★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2013

Av Lisa - 26 mars 2013 07:38

   


En av dom STORA fördelarna med min Samsung Galaxy s3 (jämfört med Iphone som jag hade förut) är just det här!!!! Hon kan ligga och hålla i den och titta på film med fingrarna på skärmen utan att hon trycker av hela tiden. Det går nämligen att låsa skärmen utan att den blir svart! Tummen upp för det! Laddar ner filmer med uTorrent och tittar direkt i telefonen. Bra barnvakt när man åker bil och på morgonen när man vill ligga kvar i sängen en extra stund! 

Av Lisa - 25 mars 2013 20:32

En lång dag har det varit idag. En dag som jag gruvat för.. I onödan kan jag tycka i efterskott.. Men så är det ju alltid när jag ska göra något. Jag tror alltid att allt ska vara så mycket värre än vad det är för att skydda mig från otäcka överraskningar.

Har precis lagt Nisen fisen. Hon var såååå trött och gnällig. Hon har inte fått chansen att sova så mycket idag. Hon har ju så svårt att somna någon annanstans än i sin säng nu för tiden så hon har varit vaken! Idag har hon åkt en massa bil, gosat med Pappzen sin och träffat farbror, gått i leksaksaffärer och fått lite kläder och en ny favvo-leksak. EGNA BILNYCKLAR!!

Jag har varit på Body Pump.. Det var vääääldigt längesen sist och det kändes kul att träna i grupp faktiskt.. Bra  med lite variation så man inte tröttnar.. Inte för att jag tror att jag nånsin kommer att tröttna på träningen.. Den är liksom en del av mitt liv.. Men ändå!

   

Av Lisa - 25 mars 2013 08:15

Då var det Måndag igen då! Har sovit nästan 11 timmar inatt.. Denise har sovit 13 timmar, så vi kan inte klaga på sömnen iaf.. Men det finns annat att klaga på om man nu måste klaga. Den här dagen har jag inte sett fram emot, men det går säkert bra...


Så till det roliga då.. Eller "roliga".. GODA, kanske passar bättre! Jag gillar ju risgrynsgröt, (säkrskilt den som man köper färdig i korvar) men "får" aldrig äta det.. Nu har jag experimenterat lite och lyckades få till en "gröt" med rätt smak som är klar på EN MINUT!!!!  Jajjemänn! Jag gör ju ofta gröt på bara proteinpulver, bakpulver och lite vatten. Det går jättebra, men nu ville jag ha det där lilla tuggmotståndet och risgryns-smaken..

 

Så här gjorde jag:

2msk kesella

2msk vatten

2/3 skopa vaniljprotein

1 riskaka

1tsk bakpulver

2 tsk psylliumfrön (behövs egentligen inte)

Smula ner Riskakan så mycket du bara kan, rör om och micra i 1-1,5minut.

GÖTT!!!

Nu blir det kaffe och göra sig klar för dagen!

   

Av Lisa - 24 mars 2013 06:17

Det är inte många steg, men nu syns det att hon fattat!!!

Av Lisa - 23 mars 2013 09:07

taggad!!!!! Japp! Sitter här och väntar på att Denise ska vakna. Taggad för favvopasset Bröst/Axlar. Laddad med energi från gårdagens pizza och choklad. Idag ska jag öka på minst 2 övningar. Man måste utmana sig själv, man måste planera. Man måste bestämma vad man ska köra och vad man ska fokusera på, annars blir det aldrig ett bra pass.. Nu har jag inte antecknat mina vikter sen jag bytte telefon. Mest bara för att jag inte har tagit hem nån bra antecknings-app, men jag har typ världens bästa minne så när jag sätter foten inne på gymmet så kommer jag ihåg exakt vilka vikter jag hade sist. Sjukt? Jag vet, jag kommer ihåg ALLT! Skitjobbigt ibland. Jag kommer ihåg sånna där onödiga grejjer men kan glömma nånting superviktigt istället. Jag kan komma ihåg EXAKT vad en människa sagt till mig en speciell dag och allt som hände och vad jag kände och gjorde den dagen om jag ser en bild från den dagen.. till exempel.. I am psycho, i Know!!

Har rensat Denises garderob IGEN! Hon växer och växer och växer.. Tre gånger den här månaden har jag plockat bort kläder som hon vuxit ur.. 74 sitter bra nu, men hon kan även ha strl 80 på vissa plagg.. Men när det gäller byxor så funkar 68 fortfarande.. Hon har rätt korta ben och liten mage..


Nä, nu kör vi gamla bilder-marathon! 2 bilder från varje år 2009-2013.

   

   

      

   

   


Av Lisa - 22 mars 2013 21:27

 

oj vilken SVULLARFREDAG! Ovanligt? Näää inte särskilt! Godis och Pizza satt fint idag. Sen åkte vi ut till mammas stuga och drack en Cider och frös en stund, för hon hade ju inte hunnit få upp nån värme!! Denise har spytt en massa idag.. Inte magsjuka utan "sätta-i-halsen-spya".. Det är nog förkylningen som spökar. Hon är ju snorig och slemmig och har kansk eont i halsen.. Åååååå, bara det inte blir en ny matvägrings-period.. Nä, nå sånt har vi inte tid med!!!


Av Lisa - 22 mars 2013 12:05

En väldigt tidig morgon! Har sovit jävligt dåligt inatt, men av någon anledning så tyckte jag att det var läge för morgongym, och Denise fick hänga med! Det gick hur bra som helst och hon skrattade och klappade händerna åt mig när jag tränade! Idag var det armarna som fick pisk och det blev ett helt lyckat pass med världens bästa pepp-unge som åskådare! :)

     

Efter gymmet åkte vi och hälsade på Farmor&Farfar en stund i väntan på att Öppna förskolan skulle slå upp portarna.. Denise var ganska trött redan då vi var på gymmet, så efter lite över en timme på förskolan så packade vi ihop och åkte hem.. Nu har hon snart sovit i två timmar och hon får sova så länge hon bara kan, så kan jag pyssla på här hemma i lugn och ro..

Mitt humör är dock i botten idag.. Känner mig bara så jävla arg, sur och irriterad.. Hatar att vara så, men känner bara att jag skulle vilja slå nån eller sparka sönder nåt.. (*roliga veckan talar*)  Jaja.. tur man har lite självbehärskning iaf..  Det är ju trots allt fredag och jag har unnat mig ett par smörgåsar. Sååååå gott. Äter aldrig bröd annars, men på Fredagar "lyxar" jag till det. haha.. 

Trevlig Helg allihopa!!


Av Lisa - 21 mars 2013 17:43

Även om Denise är typ världens gladaste bebis så kan hon bli JÄVLIGT sur när hon inte får ha mammas telefon!


Tilläggas bör.. att nu är allt frid och fröjd igen och hon sitter på golvet och skriker Ding, ding bom bom.. haha


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards