★ 399 gram ★

Alla inlägg under november 2009

Av Lisa - 8 november 2009 12:20

Kollade upp vad kameran jag fick på försäkringen var värd.. Och precis som jag tyckte (att det var en skitkamera) så kostar den 1200kr MINDRE än värdet på kameran jag blev av med.. Så jag måste ringa Folksam imorgon och säga att antingen vill jag ha tillbaka självrisken, eller så ska jag ha en bättre kamera.. Ja mena, den jag hade var ju faktiskt skitbra.. 10.5 mpxl och 5x zoom och en massa roliga options.. Och den här har bara 3x zoom och inga av speciel effekterna so min gamla hade..Bilderna blir suddiga, blixten är för kraftig så alla människor ser helt blåvita ut och man ser nästan tecknad ut.. Kalle anka lixom...  Nä.. kraftigt besviken blev jag :( buhuuuuu..  Men man har väl aldrig varit nån riktig affärskvinna heller så.., (vem kan jag ha ärvt det av?)


Nu ska vi strax upp till pappzen iaf.. Duschad och klar är jag iaf, men Fredrik står där inne och skrubbar sig för fulla muggar han.. alltid i sista sekunden. Själv vill jag helst vara klar minst en timme innan jag ska åka nånstans.. Vet inte varför men så är det jämt. Kan vara lite jobbigt bara om man ska iväg någonstans tidigt på morgonen.. haha. Då får man verkligen vara uppe med tuppen!! Nä jag måste ta itu med alla mina skumma tvångstankar. Annars kommer jag sluta som en sån som inte kan gå på sprickorna i gatan och måste tända och släcka lyset 18 gånger innan man går ut genom dörren... AAAAAAAAAAAHHH!!  

See ya  

Av Lisa - 7 november 2009 23:45

jag kan ju aldrig aldrig få vinna!! Vilket spel jag än ger mig in i så förlorar jag :( Om man inte räknar Guitar Hero och nintendo wii spel då såklart.

Har nyss suttit här och spelat monopol.. Som man typ inte spelat på 15 år eller nåt. Och gissa vem som blev bankrutt först? Jaja.. Man har ju tur i kärlek istället då förstås!! Och det är ju ändå bra mycket bättre :)


Börjar bli kraftigt trött nu och jag känner att det ska bli sååååå skönt att få lägga sig och sova! Freddr har legat här i vardagsrummet och sovit i flera timmar redan, medans vi har kampats om gator och pengar inne i köket..


Kikar runt lite efter en till vovve och blev mer eller mindre erbjuden en söt liten pudeltik som är lite ovanlig.. Black/Tan.. Alltså ungefär samma täckning som en rottweiler.. Hur fin som helst! Men hon som ägen henne är fortfarande lite tveksam.. Det är ju alltid jobbigt att behöva sälja en familjemedlem såklart.. Men om hon ångrar sig så köper vi den RAKT AV!!!!!!  Hund torsk som man är :)

Så här ser hon ut! Hur vacker som helst  



God natt alla vänner och ovänner ;)   

Av Lisa - 7 november 2009 19:04

Gårdagen tog en oväntad vändning.. Efter vi fått i oss ett par öl så blev vi så rastlösa och det hela slutade med att vi hamnade på Valvet först, sen hem till Jimmy och Jenny och sedan vidare till bowlingen.. Där jag förlorade.. På sista plats Lisa.. Precis som vanligt.. Jag har aldrig hamnat på något annat ställe än botten haha.. Tragiskt.


Kvällen kunde väl ha slutat bättre, men som vanligt när man får i sig lite för mycket av det goda så slutar det alltid i mer eller mindre katastrof.. Så idag har jag sovit hela dagen! Bakis ångest, trött och jävlig.

Men vi lyckades iaf få upp varsin bakispizza (innan Diana ens hade öppnat) så man kunde sova gott sen resten av dagen.. De ni ;)

Nu har vi åkt till mamma allihopa dvs Jag Fredrik Per och Emma.. Köpt en massa snask och ska se på film och bara ta det lugnt.. Det känns ändå som söndag så..


imorgon blir det en tripp till pappzen för vi vet ju alla vad det är för dag imorgon!!

Måste även tillägga att jag är KRAFTIGT missnöjd med kameran jag fick ut på försäkringen.. Den var MYCKET sämre än den jag blev av med.. Urs.. Men en vacker dag ska jag ta mig råd att köpa en riktig kamera.. En systemkamera. Har velat ha en ganska länge, men jag har inte riktigt råd...  (Men min kära gubbe vet ju iaf, så man kanske blir överraskad nån gång heheh ;)


Trevlig helg

Av Lisa - 6 november 2009 14:46

Ja nu väntar jag på min älskade arbetarkarl som snart ska komma hem! Funderar på vad jag ska fixa för god middag då.. eller om vi kanske ska äta ute.. Vi får se. Var in på ica nyss men kom på att ja hade inga pengar med mig.. haha. Svårt att handla då ju!


Idag gjorde jag nåt som jag aldrig gjort förut.. Gick ner på stan och blev sugen på en fika. Så jag gick in på Lilla Cafét och tog en kaffe och en toast ensam!! Har aldrig nånsin suttit ensam och fikat förut, men det var faktiskt helt ok.. Fika i min egen takt, bläddra i tidningen och bara vara i in egen lilla värld. Man kan kalla det framsteg, för det är nåt som jag aldrig skulle gjort för ett år sedan. Fråga mig inte varför, men så är det.


Nä nu måste jag plocka och städa och fixa lite här så det är fint när Fredrik kommer hem! 

  

Av Lisa - 6 november 2009 09:00

Vaknar upp med en värkande nacke och tjock i halsen. Men jag har sovit otroligt gott! Som vanligt.. Hoppade i säng redan klockan tio och vaknade för ca en halvtimme sedan. Slängde på mig ett par mjukisar och stapplade ner för trappen för att släppa ut mini.. Då möts jag av en massa välkända ansikten som kommer ut ur grannens lägenhet. Kan inte riktigt placera var jag sett dessa människor förut, men när jag går runt husknuten så möts jag av en uniformerad polis, och då ramlade 25 öringen ner..  Men vad gjorde alla dessa poliser hemma hos min granne då? Ett mysterium som jag förmodligen kommer gå att fundera och luska på hela dagen, nyfiken som man är ;)


Jaja.. Idag kommer min älskade gubbe hem igen :) Det gillar vi!! Så jag tänkte köpa några öl, nån god mat och hyra nya Falk filmen 'Operation Näktergal' tror jag att den heter..  så har vi kvällen räddad.

Kan inte fatta att det redan är helg igen!!! Jag tycker veckorna bara flyger iväg och tiden går så himla fort. Snart sitter man här och letar sina första små grå och funderar på vart ungdomen tog vägen..

Ja jag är ju faktiskt 25 men jag känner mig inte som en dag över 18.. Där hade jag gärna stannat. 18.. Det är den perfekta åldern.. Myndig, hela livet framför sig.. Det är fortfarande tillåtet att vara barnslig och man är mitt emellan vuxen och barn..  Ta mig tillbaka!!! Haha..  Nä, skämt åsido.

Tänker jag tillbaka på när jag var 18 så var inte allt direkt frid och fröjd. Jag mådde ganska dåligt och hade väldigt mycket konstiga tankar.. Skolan hade jag hoppat av och jag jobbade arslet av mig på ålderdomshemmet för att bara några månader senare bli allvarligt sjuk med blodproppar i lungorna och få katastrofbeksedet att jag led av SLE....  Huvva..  Tänk att det skulle ta sån tid innan jag accepterade att jag faktiskt är sjuk och att jag måste anpassa mitt liv en del efter sjukdomen..  Så är det när man är dum-tjurig!! Men nu har jag faktiskt lärt mig att leva med det här. Även om det kan vara jobbigt att förklara för folk varför jag inte kan och varför jag inte orkar göra vissa saker.. För jag ser ju fullt frisk ut på utsidan..  Hemligheten är att lyssna på sin kropp i alla lägen..


Nä nu ska jag ta och dricka en kopp te, sen blir det en vaaaaarm dusch innan det bär av ner på stan.

See ya     

Av Lisa - 5 november 2009 15:40

Så var det dax för en sån här tråkig dag igen... Tog en fika på stan med Linn, sen har jag inte gjort många knop.. Skulle egentligen tvätta, men åå det är ju så tråkigt!

Tänkte knäppa lite kort med min nya kamera, men kom på att jag nog måste köpa ett minneskort också.. Kul när det ryms tre bilder på kameran haha.. Ja ja, man kan ju inte komma ihåg allt här i världen. Men jag får väl traska iväg och köpa ett då.


Längtar faktiskt tills på tisdag då jag ska börja arbetsträna. Ska bli riktigt kul att ha något att göra några dagar i veckan.. Får se hur det går med alla höga ljud, jag som ibland är såååå känslig. Ibland kan jag inte tänka klart för jag hör alla ljud lika hör alla ljud lika högt i min lilla skalle,, Men man vänjer sig säkert!

Vågar inte träna eller göra nånting ansträngande idag för jag har fortfarande ont i magen efter biopsin och man vill ju inte åka på nån blödning eller  nåt.. ursa.


Nä nu ska jag pallra mig iväg till hagbergs å köpa ett memotystick.. See ya

Av Lisa - 5 november 2009 10:29

Har sovit oförskämt gott!! Och vaknade inte förrän nu! Man får nästan skämmas.. Men det är väl många spänningar som släppt och nu har jag äntligen äntligen kommit förbi den där dagen som jag gruvat för i två månader!


Ska slänga mig i duschen och sen få vi se om jag får nåt knepigt samtal sedan...


See ya   

Av Lisa - 4 november 2009 19:04

Nä det var nog det värsta jag varit med om! I sjukhusväg iaf.. och då är jag ingen främling när det kommer till sjukvård, behandlingar och olika ingrepp!

Jag tyckte att det gjorde ONT och det var fruktansvärt obehagligt! Jag fick ju ett par lugnande tabletter innan och det var nog väldigt bra det, annars hade jag aldrig klarat att ligga kvar! Men jag låg där och spelade stark.. Men när allt var klart och dom körde ut mig för transport så bröt jag ihop och grät som ett barn!

Alla spänningar släppte väl och dessutom så hade jag ganska ont och jag visste inte riktigt hur ont det är normalt att ha utan att det har blivit nåt fel, så jag blev lite orolig.

Men det lättade ganska snabbt och väl uppe på patienthotellet så somnade jag och sov i två timmar...  Men jag säger då det aldrig mer en leverbiopsi!!!


Nu över till något helt annat. På vägen hem så svängde vi in på Siba och jag fick hämta ut en ny telefon och en ny röd kamera! (modellen värre än den jag blev av med) så jag är nöjd och glad :)


Nu ska jag ÄTA!! Har inte ätit, druckit eller rökt på hela dan, men har ändå lyckats hålla mig på ett förvånansvärt bra humör!!

Titta så eländig jag såg ut då  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards