★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2012

Den här dagen..

Av Lisa - 31 oktober 2012 20:11

Spola framåt eller radera TACK! Herre gud vilken jävla skit dag! Kändes väl hyfsat imorse, förutom halsont då. Men Denise var snäll och humöret var hyfsat på oss båda..

Satt på körskolan en stund och blev så jävla irriterad. Jag har valt att sitta där och plugga för att få lugn och ro och för att kunna fokusera och så sitter det en massa pratsjuka snorisar där och bara pratar så det brinner i öronen på mig! Sitter dom där imorgon också så kommer jag inte att kunna hålla käften. Jag har inte betalat för att sitta och lyssna på deras skitsnack!.. Ja, det var väl där nånstans som dagen började gå åt helvete..

Grin, skrik, gnäll, dreggel.. Mera grin, mera skrik.. eller snarare avgrundsvrål! Herre gud vilket MONSTER jag har här hemma. Hon har verkligen tagit knäcken på mig idag! Men jag tog mig en titt i hennes mun och det är alldeles knallrött och svullet på ett ställe på nedre käken.. Det MÅSTE vara en tand på g nu.. Vad annars? Ja, de e klart, hon kanske har ont i halsen hon också.. Ja, som sagt: RADERA denna dag! TACK!

Dieten går iaf bra! Jag känner mig proppmätt och uppblåst. Är inte van att käka så här mycket grönsaker så det tar väl ett tag för magen att vänja sig. Är lite putt över att jag inte kunnat ta tag i träningen, men har jag inte ont i halsen imorgon så kör jag!!! Vill ju komma igång på riktigt nu!! Ska snart stoppa i mig kvällens sista mål som blir en smarrig proteinpudding! 

 

 
 
Ingen bild

Kristina

31 oktober 2012 20:48

Stackars litet dräggeltroll - det kan inte vara roligt att få tänder! Satt tidigare idag och tittade tillbaka på första tiden med Denise. Man blir ju alldeles matt! Jag vet att jag började läsa medan hon fortfarande låg här uppe i Umeå och kämpade (det var nog efter reportaget i vk). Det är så ofattbart det ni har gått igenom och också alldeles fantastiskt att hon har vuxit upp till stora tjejen nu. Jag förstår att det känns illa att sonden var tvungen att komma tillbaka men tänk så långt hon har kommit från den lilla skrutt hon var när hon föddes! Får själv en del känslor som kommer tillbaka när jag ser möbler och lokaler från Barn 4 även om jag födde en riktigt stor prematur. Känslan av att ha missat den där första anknytningen när man ska få mysa med sin bebis finns där även om jag nog aldrig var rädd att vi skulle förlora vår pojke. Förstår faktiskt inte hur jag kunde vara så lugn (i alla fall minns jag det som att jag aldrig var rädd!). Tänkte också när jag läste att det konstigt nog inte är så stor åldersskillnad på vår bebisar även om Denise leder litegrann. Har hela tiden tänkt att Denise är så mycket äldre! Långt och pladdrigt blev det här... Håller tummarna att tänderna ska sluta plåga lillan snart! Ha det gott!

Lisa

31 oktober 2012 21:07

ja vi får hoppas att det går snabbt.. kanske får gnugga lite :) Hon har varit med om mycket den här damen, så man kan ju tycka att ett par tänder borde vara en fis i rymden, men icke!

Man glömmer så fort, men jag försöker att aldrig glömma hur "lätt" allt är nu om man jämför

 
Ingen bild

Lotta

31 oktober 2012 21:29

Oj voi, stackaren. Här har flickan också snart sin första tand framme, men utan desto mer problem. Kan du ge värkstillande åt Denise? Flickan här skrek ett par kvällar för en tid sedan också, riktigt vrålskrek och jag visste inte varför, slutade med att jag gav lite värkmedicin o det lätta sen.

Kämpa på tjejer! :)

Lisa

1 november 2012 08:33

ja jag brukar ge henne suppar, men dom säger att man kan stryka på lite flytande alvedon på tandköttet.. har dock inte provat det, men det kanske är värt ett försök

 
cupi

cupi

31 oktober 2012 22:46

din blogg är grryym :)<3 man blir grymt inspirerad att blogga och så! :3
besök min också, haha xD www.cupi.blogg.se

http://www.cupi.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards