★ 399 gram ★

Alla inlägg under januari 2011

Av Lisa - 12 januari 2011 14:49

Gud va jag är less på den här svackan nu!!! Så fort jag går nånstans så vill jag bara hem till soffan.. Väl hemma så planerar jag olika saker som jag ska göra, men när jag väl ska göra det så blir jag bara döless och kastar allt åt sidan och sätter mig ner igen.. Jag vet inte om det är för att jag är trött och inte har tillräckligt med krafter eller om det bara beror på att jag är allmänt less och inte ser nån mening i att göra en massa 'onödiga' saker här hemma.. Kanske en blandning av båda två.. vad vet jag.

Allt känns bara så onödigt och oväsentligt och jag ser lixom ingen mening med nånting.. Men jag håller hårt i min träning. Även om den också känns ganska onödig i nuläget. Tänker INTE sluta träna även om jag bara känner att det är totalt meningslöst egentligen. Varför ska jag kämpa och svettas varenda dag? Vem blir gladare av att jag går ner i vikt och är vältränad?

Nä, jag SKA ta mig ur den här skitperioden! Har ju varit med om det här några gånger förut och jag vet aldrig riktigt vad det beror på, men jag känner mig bara som en trött, slö och tråkig gammal surkärring..

Vill bara dra täcket över huvet och säga GONATT!!

  

Av Lisa - 12 januari 2011 13:50

Jag saknar min man!   

Av Lisa - 11 januari 2011 20:05

Ja nu har jag äntligen börjat få i mig mina vitaminer igen! Dom har varit slut ett tag, men nu finns dom åter tillgängliga i skåpet i köket!

      

Magnesium hjälper ju kroppen att slappna av, så jag hoppas på att kanske min sömn blir återställd nu när jag börjar äta dom igen.. B-vitaminerna äter jag ALLTID och D-vitamin köpte jag nu för att jag känner att det kanske kan va bra nu när det är mörkt och kallt och man känner sig lite deppig! "Släpp in solen i ditt liv"! Vi får ju inte i oss tillräckligt med D vitamin under vintrarna vi som bor i det här kalla mörka landet, så varför inte hjälpa till lite på traven tills våren kommer?

Det gick kanonbra på passet ikväll! Hittade krafterna och blev inte alls sådär onhälsosamt slut som jag blev i Fredags, så nu är nog kroppen i bättre skick! Hoppas att det förblir så också!

Av Lisa - 11 januari 2011 16:53

Dax att samla ihop dom där krafterna.. Jag VET att dom finns där nånstans! Dax för Body Pump! Ny musik, nya övningar och nytt på kroppen det gillas!

    

Av Lisa - 11 januari 2011 13:56

Tog en snabbsväng på stan. Hade en del ärenden att uträtta.. Passade då på att köpa mig lite material till att göra en ny tavla till v-rummet

    

Så här blev det.. Är inte 100% nöjd med resultatet. Men jag är ju sådär superpetig av mig ibland, men det får duga tills vidare. Köpte även ett par nya små filtar till soffan.. Dom vita fick bytas ut till svarta istället

  

Slutligen så hämtade jag ut ett paket med en massa vitaminer som vi beställt, och där låg ju även mitt nya träningslinne från Better Bodies :)

  

Hoppas att jag får användning för det redan ikväll! Just nu mår jag inte sådär super bra.. Mår lite illa och funderar till och från om det är nån magsjuka på gång, men när jag tänker efter så mår jag ju ganska ofta illa. Jag har nog helt enkelt en sån mage!

känner mig iaf lite gladare idag än jag gjorde igår.. Det är så jobbigt när man mår sådär och inte vet varför! Det har inte hänt nåt och man kan inte hitta nån anledning till varför det känns som att hela livet snart kommer att rasa samman. Nä, upp med smilbanden och se allt från den ljusa sidan istället!

Av Lisa - 10 januari 2011 22:40

En jobbig eftermiddag fylld av gråt och oförklarlig ångest. Längesen jag mådde så här, men nu ska jag somna och hoppas på en glad och positiv dag imorgon. Fredrik tyckte ja skulle köpa mig ett par nya skor.. 'för då blir du glad igen' .. Och det kan man ju inte tacka nej till.

    

Av Lisa - 10 januari 2011 14:52

Ja som tyckte jag hade skickat ett mms-inlägg idag.. jaja det dyker väl upp när man minst anar...


Har ganska nyligen kommit hem från jobbet. Kändes tungt idag. Jag vet inte vad det är med mig men jag känner mig helt virrig och har lixom ingen lust med nånting. Knepig känsla.. Jag är inte deppig, men näst intill skulle man nog kunna säga. Jaja, det går väl över.

Får väl se om man orkar med nån träning ikväll.. Men det tror jag nog!

Av Lisa - 9 januari 2011 18:17

När jag börjar tänka på nåt så kan jag lixom inte släppa det förrän jag rett ut det i min skalle, eller gjort det jag funderar på att göra!

Och nu har jag funderat i typ en vecka på att gadda mig lite mer... och nu kan jag lixom inte tänka på annat, så nu är det bara att bestämma sig och sen boka en tid. Ska nog bygga på den jag har på överarmen, men jag vill inte ha fler likadana blommor, utan nåt annat.. Nåt i en annan färg men som ändå matchar mina lila blommor.. Ja vi får se, jag ska nog hitta på nåt!

Det blir ingen klippning imorn eftersom min friskörska är sjuk, men jag tog en tid på Tisdag morgon istället.. Får väl se hur det går. Jag som hatar att ha tider att passa på morgonkvisten.. Mår ju alltid som jag mår på morgonen, men det ska nog gå bra!!


Nu ska jag kika runt och få lite Tatoo inspitation här!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards