★ 399 gram ★

Alla inlägg under december 2009

Av Lisa - 19 december 2009 13:59

Här kommer några gamla godingar som spelats flitigt i mina bilar genom åren

Av Lisa - 19 december 2009 12:00

GoooooMorronSverige!!!!

Idag är faktiskt min gubbe sjuk på riktigt, så idag får han full service. Enligt min (expert) bedömning så har han bara varit 'manssjuk' tidigare dagar. (tjejer ni vet vad jag menar) Men idag så är det synd om han på riktigt, så idag är jag snäll! Frukost på sängen och dunder förkylnings te:

Recept:

Riven eller hackad ingefära

kanelstång

koka upp och låt det stå och dra ca en timme.

Servera med honung och en citronskiva.

Tips: Nu runt jul kan man även lägga i nejlikor så smakar teet pepparkaka!


Jag pallade inte gå på gymmet nåt idag.. Det är ju så kallt och så är jag lite seg faktiskt. Men jag fixade igång en film åt Fredrik i sovrummet så jag själv kunde dansa lite Zumba i vardagsrummet.. Och nu tänkte jag strax bege mig ut på en liten promenad med Mini.. Fast hon fryser ju så hemskt, min lilla nakenfis!!


Ikväll blir det bio! Avatar! Precis en sån film som jag tror att både jag o Fredrik gillar.. Älskar sånna filmer som inte är ett dugg förankrade i verkigheten.. Livet har ju varit som en actionthriller/polisdeckare halva livet så sånna filmer behöver man ju inte se! haha..


Ha en bra dag alla!  

Av Lisa - 18 december 2009 22:44

God afton alla!!

Jag är ingen partybrud jag inte. Nä, sitter istället hemma och smuttar på ett glas vin, äter chips och tittar på film.

Såg nya Wallanderfilmen SKYTTENOch den var riktigt riktigt bra!


Nu har jag precis suttit här med en hemmagjord ansiktsmask. Hittade nåt recept som jag lite skeptiskt provade. Men saaatan va mjuk man blev! Som en liten bebisrumpa!!


Receptet har du här:

1 tsk honung

2 droppar vinäger

2droppar citron

Trodde ärligt talat inte den skulle funka, men min hud gillade tydligen honung!!

Vill man så kan man ta honung och naturell yoghurt istället.. Men jag hade ingen yoghurt så ja körde på den andra sorten..


Nä nu ska ja gå å städa hos valparna lite.. De e bajsklet i valplådan!!! Bläää

Sov gott!

  


Av Lisa - 18 december 2009 17:45

    

Haha.. Jag  har satt upp håret idag! Kanske kan lyckas ta mig igenom den här hårkrisen ändå.. Man ser den inte, men jag lovar, det sitter en liten tofs där bak! :)

Av Lisa - 18 december 2009 15:46

Hallåj!

Började dagen med att vara ofantligt duktig! Klev upp klockan åtta, drog direkt iväg till gymmet och spenderade en timme där.. Vrålhungrig och sugen på det mesta gick jag in på Ica på vägen hem för att köpa frukost. Det fick bli tunnbröd med ägg och kaviar. Till min stora besvikelse upptäckte jag då ja kom hem att brödet var mögligt, så jag fick vacker äta nåt annat.. (nu ha ja varit och bytt ut det)

 

Jag och Fredrik drog sedan på stan och köpte julklapparna åt varandra.

Va spännande  det ska bli att öppna dom på julafton när man inte vet vad som gömmer sig där i   

Jag köpte även en jättefin grå stickad tröja, med korta pösiga ärmar.. Ett riktigt kap. (hade fullstämplat bonuskort så ja fick pynta 35kr) sen köpte jag en ny dörrmatta med en krona på!


Hade en sån fruktansvärt hemsk dröm i natt. Vaknade mitt i natten och grät som ett litet barn. Ett par kompisar till mig hade dödat Fredrik och slängt honom i vattnet.. Så kom han där och flöt och var helt uppsvälld och jag skrek, men mina kompisar sa att dom hade gjort det för min skull och trodde jag skulle bli glad.  FYYY!!!  Blev kraftigt lättad när jag vaknade och hörde Fredriks snarkningar!


Ikväll blir det tacos och kanske en film eller två.. Inge Idol givetvis, men det kanske finns nåt annat roligt att se på!  Mys Pys

  

Av Lisa - 17 december 2009 20:54

Stackars min gubbe! I flera dagar har jag inte varit annat än en riktig gnäll kärring! 'Du gör ingenting' 'Fixa det här nu' 'Sluta med det där' 'Va dålig du är på det där''Du kan aldrig hjälpa till'  osv. Personligen så hade jag gett honom en smocka om han hade gnällt sådär på mig flera dagar i sträck! Men han säger bara: Men det är väl mensen som är på väg eller nåt.

Kan vara så att han har rätt. Egentligen så är jag bara jäääävligt konfunderad och faktiskt lite orolig. Det är nämligen sex veckor sen den berömda roliga veckan ägde rum.. Det brukar vara var tredje vecka för mig.

Jag har funderat, legat sömnlös, vankat av och an, gjort två grav-tester.. Jag fattar inte var den har tagit vägen! Självklart är det ju skönt att slippa den, men man vet ju att det är nåt som är fel när den lyser med sin frånvaro..          Trevligt samtalsämne i en blogg, men va fan   

Har iaf lovat att jag ska vara snäll, trevlig och gosig imorgon och inte gnälla!

Nu är det bara en vecka kvar till Jul och jag känner att jag egentligen skulle vilja överösa alla mina nära och kära med dyra fina julklappar. Men som vanligt så blir det ju ganska svårt, men som vi alla vet så är det tanken som räknas och jag tycker ändå att jag fått till iaf några bra och lite ovanliga klappar.

Nu funderar jag bara över vad jag ska ha på mig... Det bli nog antingen en svart, halvglittrig virkad klänning, eller en axelbandslös klänning och 'skinn' bolero.. Vi får se. Jag tänker inte köpa nåt nytt för jag har så infernaliskt mycket kläder som bara hänger där och väntar på att användas.


Vad händer nu? Har städat hela lyan.. Nu dricker vi ingefärste och vräker ut oss på varsin soffa i mjukisbyxor och kollar på Criminal Minds..

Sen? Fringe självklart, sen är det sängen som gäller, för imorn blir det till att kliva upp tidigt och masa arslet till gymmet!!

  

Av Lisa - 17 december 2009 17:30

  


 Klicka för att komma till registreringssida!



Av Lisa - 17 december 2009 17:06

Så fruktansvärt trött och slut jag är! Det har varit en intensiv dag idag på jobbet med mycket höga ljud och stress!  Tomten kom ju på besök och vilka barn kan vara tysta och lugna när tomten knackar på dörren?

Nu är Olivia här och vi har nyss ätit middag..

Hur fan kan man misslyckas med en maträtt som man lagar typ två gånger i veckan?? Jag måste verkligen vara av banan.. Fast Fredrik sa att det inte va så äckligt, men det skulle han säga även om jag bjöd på en låda med bajs, bara för att inte klaga haha..


Signe vill inte alls vara inne hos valparna nu, nu är hon less! Hon får komma ut och vara med oss när dom sover, men sen får man ju tvinga henne!

Tänkte inte lägga upp nå mer bilder på valparna förrän dom har öppnat ögonen iaf.. Man ser ju ändå inte att dom har växt när man ser på kort bara.


Imorgon.. Blir det BACK 2 THE GYM! Har ju inte gymmat nåt sen jag blev sjuk, men nu känner jag mig fit 4 fight igen!  Det firar vi med lite kaffe och pepparkakor tycker jag!!

andra hållet           

Några gamla godingar, bara för att det ser så mycket trevligare ut när man har några bilder med i inläggen!!

  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards