★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2013

Av Lisa - 3 mars 2013 07:56

Gillar när man gör saker man inte hade planerat! Hade sååå tråkigt igårkväll och var precis på väg att dra iväg och träna och handla men då skrev Natasha på chatten att jag skulle fixa barnvakt och hänga med ut en sväng. Sagt och gjort och som tur var så hade jag några skvättar alkohol hemma, så det blev en kväll på Bowlingen för oss. Dock så kom vi dit liiiiite väl tidigt så vi blev trötta och hann tappa sugen lite innan det blev fullsatt.. Jag blev inte så full men känner mig mer bakis idag än jag gjort på länge.. Undrar varför? Och undrar varför jag är vaken NU när jag har chansen att sova? PUCKO!

Inga bilder knäppte jag.. (wonder why??) och ska jag vara ärlig så tyckte jag det var kraftigt pinsamt att ens plocka fram telefonen när jag fick sms.. haha. Har ju en asgammal sonyericsson nu medans jag väntar på min nya telefon.. Jo, det finns kamera på den, och ja.. man kan gå in på facebook med den på nåt vis men vem orkar? Det tar mig typ 5 minuter att skriva ett sms haha.. Nu inser jag hur mycket tid jag lägger ner på telefonen varje dag. Facebook, bloggen, instagram, bilder, chatt, sms, shoppinglista, kalender.. You name it! Man har ju hela livet i luren!

Har lite roliga planer på gång här framöver! Inget bestämt än. Måste ju kolla hur det ser ut med barnpassning och så. Ledorden är:  Stockholm, dans, styling, party och bara en massa roligheter!!  Ska berätta mer sen när jag vet om det blir nåt!   


1 år sedan   

 

Exakt ett år sedan!!!!! ååååh min lilla lilla 2 kilosklump! 

Av Lisa - 2 mars 2013 11:47

Sovmorgon idag till 07.45 Längesen jag sov så länge.. Jag var till och med uppe tidigare förra Lördagen fast jag var barnledig och hade varit på fest. Helt sjukt dumt!

Morgonen har spenderats i köket, på crosstrainern och yrandes runt i lägenheten för att försöka hitta min spårlöst försvunna sminkväska.. Efter c:a en timmes letande och många svordomar så dök den slutligen upp.. Den stod så fint på elementet i badrummet, bakom morgonrocken.. suck!

Denise har legat i sin säng i 1, 5 timme.. VAKEN! Hon är jättetrött men hon somnar inte, och hon gnäller inte. Hon bara ligger där och pratar och låter, så jag tänker inte störa henne. Hon får ligga där tills hon  blir less..


Här har vi snöoväder idag..Sjukt tråkigt att titta ut. Har inte alls lust att gå utanför dörren, men det är bara att bita i det sura äpplet. Har en del att göra idag,  

so up up and away!


Av Lisa - 1 mars 2013 10:56

Jahapp, så var det Fredag då! Men ärligt talat så skiter jag fullständigt i det.. Hade min fredag igår med vin, nötter, chips, god middag och en massa surr.. Så jag klarar mig! Kom precis hem efter en liten övernattning hos moster. Denise har såååå svårt att slappna av och somna när vi är borta så hon slocknade direkt nu när jag la henne i hennes egna säng.. Det märks verkligen att hon blivit större. Bara senaste veckan har hon gjort så mycket förändringar i sitt beteende och sitt HUMÖR!! Hon har börjat upptäcka att hon faktiskt kan styra saker och ting litegrann med hjälp av sin röst... Till exempel när man lägger henne. Det har aldrig varit några problem förr men nu hänger hon sig fast vid min axel och skriker rakt ut när vi börjar närma oss sängen, och hon ligger inte alls sådär tyst och stilla som hon gjorde förr.. Och vi ska inte ens tala om hur hon låter när hon inte får vända sig på mage när jag ska byta blöja, och när jag ska klä på henne ytterkläderna! Ojojoj! Ja, det är bara att vänja sig vid att det sker förändringar HELA TIDEN.. Gäller bara att försöka hänga med..

Ladda batterierna för ett benpass nu då! Får väl se om det blir framåt eftermiddan eller om det blir  snart...

Lider iaf ingen brist på kolhydrater efter gårdagens svullande, så jag borde vara extra stark idag! hehe.


Nåt annat nytt?? Jo, jag har tänkt byta telefon. Från Iphone till Samsung s3, så jag ska nog ta och lägga ut min Iphone på nån annonssida snart.. Måste bara fundera lite till så jag inte ångrar mig., haha. Är ju en sån som aldirg kan bestämma mig.. 

 

Så här har jag sovit inatt!!!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards