december 2009 16:31

Stolt husse och matte presenterar: De 5 små bajsmonstren 

  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards