★ 399 gram ★

Alla inlägg den 3 mars 2013

Av Lisa - 3 mars 2013 18:04

   

Så glad, så sprallig och med en vilja av stål! Älskade lilla plutt vad vore livet utan dig?

Vi tog oss en liten promenad sen fick Nisen äta, borsta tänderna och BADA! Hon börjar gilla att sitta i badbaljan nu och hon har kommit på att om man böjer sig framåt så kan man slicka på vattnet. haha. Hon ser bra rolig ut. Som en liten hund som försöker dricka.

Nu ska jag snart dra igång en film. Har fortfarande inte sett Snabba Cash 2 fast jag har haft den jättelänge, så nu är det dax.. Och sen ikväll blir det ju Johan Falk på 4:an så det blir MYCKET Kinnaman ikväll hehe.


Imorgon MÅSTE jag försöka hitta badkläder! På Onsdag börjar vi ju på badet på sjukgymnastiken och jag kan ju inte komma naken! Ska bli intressant att se vad det blir för slags övningar och rörelser vi ska jobba med i poolen. Allt för att mjuka upp borde ju vara lämpligt för Denise som är lite stel i kroppen.

Av Lisa - 3 mars 2013 14:05

Håller på att grejja lite här hemma.. Städa och plocka och dona. Man blir ju aldrig nöjd och man blir aldrig klar. Jag vill ständigt förändra. Det behöver inte vara stora förändringar, bara smågrejjer som byts ut och byter plats sånt som kanske inte ens någon annan än jag märker. 

Så här ser det iaf ut just nu i kök och vardagsrum.

             

Saknar en taklampa i köket faktiskt och gardinerna hade ju kunnat vara lite mer intressanta.. 

Nisens rum ser alltid lite stökigt ut eftersom jag alltid hänger tvätten där inne. Rummet används ju inte i nuläget så där har jag all möjlighet att fixa och dona i lugn takt.. Men det blir inte så mycket gjort där inne faktiskt.. Snart börjar det väl kanske bli dax att plocka bort skötbordet iaf.. Det börjar bli farligt att lägga henne där för hon är som en orm! Frågan är då bara om man ska använda den som en hylla eller om man ska sälja den.. Vi får se vad jag hittar på!

 

Ja, så här ser det ut iaf.. Lite slarv och lite stök.. Mitt eget sovrum har jag inte ens lust att visa! Har inget på väggarna där och jag avskyr tapeten. Ska fråga hyresvärden om jag kan få tapetsera rummet själv, så illa är det! 

Men jag gillar ju att hålla på med sånt, så det blir kul om jag nu får göra det!

Av Lisa - 3 mars 2013 07:56

Gillar när man gör saker man inte hade planerat! Hade sååå tråkigt igårkväll och var precis på väg att dra iväg och träna och handla men då skrev Natasha på chatten att jag skulle fixa barnvakt och hänga med ut en sväng. Sagt och gjort och som tur var så hade jag några skvättar alkohol hemma, så det blev en kväll på Bowlingen för oss. Dock så kom vi dit liiiiite väl tidigt så vi blev trötta och hann tappa sugen lite innan det blev fullsatt.. Jag blev inte så full men känner mig mer bakis idag än jag gjort på länge.. Undrar varför? Och undrar varför jag är vaken NU när jag har chansen att sova? PUCKO!

Inga bilder knäppte jag.. (wonder why??) och ska jag vara ärlig så tyckte jag det var kraftigt pinsamt att ens plocka fram telefonen när jag fick sms.. haha. Har ju en asgammal sonyericsson nu medans jag väntar på min nya telefon.. Jo, det finns kamera på den, och ja.. man kan gå in på facebook med den på nåt vis men vem orkar? Det tar mig typ 5 minuter att skriva ett sms haha.. Nu inser jag hur mycket tid jag lägger ner på telefonen varje dag. Facebook, bloggen, instagram, bilder, chatt, sms, shoppinglista, kalender.. You name it! Man har ju hela livet i luren!

Har lite roliga planer på gång här framöver! Inget bestämt än. Måste ju kolla hur det ser ut med barnpassning och så. Ledorden är:  Stockholm, dans, styling, party och bara en massa roligheter!!  Ska berätta mer sen när jag vet om det blir nåt!   


1 år sedan   

 

Exakt ett år sedan!!!!! ååååh min lilla lilla 2 kilosklump! 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards