★ 399 gram ★

Alla inlägg under november 2009

Av Lisa - 18 november 2009 22:50

Har suttit klistrad vid datorn här nu ett tag och tittar och letar och spånar runt på alla möjliga bröllops sajter efter MIN klänning.. Problemet är bara att jag hittar ju jämt så många som jag gillar.. Och förmodligen så kommer jag hinna ändra mig tusen gånger, men jag kan ändå inte låta bli att drömma lite :)

  

Men det kommer iaf bli nåt kort och fömodligen svart/vitt... Om jag inte hinner byta stil helt innan sommaren..

ÅÅÅ va ja längtar!!!!!!!!!


Nu ska jag försöka somna i tid ikväll, så jag orkar kliva upp imorn.. Måste ju promenera upp till Prästbordet imorn bitti, men det gör inget. Det kan jag behöva!!!


Sleep Tight Good Night

Av Lisa - 18 november 2009 16:07

Good afternoon! Fy vad jag hatar det här vädret! Blött och äckligt! Inte ens hunden vill gå ut ju! Så det har inte blivit nån motion för min del idag.. Man kan ju inte spela wii heller för Fredrik ska ju kolla på tv hela tiden..

Jaja.. Vill han ha en tjock kärring så :P


Har iaf varit på stan och köpt lite ljusmassa så man kan göra några ljus.. Det är kul! Ska ju till Ramsele och hälsa på mormor i helgen och då tänkte vi Julpyssla lite. Dricka glögg och baka och pyssla.. De ni!


Nu börjar fredrik tjata om middag också... så nu lär man väl måsta gå på affärn igen... åååååå..

(vanligtvis är jag nog världens bästa fru, men inte just nu när jag håller på att sluta röka)

Tänk att man kunde bli så här!! Det är tio gånger värre än att sluta knarka kan jag ju tala om för alla som undrar!

För den avbränningen kan man ju bara sova bort och sen hålla sig så långt bort ifrån knark som det bara går!! Men cigaretterna blir man utsatt för heeeeeela tiden!! Fast egentligen tycker jag inte att det luktar gott, men likt förbannat så blir jag sååååå sugen varje gång jag känner lukten!!

Äääh det går över det här också! Sen blir jag samma gamla glada Fis Lisa igen :) 


Man får ju cancer av cigaretter, det sa mamma!!


Av Lisa - 18 november 2009 10:48

Japp, nu har det gått en hel vecka! Alltså själva röksugen, suget efter smaken och själva vanan att gå bort till balkongdörren och tända en cigg börjar ju avta.. Men undrar egentligen hur lpng tid det ska ta för kroppen att vänja sig?? Svettas som ett tok på nätterna och har jättesvårt att sova.. Men jag ska INTE ge upp!!!!!!

I natt har jag inte sovit mycket alls. Lyckades väl somna vid tre tiden, men har bara vaknat hela tiden och haft superont i magen!!


Idag MÅSTE jag ta mig upp på sjukhuset.. Tänk att det ska va så jobbigt att gå dit upp, och komma dit rätt tid.. Provtagningen har ju öppet 07.30-11-00 och 12-30-14-00  Väldigt dåliga tider om man frågar mig.. Innan jag lärde mig detta utantill så lyckades jag ALLTID komma dit efter elva nån gång.. Så jag fick sitta och vänta i flera timmar..  Men det finns ju ingen annanstans att ta proverna nu eftersom alla vårdcentraler slagit igen..


jaja. Nu kom Fredrik hem från gymet, så nu ska ja mobba han lite.. (peta på han överallt där han har träningsvärk)


Av Lisa - 18 november 2009 01:57

Registrera dig på bloggtrafik.nu så ska du se att problemet är löst ;)  

Av Lisa - 17 november 2009 23:58

Fy vilken hemsk och vedervärdig dag jag haft idag! Antar att det mesta egentligen beror på att jag är inne på min sjätte dag utan cigaretter.. Men jag trodde ALDRIG det skulle påverka mig så här mycket!

Ni skulle skrattat om ni såg mig för ett par timmar sen.. ALLT bara var pest och pina och jag låg och grina i sängen för livet var så ohanterbart!! haha.. JA det är sant! Fredrik matade mig med kladdkaka och mjölk så jag blev lite gladare iaf..

Men ibland så tänker jag på ALLA problem jag har och buntar ihop dom till en liten ångestboll och då kan man ju inte annat än gråta!! Och inte nog med det så kraschade datorn också.. Och jag omformaterade skiten (vilket jag aldrig gjort förut) Men det blev inge bättre..

Men nu helt plötsligt, klev jag upp ur sängen för jag kan inte sova, och då funkar allt som det ska igen.. hmmm..

Men bra det iaf.. Ett problem ur världen!


Men om jag säger så här: Mår jag inte bättre inom ett par dagar så börjar jag faaan röka igen, annars kanske hela mitt liv går i tusen bitar!! 

Jag låter väldigt töntig, jag vet. Men jag undrar egentligen vad det är mer än nikotion i cigaretterna som man blir så kraftigt beroende av?? eftersom det inte hjälper med något substitut....

Ska forska lite på det..


Av Lisa - 17 november 2009 08:47

Var iväg och bowlade igen igår... Och det gick ungefär lika bra som vanligt.. (den här gången hade vi räckena uppe) .. Fast jag tror att jag och Olivia kom på ungefär lika bra poäng..


Nu ska jag snart iväg till bus ungarna på dagis, så det är bäst man gör sig i ordning.. Här kommer några vääääldigt vackra bilder som olivia har knäppt :P

  

Av Lisa - 16 november 2009 15:56

Åååå ännu en skitdag idag...  Börjar såklart med ett ruttet humör (som vanligt) och allt känns helt omöjligt och jag undrar hur jag ens ska orka leva idag! Men jag slänger mig ändå i duschen i hopp om att kvickna till.. I samma stund som jag kliver ur duschen så dimper posten ner genom brevinkastet..  Åååå ännu mer ångest!

Stapplar mig fram mot posthögen, och river mig under fötterna på allt grus som samlats på golvet..  Inkasso, inkasso, inkasso, reklam, försäkringskassan.. Ja jag får väl öppna det sistnämnda brevet iaf och se om jag får några miljoner av dom.. 

Jag skulle ha väntat med att öppna det där tills imorgon, eller nån annan dag då humöret kanske ligger lite högre upp än i BOTTEN!! Tänk vad deprimerad, orolig och ängslig ekonomin kan göra en människa! Tänk vad många bråk och skilsmässor ekonomiska problem har orsakat!

Nä, jag klarar INTE av sån oro, så Fredrik försökte lugna mig lite och räknade ihop våra inkomster och spekulerade lite i framtiden.. Jaja.. Det ordnar sig nog. Men i min katastrof hjärna så är det ALDRIG något som ordnar sig.. Man måste ALLTID vara beredd på det värsta för att slippa bli besviken.


Men vi tog en liten sväng på stan, tog en fika på Cafe´Petter och satt och beklagade oss lite över att vi inte har rökt en enda cigg på 4 dagar... Men nu börjar jag inse att vi faktiskt är ganska duktiga!! Och vi har inte söagit ihjäl varandra än!  Snart är nog den värsta tiden över (får jag hoppas), och nu är jag tjurigare än nånsin.. Jag tänker INTE ge upp nu..  AAALDDDDRRRRIIIGGG!!!!!  Mohahahahaa


Tog ett svettigt zumbapass för att avreagera mig lite och min älskade gubbe fixade mat under tiden eftersom han inte får titta, för då skrattar han bara!!!  Nu blir det en promenad och sen hoppas jag på att jag är feberfri ikväll så jag kan 'jobba' imorgon!!

Av Lisa - 16 november 2009 14:45

En låt som spelades mycket i mina lurar för några år sedan...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards