★ 399 gram ★

Alla inlägg under december 2009

Av Lisa - 4 december 2009 15:55

Har man det bra när gubben bokstavligt talat tvingar en att shoppa?   

Vi gick på stan en sväng, bara för att få strosa omkring lite.. Så halkade vi in på Stil och Fredrik såg ett linne och sa: Det där måste du prova! Och lyckades engagera hela personalstyrkan där inne och jag stod och halvskämdes i provhytten och mumlade att 'nä, men jag vet inte. Vi ska nog vara lite sparsam'.. och Fredrik svarar: DU MÅSTE KÖPA!! Då hör jag nån ropa: Men hallå! Passa på nu för fan när han säger så där! Bara att tacka och ta emot!

Haha.. Sagt och gjort. Det blev ett långt lila linne med kors bak på ryggen och en kortärmad bolero i imitationsskinn.

Köpte även en blomspruta som jag ställt in på den hårdaste strålen. Varje gång Mini börjar tokskälla så sprutar jag på henne och jag tror fan att det funkar.. Men vi får väl se om ett par dagar!


Nu har jag tänt en massa ljus, hällt upp ett glas rött (Allegro, mitt favoritvin) och  sprättat en öl åt Fredrik. Vi tänkte se nån film medans vi käkar middag och väntar på att Idol ska börja..  Ikväll får vi nog se Kalle åka ut skulle jag tro. Eller??  Tove vinner nog hela skiten! Go Norrland :)

                         

Av Lisa - 4 december 2009 10:05

★Goooo Morron Gooo Morron★

Har precis avslutat en halvtimmes yogapass.. Sååå härligt att få sträcka på alla kroppsdelar på morgonen! Nu väntar jag och vovvarna på att Fredrik ska komma hem från gymet så vi kan ta våran lååånga härliga skogspromenad i snön!

Vägde mig nu och såg att jag gått ner 2kg sen sist jag vägde mig, och det var 5dagar sedan. (man kan väga sig med wii balanceboard, mäta bmi osv) Viktförlust är väl den enda välkomna förlusten här i livet, så det kändes bra!

Mera ska bort.. Men nu är det December och det är väl inte direkt den ultimata Bantningsmånaden... Men huvudsaken man är smärt och smidig till den 27 Juni så är jag nöjd!


Nä nu ska jag dra på mig fårskinns pjäxorna och dra till skogs!!  See ya

     

Av Lisa - 3 december 2009 22:51

Är du som jag? Vill slippa leta och leta i olika butiker bland miljoner andra stressade människor, eller bara inte vill köpa julklapparna i den stad du bor i (när man bor i en liten håla är det inte så roligt)

Då har jag några sidor som jag varmt kan rekommendera.. Prylar, presenter lite allt möjligt roligt som du kanske inte kan hitta i alla butiker på stan.


http://bluebox.se

http://vackerthem.com

http://giftstore.se

http://fujidirekt.se


Klicka dig in och kika runt lite.. Myyyyycket skönare än att stressa runt på stan!


Natti Natti

Av Lisa - 3 december 2009 20:42

         ......



Ja här är majoriteten av lägenhetens befolkning behårade, illaluktande, skällande små monster!! Haha. Ja ingen av pudlarna är ju van att bo i lägenhet, så dom skäller så fort dom hör minsta lilla ljud.. Och det kan man ju förstå. Men Mini!!!!!!!!!!!! Å jag blir så J***a förbannad på hennes extrema skällande så nu har jag låst in henne i buren som straff!!


Har nyss kollat på Final Destination 3 eller 4 eller vad det nu var.. ähh.. Lite töntiga dom filmerna , men ett bra tidsfördriv. Nu väntar Criminal Minds och sen vår favoritserie FRINGE!!! I LOVE IT!!!


Har även varit och kikat på vigselringen! ÅÅÅÅÅ den är sååå fin. Lämnade in förlovningsringarna på putsning och angav vad jag vill ha för gravyr i vigselringen. Så jag ska hämta alltihopa på Måndag igen   


Trevlig kväll nu alla bloggers!

  

Dagens Mat

Frukost: 1ägg

Lunch: pannkaka,keso,morötter,apelsin

Middag: tacos

Annat: julskinka,kaffe,mjölk,2pepparkakor.1lussebulle   

Av Lisa - 3 december 2009 15:40

★Goddagens ★

Nyss hemkommen från jobbet denna kalla och härliga vinterdag! Jag gillar verkligen den friska luften som kylan bringar fram! På sommaren känns det ofta som om man inte får syre i den varma luften.. Men nu är det friskt och fräscht och härligt!!


Lite tungt och oroligt på jobbet idag också, men det känns ändå lite bättre och jag påminner mig hela tiden om hur bra jag trivs där, för det gör jag verkligen! Barn är ju sånna härliga små glädjespridare, så man blir glad inombords när man vistas bland dom. Självklart kan det  bli stimmigt och högljutt och lite bråkigt ibland.. Men det gör inte så mycket!


Nu har jag hundinvasion här hemma.. Mini, Signe och Tanya ligger och gnager på varsitt ben här i vardagsrummet.. 2 hundar är hanterbart.. Men 3 är f*n för mkt! (det kom jag på för en stund sedan då jag skulle gå en sväng med allihopa)

Men det är bara över helgen så det ska vi nog klara.


  Idag fick jag samtal från kommunen...Och dom kunde ställa upp på att viga oss på önskat datum ! Så  VI KAN GIFTA OSS DEN DAGEN VI HADE PLANERAT!!!!! wehooo! På min födelsedag. Midsommarhelgen.  Söndagen den 27 Juni klockan 15.00..  Då SMÄLLER DET!!!   Längtar och längtar....


Nu ska jag gå ner på stan en snabbis och uträtta ett par ärenden! Ciao


Av Lisa - 2 december 2009 20:56

Har haft en bra dag idag! Gått på stan lite, köpt byxor åt fredrik. Träffade Zibban på stan så han hängde med hit och kollade på Charlie Bronzon. Vilken j***a skitfilm måste jag säga! Väldigt ovanligt gjord om man säger så...


Har vi iaf bakat pepparkakor idag och gjort en julskinka som inte alls blev så lyckad.. Men men, man kan ju inte va bäst på allt. Har aldrig gjort julskinka förut heller, men nån gång måste ju va den första.. Den blev iaf väldigt söt.. Men den smakade inte sådär juligt som den ska.. Bättre lycka nästa år!


Blev lite shoppingsugen och såg att jag hade 100kr rabatt på mitt nästa köp på Bubbleroom.. Så jag slirade in och köpte mig ett par sammetsleggings och en tröja.

     Nice.. Man blir alltid på bättre humör när man får utlopp för sina shoppingbegär som ligger och bubblar där inne dagarna i ända.. Ibland skulle jag bara vilja köpa och köpa och köpa och bara skita i alla räkningar. Bara köpa kläder, smink, prylar.. ALLT som jag vill ha.. Utan att tänka.. Men men. Kunde man göra det hela tiden så skulle tjusningen nog försvinna ganska snabbt..


Känner mig lite halvkrasslig idag också faktiskt. Har varit trött hela dagen och har skitont i fötterna! Aj aj.. Men jag ska iaf jobba imorn. Det är ju ändå bara fem timmar, så det klarar jag. Sen får jag ju va ledig i 4 dagar och återhämta mig!


Nu ska jag krypa ner i min varma sköna säng och bara snarka skönt hela natten! Är såååååååååååååååååå trött!   Sleep Tight

  


Dagens Mat:

Frukost: 1 ägg

Lunch: Sallad, köttfärsbiffar

Middag: Skinkomelett, keso

Annat: 2kaffe latte, pepparkakor...mjölk

Av Lisa - 2 december 2009 09:25

den siste mohikanen

Av Lisa - 2 december 2009 09:11

Tänk att man kan bli så fruktansvärt arg på döda ting!  Började nyss leta efter en batteriladdare utan större framgång och jag kände bara hur det började bubbla och koka i mig mer och mer och mer. Hade Fredrik varit hemma så hade han minsann fått höra att det var HANS fel att den var borta. Men efter att jag lugnat ner mig själv så återgick jag till det första stället jag letat på... och se på fan. Nu låg den där helt plötsligt    Damp hjärnan!


Vi vaknade tidigt som två pensionärer  idag. Kvart över sex. Ganska mysigt på ett vis. Kliva upp och läsa tidningen i lugn och ro, dricka kaffe, smyga omkring i morgonrocken så länge man vill utan minsta lilla stress..

Fredrik stack till gymmet och jag pilade upp på vinden och hämtade Canada Goose jackan och fårskinns-pjuxen för idag var det kallt!! Tog en prommis med vovvarna och nu sitter jag här helt svettig efter lite Zumba shake ass på vardagsrumsgolvet (med fördragna persienner of course)..


I eftermiddag blir det pepparkaksbakning och julskinks kokning. Olivia kanske kommer och bakar lite också. Så vi ska ha en tiktig myskväll!!


  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards