★ 399 gram ★

Alla inlägg under december 2012

Av Lisa - 26 december 2012 08:28

Snor, snor, host host! Vaknar upp och känner mig lite smått täppt i näsan idag.. Men det är ingenting mot för hur Denise låter! Ååååh! Hoppas det inte blir värre än så. Hon behöver inte en fökylning nu när hon äntligen börjat äta bra! Hon har ju ätit helt otroligt bra nu under julhelgen, precis som mamma hehe.

Jag som tänkte ut och parta ikväll.. Just nu känns det lite motigt med snor och ont i ryggen. Men det hinner nog ändras innan det är kväll! Mår man inte bra så är det väl bara att gå hem då. Svårare än så behöver det inte vara.

Denise har nästan nyss vaknat! Själv så vaknade jag för en timme sedan och har hunnit med både frukost och kaffe i lugn och ro innan stumpan vaknade. Såååå skönt!


Får väl se om det blir en sväng ner på stan sen.. Egentligen hade man ju aåklart velat åka iväg till Sundsvall eller nåt och kika lite, men det är inte riktigt läge för det, så vi håller oss hemma!

 

Av Lisa - 25 december 2012 12:14

 

Efter helt 10 långa dagars vila från gymmet så klampar jag in idag och känner mig stor och fluffig och mjuk och alldeles full med socker och kolhydrater! Lyckades få till ett jävla bra pass.Bröst/Axlar/Triceps Energin är ju helt okej när man har ätit mycket så jag kände mig starkare än innan och ökade på tre övningar.Såååå skönt! Humöret blev genast ett helt annat. Jag behöver verkligen min träning för att fungera både fysiskt och psykiskt!

Nu är det lunch time! Home-Made Laxburgare på low carb "bröd" och råstekt sötpotatis!!! MUMMA!

Får se om man lyckas hålla sig nyttig idag.. Ska ju iväg på middag även ikväll, men som vi ju alla vet så finns det en hel del nyttiga och magra alternativ på julbordet.. Frågan är bara om man verkligen vill ha det? haha. Fast min stora last är ju såklart GODISET! Så känner jag mig själv rätt så blir det nyttig mat och sen en massa karra! Men det gör inget!

   

Av Lisa - 25 december 2012 07:47

God Morgon på er! Sockerbakis och svullen efter gårdagens frosserier! Hade en supermysig julafton som alltid hemma hos pappzen, även om mycket var annorlunda nu. En lyckad första jul för min prinsessa. Ja, vi kallar den för FÖRSTA julen, för en jul i en kuvös räknas inte, sådeså!

Klockan 04.00 tyckte Denise at det var morgon, men det tyckte inte jag så hon fick vackert somna om i ett par timmar till. Nu har vi mysmorgon med tända ljus och frukost i vardagsrummet.

Idag hade vi tänkt åka till Ramsele och fortsätta fira julen med andra sidan av släkten.. Men vi får se hur det blir med det då jag fick nys om att det var sjuka barn i huset.. Självklart vore det tråkigt om vi inte kunde åka, men Denises hälsa går före allt annat, så vi kan nog åka dit och mysa en annan dag istället..

Bjussar väl på lite bilder från gårdagen!


Jag bad "mästerfotografen" (hhrmm.. ) fota mig och Nisen, men... Ja.. det blev mindre lyckat haha!

 

 

     

Denise har fått för sig att man ska ha undrläppen utanför nappen och även tungan bruka sticka ut där under också.. hihi. Ser väldigt roligt ut! Stumpan blev sååå varm och svettig i sin klänning, och det tog hennes kära mor en lång stund att komma på varför i hela friden hon var så sur och grinig och missnöjd.. En halv flaska vatten och bar överkropp gjorde susen!

Nu ska jag svepa en till kaffekopp! Imorgon blir det nog en sväng ut på krogen.. Jag vet att dom flesta nog går ut idag, men jag är för gammal för att följa strömmen så jag planerar Annandagen istället hihi!

God Fortsättning!!!

Av Lisa - 24 december 2012 17:39

Magarna fulla med mat och godis! Denise har precis somnat för andra gången sedan vi kom hit och hon har ätit kalvsylta, potatis och lite omelett.. Hoppas nu bara inte att hon somnat för natten.. julklapparna är ju inte öppnade än!!!
Och så här ser vi ut idag!

Av Lisa - 24 december 2012 06:31

Jamen sisådär runt fem är väl lagom att kliva upp på julafton? Det tycker iaf Nisen! Grillen ligger i magen och nu lär hon väl bli hungrig igen lagom tills vi ska vara på akuten.. De e inte lätt det här med planering alla gånger!
Önskar alla en trevlig jul! Det ska vi ha! Ska knäppa många fina bilder på gumman och bjussa på senare!
God Jul

Av Lisa - 23 december 2012 21:59

Ja , som alla andra så sitteran här med en bingolott och hoppas på vinst. Det går trögt och jag börjar bli trött så vi drog iväg och köpte lite karra :)
Denise är hos mormor ikväll så jag får va lite barnledig.
Imorgon startar vi dagen med ett planerat besök på akuten (ovanligt med sjukhusbesök för oss va) Sen blir det bara mys och god mat heeeela dagen och det ska bli så mysigt att få fira jul på riktigt tillsammans med min lilla plutt för första gången!
Idag fick Denise en jacka i julklapp av sin farmor och farfar! Jätte fin var den, och den är nu invigd :)

Av Lisa - 23 december 2012 08:02

God Morgon.. Ja, för er som nyss har vaknat då. Själv har jag varit vaken sen fem och jag är INTE på mitt allra bästa humör! Kan man bli annat än irriterad där telefonen plingar en gång i kvarten i flera timmar och det kommer det ena sjuka smset efter det andra? Och eftersom man tror att man alltid måsta vara anträffbar så kan man ju inte stänga av telefonen heller, nä för då kan man ju missa nåt.. haha.. Jaja, det är bara jul en gång om året..


Min älskade dotter däremot
,hon sussade sött ända tills hon vaknade av att jag pratade i telefon runt sjutiden. Då tog jag upp henne till mig och vi låg och tittade på Teletubbies och myste i sängen en stund.. Tack gode gud för dessa fula hemska utomjordingar som jag bara haaaaatar! Lyckades till och med få i henne en halv tallrik gröt med hjälp av dom där blobbarna!

 





Av Lisa - 22 december 2012 17:46

Strul, strul och åter strul! Så kan man väl summera den här dagen hittills. Tog en sväng ner på stan imorse för att lämna tillbaka en tröja jag köpte igår och det blev ju såklart en del bärande och packande med Denise in och ut ur bilen.. Min kropp vill tydligen inte vara med på sånt än, så självklart kom magsmärtor sen då som ett brev på posten. Hade iofs inte ätit några värktabletter på hela dagen heller så jag kanske hade fått ont ändå, det vet man aldrig, men ååååååå så störande!

Har iaf varit och hälsat på Andreea och Aicha en stund och fikat och surrat om lite ditt och datt. Men sen fick jag ett  konstigt samtal som bara vände upp och ner på hela mitt humör och jag fattar liksom ingenting..

Nä, nu är det dax att lägga alla bekymmer åt sidan. Det finns så mycket i livet att vara glad och tacksam för. Man ska vara rädd om det och inte låta folk klampa in i livet och ställa till med oreda eller behandla en respektlöst.. Jag vill bara ha det bra, må bra och ge min dotter det allra bästa.. Men ibland är det svårt, för vissa saker kan jag inte ge henne och det är lite frustrerande..


Denise har för övrigt en VILL INTE ÄTA dag idag också.. Hon har typ ätit en banan och en halv näringsdryck på hela dagen. Och det känns INTE okej! Nu sover hon sen ett par timmar tillbaka och jag hoppas verkligen att hon har tänkt vakna snart.. Hon behöver NÄRING!!!



11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards