★ 399 gram ★

Alla inlägg under december 2009

Av Lisa - 25 december 2009 11:12

Hade en jättemysig och trevlig dag hemma hos Pappzen igår. God mat och dryck, och trevligt sällskap. Jag tror klockan var över tolv innan vi kom hem. Vi rullade väl mer eller mindre hem. Längesen man var så mätt alltså.

Men tomten kom inte till oss, vi hade väl kanske inte varit tillräckligt snälla. Men julklappar fick alla ändå!


Idag tog jag en kraftig sovmorgon och klev upp bara för en liten stund sen. Såååå skönt. Träningsvärk i hela kroppen efter mitt hemska pass igår morse, så jag vet inte om det blir nå gym idag.. Kanske en långpromenad med Mini istället..


Nä nu måste ja fixa lite kaffe här!

         

Av Lisa - 23 december 2009 23:30

Yes, jag har haft en riktigt crappy day idag! Kände redan i morse att jag inte hade 'alla hästar i hagen' så att säga, men lyckades ändå hålla humöret på en lagom nivå på jobbet... Men of course så brister det när man kommer hem..

När man kommer till det stället där det är tillåtet att vara den man är, visa hur man mår, och känna det man känner..

Känns lite bättre nu iaf efter att man ha fått bryta ihop i lugn och ro, tagit ett glas vin, legat på spikmattan, tränat och tjuvöppnat några julklappar.


Har självklart lyckats få en inflammation i axeln också.. Igen! Fast jag brukar få i vänster axel, men nu är det högern som är drabbad. Ser ut som jag har en liten puckel där bak, så nu har ja stoppat i mig lite anti inflammatoriska värkisar och hoppas på bättring tills imorgon!


Nu har vi lite mys här hemma med miljoner värmeljus, film och lugn och ro!!

Har nyss valt ut morgondagens outfit också, men det blev inte vad jag hade planerat.. Det blev mer vad Fredrik hade planerat.. haha.. Men men, det är ju han som ska titta mest på mig så om han är nöjd så är jag nöjd!

Morgondagen kommer att börja med en rivstart! Minst två timmar på gymmet! Vi ska nämligen spendera resten av dagen  hos Pappa&Anna-Karin, och där brukar det oftast finnas julmat och godis av alla de slag så det skulle räcka till en hel arme´   .. Och man vill ju kunna smaka av allt med gott samvete!



God Jul på er allesammans! Och se upp så inte Grinchen kommer i natt..

('Julen är en underbar tid för stöld' citat från en film jag såg på dagis igår)

Av Lisa - 23 december 2009 21:43

Av Lisa - 23 december 2009 16:33

Ibland blir allt bara för mycket! Ibland funkar det inte, man orkar inte.. Det går bara inte.. Man bryter ihop.. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Av Lisa - 22 december 2009 21:19

Det märks direkt när det inte är bra med mig. De där små tecknen som man lärt sig att känna igen.. Rastlös..stoppar i mig socker i mängder och mår dåligt över det sen..Slarvar med maten.. besöker hela nätets alla butiker för att hitta en sida som låter mig handla på faktura..Ingenting är bra..Vill bara nåt annat... Planerar saker som jag vet aldrig blir av.. Skiter i saker som måste göras..Allmänt less ena sekunden och superglad nästa stund..

Nä det här går inte!! Men det är tur att man märker det själv nu för tiden iaf, då blir det lixom ingen överraskning när man helt plötsligt sitter med handen i kakburken.


Nä nu ska jag lägga mig på spikmattan och räkna till tusen!

Av Lisa - 22 december 2009 16:08

Vad ger de här bilderna dig för känsla?? GAAAAAAAAAAAAAAAAH! Ångest!

Finns ingenting jag avskyr mer än post, pappersgöra och räkningar!! Fan alltså, jag skulle kunna sätta mig ner och gråta. Mer än en gång har det hänt att jag slängt en hel bunt med papper omkring mig i rent vansinne och bara gått ut! Fredrik han bara skrattar åt mig, men ibland går det bara inte.. Nä, man får ta en extra damptablett, räkna till tio och ta ett djupt andetag innan man ens kan tänka tanken!

Men nu har jag iaf gjort det. Öppnat posten, betalat dom räkningar jag tyckte spelade nån roll.. resten åkte i soporna.. Kanske låter konstigt för vissa, men får man räkningar på 193000,42000,7000 och olika avbetalningsförslag  från 6-7 olika inkassobolag, och inte har en aning om vad det är man har köpt för dom summorna, då måste man faktiskt göra så.. 

Får en stor klump i magen varje gång, men men.. That´s life.


Ska snart sätta igång med middan.. Fisk får det bli.. Potatis till Fredrik och broccoli till mig, sen blir det en promenad i kylan med gubben och hunden.


Puss på er   

Av Lisa - 22 december 2009 12:58

Det är en riktigt lugn dag på jobbet idag. Nästan alla barn är lediga, så jag sitter här och tittar på film med tjejerna som är här. Karlsson på taket och pepparkakor. Om en timme slutar jag. Tror att det får bli en promenad eftersom jag åkte bil upp i morse med farfar.

Av Lisa - 21 december 2009 20:19

Julgodis a´la Lisa:

 

Marsipan

smält nougat

krossade Smarties

smält Vit block choklad

 

Nu har du fått ingredienserna resten  får du lista ut själv.. Använd din  fantasi!!!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards