★ 399 gram ★

Alla inlägg den 4 mars 2013

Av Lisa - 4 mars 2013 20:44

Ja, då var man igång igen då! Längesen jag bakade nånting faktiskt och nu dök det upp ett så smaskigt recept så jag var bara tvungen att prova! Detta blev resultatet:

 

Receptet hittar du HÄR .. Dock fick jag lov att ändra lite för äggen jag använde var så små så jag fick använda lite mindre av både mjölet och caseinet. (1dl mandelmjöl och 1,5 skopa casein räckte till min smet) Och gillar man slisk så kan man nog ösa på en matsked extra stevia. Nästa gång jag gör dom här så ska jag se till att ha sockerfri choklad hemma så det blir chokladbitar i.. Det hade varit grädden på moset!

Med gott samvete efter ett rygg/biceps-pass och ett halvt Zumba-pass så vräkte jag i mig (kanske lite för mycket) av den här kakan..  (fast jag åt middag bara nån timme innan också.. shit vad jag äter hela tiden)

MAAAAT!!! Jag är nog matmissbrukare tror jag! haha

Av Lisa - 4 mars 2013 14:25

Känner mig liiiite lättad just nu! Har varit med bilen på verkstad, och dom släckte motorlampan iaf.. Och FÖRHOPPNINGSVIS så räcker det med att byta stift och lite service på min lilla racerskrutt så ska det nog lösa sig, men de KAN bli dyrare än så också, men det vill jag inte tänka på.. Det är nog dyrt bara med dom här smågrejjerna och besiktningen och allt.. suck! Man är ju inte direkt nån höginkomstbrutta som mammaledig skulle jag vilja påstå..Men det känns skönt att kunna starta bilen utan att se den där ilskna lampan iaf, haha. Då glömmer man liksom bort att den finns!   

Fick nyss ett samtal från socialtjänsten också! Dom har tagit beslut och GODKÄNT min ansökan om avlastning! Ärligt talat så hade jag inte så stora förhoppningar innan jag gick dit på det där mötet.. Har hört så många andra som behövt hjälp men inte fått det men jag tyckte att det var värt ett försök. Och det var det tydligen! Dom hade även börjat leta efter en matchande familj och hade ett förslag redan nu.. Så nu blir nästa steg att familjeenheten får ordna en liten träff så att vi får se om det skulle funka. Det känns jättebra och jag är glad att Denise är en tjej som inte är rädd för folk också. Hon skulle nog funka med nästan vem som helst.. Det är väl jag som är den som är kräsen bara hehe. Men på beskrivningen lät det hur bra som helst så jag hoppas att vi klickar!

Nu är det vilostund för mamma och dotter! Sen är det dax för träning för mammzen och ett besök hos Morfar för lillFisen!

 

Av Lisa - 4 mars 2013 09:19

 

Någon som har kul här hemma!! Men man får vakta henne, för hon börjar bli så vild så hon slår sig mot dörrkarmen!

Av Lisa - 4 mars 2013 07:34

05.15: Dadda, Tatta, Ding, Ding, mammamammamamma! God Morgon sa vi då och steg upp och bjöd lilla damen på lite havregrynsgröt med päronpure´! Nu känns det som att halva dagen har gått. Morgoncardion är gjord, frukosten och kaffet ligger i magen och Fisen tar en liten lur i vagninsatsen här på golvet bredvid mig.. Jag har hunnit dammtorka och homestylat lite smått.. Herre gud vad håller man på med? Varför lägger jag mig inte igen? För att jag är MUPP!!!  Fick ju ett par nya luckor till mina expidithyllor igår. Svarta luckor på dom vita hyllorna, det gjorde ganska mycket! Håller på att försöka få in lite mer svart här hemma för jag börjar va kraftigt trött på allt vitt! Alltså, jo jag gillar vitt, men det får gärna vara mycket svarta detaljer. Black&White, det är min stil det!

Åh VET ni vad jag ska göra!!? Nu är det bokat och klart och det känns kul att ha nåt att se fram emot och dessutom en extra anledning att köra STENHÅRT med kost och träning så man känner sig i fin form när det är dax!

  Kommer bli sååååå kul! Biljetten är bokad och barnvakt är kirrad!! Nu har ju jag inte dansat särskilt mycket Zumba det senaste året eftersom jag är mer inne på styrketräningsspåret, men har man en gång dansat så är det ganska lätt att komma in i rytmerna igen, och jag har ju ett par månade på mig att träna upp höfterna och movsen igen!! 




11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards