★ 399 gram ★

Alla inlägg under november 2009

Av Lisa - 28 november 2009 13:41

 


  



Av Lisa - 28 november 2009 11:24

Måste tyvärr meddela att filmen var en STOR besvikelse! Det kändes som om dom hade gjort en långfilm av ett material som egentligen kunde utspelas på max en timme. Filmen va med andra ord väldigt seg.. Satt och tittade på klockan och det är inte ett bra tecken! Men sista 40 minuterna började det hända saker!!Man blev nog bortskämd av dom föregående filmerna som iaf jag tyckte var två av dom bästa Svenska filmerna ja sett

 

 

Efter filmen drog vi en bowlingrunda och spetsade spelet med ett par drinkar..Och tro det eller ej, men jag kom inte på sista plats, och jag gjorde minst 4 strikes!!! Och jag hade inte dopat mig

Vi sprang runt på krogarna fram och tillbaka, tjuvrökte ett par cigg, och sedan drog vi hem i lagom form och lagom tid. Btw så tycker jag att det smakar skit i munnen idag av cigaretterna!! FRAMSTEG?!!

 

Jag&Fredrik hade lite mysmiddag här hemma innan bion också. Fläskfile´med rödvinssås, kroketter och färskost i olika smaker, och självklart en flaska Allegro (mitt favvo rödvin) till det

 

Vi hade tur också, vi fick hit Per&Emma och världens sötaste Sessan så Mini slapp vara ensam hemma så länge..     Och jag som tyckte att Mini var liten, hon ser ju ut som en jätte jämfört med den lill råttan (eller Fladdermus som min kära mor säger) Sååååå liten!!

 

Nä nu ska vi SYNDA och köpa varsin Pizza... Ser fram emot imorgon då vi ska gå på skyltsöndag.. Det är såååå mysigt!!!!

 Puss på er och ha en bra dag!!!  // Lisa Fisa


Av Lisa - 27 november 2009 16:05

Lika dålig kvalite´som vanligt, men i brist på annat så kan man ju alltid bjuda på en litten titt i vår crib


  

Av Lisa - 27 november 2009 14:33

Goddagens! Sticker in med ett litet snabb inlägg bara.. Är inte alls in the mood 4 blogging idag.

Har varit ute och gjort stan osäker hela dan, handlat julklappar och lite annat smått och gott, och nu är jag mitt uppe i städningen och då blir jag alltid  på dåligt humör.          

Ikväll blir det Bio.. Premiär: Luftslottet som sprängdes, sedan blir det bowling!

See ya!

Av Lisa - 26 november 2009 22:11

Ger dig fler bloggläsare. GRATIS

Av Lisa - 26 november 2009 21:29

..När man försöker och försöker.. Man gör verkligen allt man kan för att leva normalt och försöka skaffa sig ett normalt liv och en framtid.. Och när det känns som om man är så långt bort ifrån all skit som man bara kan komma så får man en käftsmäll..

Men jag antar att det är sånt man kommer att få leva med. Det som för mig tillhör det förflutna kan vissa inte släppa.. Vissa människor kommer alltid ha sina fördömande ord och vissa kan bara se det dåliga man gjort och missar alla kraft ansträngningar och prövningar som man faktiskt har gått igenom..

Man får nog räkna med att ibland behöva stå upp för sig själv,försvara sig och inte ge upp.. Även om jag levt det liv jag levt så betyder inte det att folk har rätt att se ner på mig, eller bete sig mot mig på något annat vis än mot ngn annan.

JAG vet i alla fall vem jag är och vad jag vill med mitt liv, om andra vill sätta käppar i hjulen för det eller tror att jag är ett hopplöst fall så borde dom kanske skaffa sig ett liv, vad vet jag. .

Men en käftsmäll har ju ingen dött av... Se framåt!

Av Lisa - 26 november 2009 16:07

Lyckades ganska bra med bull baket för att vara första gången måste jag ju skryta med! Gjorde några med socker/smörfyllning och dom blev fan gottigast :)

Av Lisa - 26 november 2009 12:01

Åååå.. Ringde nyss för att boka vigsel förrättare, och då kom jag på att den 27 juni nästa år är Midsommarhelgen.. Midsommarafton på Fredagen och vårt bröllop på Söndagen.. När det är en sån helg så kan ju en del saker bli lite svårare. Tex att få dit en vigselförrättare, men dom skulle höra av sig nästa vecka och lämna besked..

Sedan kan det ju hända att några av dom vi tänkt bjuda har andra planer på midsommar... Men då får dom skylla sig själva hehe..  Bara vi får dit nån som kan gänga oss så spikar vi det datumet!!



 


Jaja.. Har tryckt i mig en massa värktabletter nu så ledisen ska gå över, så ja kan börja baka lite!! Men tills dess så blir det bara slöa och en massa vatten!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards