★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2013

Av Lisa - 13 mars 2013 17:40

Aj aj aj ! Denna tandvärk från helvetet! Alltså, jag har varit till tandläkaren med samma tand fem gånger men han hittar ALDRIG nåt fel på den.. Senaste två gångerna har jag inte ens behövt betala. Han har bara röntgat och konstaterat att han inte kan hitta felet.  Skumt?? Jaaaa!! Så det är ju ingen mening att gå dit igen.. Måste nog gå till någon som har lite mer avancerad röntgenutrustning så dom kan se om det ligger nån gammal rot där inne och irriterar.. För det gör fan ont ända bakom örat och ner i nacken.. Blääää! Va less jag är på detta!

Nä, nu ska vi ha lite gladare ton här! Jag och Fisen har varit hemma nästan hela dagen idag. Morbror Per kom imorse och han fick hjälpa till att skruva upp hyllorna i sovrummet, så nu är det klart också.

Man får en hel del gjort när man kan vara hemma utan att känna sig stressad över att man inte går ut.. Har lätt för att bli väääääldigt rastlös och less när jag är hemma för mycket, och då får jag ingenting vettigt gjort.. Men idag har det varit såååå skönt! Har städat, tvättat, diskat och grejjat.  Har till och med legat stilla i soffan och plöjt igenom 2,5 avsnitt av The Following.. Sen pajade datorn, så nu vet jag inte hur jag ska lyckas se slutet av det avsnittet! Jag klädde inte på mig ordentligt förrän runt ett.. Och då var det träningskläderna som åkte på och jag drog iväg och körde mitt tänkta benpass.

Det var min dag det.. Denise ligger på golvet och "läser" tidningar och pratar oavbrutet och jag har just ätit världens godaste pannkaka till middag!

       

Av Lisa - 13 mars 2013 10:53

Mamma sluta med borrmaskinen nu!

Av Lisa - 13 mars 2013 08:04

Vakna med NRJ, kaffe och en busig bebis! Det här är en god morgon! Morgoncardion är avklarad, stooora muggen med varmt citronvatten är uppdrucken, frukosten är överstökad för längesen och vi är bara glada! Whaaaat? Jo, det är sant! Denise har sovit i tolv timmar inatt! Var lite smått orolig när jag gjorde henne klar för sängen kvart över sex igårkväll då hon var så trött så ögonen gick i kors..  06.30 vaknade hon imorse och även jag har lyckats sova i åtta timmar så jag är utvilad.

Vad gör man idag då?? Det verkar vara rätt kallt ute så det känns rätt skönt att sitta kvar i soffan i några timmar till. Sitter och planerar lite i mitt huvud vad jag ska göra på måndag! Sa åka till Sundsvall en sväng och tänkte försöka inhandla lite ditt och datt. Bland annat så ska jag köpa en ny tavla, men jag är ju så töntig. Jag vet en tavla på Ikea som jag länge velat ha, men jag köper den inte bara för att jag tycker det är så tråkigt att ALLA kommer veta var jag köpt den och typ halva sveige kanske har en likadan.. åååh! Sån är jag! Samma sak om jag ser nåt snyggt här i stan på typ Skattkistan eller nåt.. Då kommer alla säga: "Åh, har du köpt den på skattkistan?"  Visst är jag löjlig? Man ska väl köpa det man vill ha och det man tycker är snyggt?? JA det ska man! Så jag ska faaan köpa min Zebratavla, om jag nu inte ser en annan som jag bara måste ha.

Blir det träning idag?? Det vet jag inte än.. Men om jag tar mig iväg så blir det BENPASSET! Det fruktade passet!


Jaja, nu har jag svamlat en massa här bara för att ni ska ha nåt att läsa till morgonkaffet   

Ha en bra dag allihopa! Det ska vi ha!!!

       


Tog hem uTorrent och VLC till telefonen igår och tänkte att jag skulle ladda ner lite film.. Men jag fick inte riktigt till det så nu har jag nåt att filura på... hehe.. NÖRD??? JA!

 

Hade tre håriga stinkbomber i min soffa igår.. Eller.. fyra egentligen. Fast den fjärde kanske blir sur om jag säger "hårig stinkbomb"  haha.

 

Av Lisa - 12 mars 2013 18:22

Var tog den här dagen vägen?? Segade nog på här hemma rätt länge imorse innan vi tog oss utanför dörren.. Skulle skruva upp en hylla i sovrummet, men fick bara in två skruvar, sen fick jag ge mig. Denise var helt hysterisk redan INNAN jag började.. När hon såg att jag tänkte sätta på henne hörselkåporna och när hon såg att jag tog fram borrmaskinen så började hon skaka och skrika hysteriskt.. Lilla gumman min! Hennes stora skräck! BORRMASKINEN! Jaja.. Jag får fortsätta med det där nån gång när hon inte är hemma.. Städa, tvätta, kocka, lägga upp annonser på grejjer jag vill bli av med.. Äta.. Ja, det är sånt jag sysslar med på dagarna.. Men vi ska såklart inte glömma TRÄNINGEN!!!!

Tog ett pass med Natasha och Jasmine idag. Det var rygg/mage på mitt schema och jag HATAR det passet. Men nu är det gjort och jag känner att jag kommer få ont!!! Det var längesen jag körde vissa övningar, och jag la till en ny övning så om jag inte får träningsvärk så blir jag förvånad!


Suddig bild.. Men vad fan gör det med världens bästa motiv?

 

Av Lisa - 12 mars 2013 08:05

Men god morgon god morgon! Idag är humöret bättre än igår kan jag lova. Skööööönt! Försökte blogga igårkväll men det bloggplatsen ville inte riktigt vara med, så mitt jättelånga djupa inlägg försvann.. Och idag känner jag mig inte på samma djuping-humör, så nu blir det inge sånt! haha

För er som inte följer oss på Instagram så har jag en rolig bild att visa upp!

 


Så här gör hon hela tiden ... Men hon kryper inte... Konstigt att hon inte kryper, men hon kanske inte kommer att göra det. Man vet aldrig!

Bilen gick inte igenom besiktningen igår.. Skit också. Fick 4 tvåor.. Inget jätteallvarligt egentligen, men det innebär ju några fler "onödiga" utgifter.. Hatar att lägga pengar på bilen, men jag älskar att ha bil så jag får vackert lov att ta hand om min lilla fransman!

Nu börjar jag får tillbaka motivationen till min goda kosthållning igen! Har varit lite omotiverad den senaste tiden och har fuskat en hel del. Det har resulterat i att jag gått upp 3kg. Men ibland behöver man en paus för att sedan komma tillbaka till sina gamla vanor.

 

Dagens frukost: Proteinpannkaka med hemmagjord jordgubbs-sås och cocosflingor! Hur gott? GOTT!!

Har även beställt hem ett paket med godsaker från Waldenfarms sortiment. Har velat prova det länge, men det har inte funnits i Sverige, men nu har Gymgrossisten börjat sälja dem, så jag slog till. 

(waldenfarms är kalorisnåla och sockerfria produkter. typ olika sorters sirap, bbq såser, dip, majonäs osv)

Hoppas på snabb leverans!!!!! 

   

Av Lisa - 11 mars 2013 08:18

Så här "enkelt" kan man sabrera en Rotari med en symbal.. Vad skulle DU använda dig av för att sabrera en Rotari??? hmm.. Jag skulle nog testa med foten haha! Den finns liksom alltid där och jag behöver inte leta efter nånting! Liksom kila in tåspetsen och kicka till.. Näää, det går nog inte. Skulle väl förmodligen sluta med att jag istället slog sönder flaskan eller nåt. Annars är det ju även helt okej att prova med fingrarna.. eller??

Hur som helst.. Rotari är ett jävligt gott bubbel    Passar lika bra till nyårspartyt som till förfesten på löningshelgen. Eller varför inte till en smarrig fisk/skaldjurs-middag?? Du bestämmer!

Det är inte sådär superofta jag dricker bubbel faktiskt. Men den här funkar! Den är god och har ett rimligt pris.

Nu undrar ni väl vad som flugit i mig när jag sitter här och gör reklam för bubbel?? 



Av Lisa - 11 mars 2013 07:16

Slår upp mina dimmiga ögon och känner huvet banka. Vrider mig lite i sängen och plockar upp telefonen. 06.40 suck.. Jag vet att Denise kommer vakna vilken sekund som helst. Halsen känns raspig och ögonen vill inte öppnas ordentligt. "ditn, ditn, ditn" hör jag från spjälsängen. Dax att kliva upp!!

Plockar upp lillfisen, ger henne en puss på kinden och stapplar vinglande  in i köket och börjar med frukosten... Sånna här morgnar ska man ligga kvar i sängen!  (om man nu har det valet) Mitt kockande den här morgonen resulterade i detta:

Mannagryn över hela köksgolvet, laktulos över hela bordet och Denise, kaffe på diskbänken och grötkladd över hela mitt nattlinne... God Morgon... eller?  Behöver jag nämna att mitt humör går att jämföra med smaken av en ättiksgurka doppad i citron? Den här dagen kan BARA bli bättre!!!

 

Återkommer senare som en solsråle   

 

Bilden är INTE tagen idag..

 

Av Lisa - 10 mars 2013 17:08


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards