★ 399 gram ★

Alla inlägg den 12 januari 2011

Av Lisa - 12 januari 2011 20:22

Shit Pomfritt!!! Jag som alltid har tyckt att Body Combat är svettigt.. Jag kan erkänna att jag inte vetat vad jag pratat om förrän nu! Body Combat 46 Release!

Snacka om HÖG intensiv träning! Det gamla passet var en barnlek jämfört med det här! Ben, rumpa och axlar bränner som elden och jag ser redan fram emot nästa omgång så man får nöta in koreografin lite bättre!!  Idag var även en fotograf från Sollefteåbladet där och fotade oss under passet. Så håll utkik efter Helen och oss den 27 Januari!

Sen blev jag lite extra glad och peppad idag när jag fick påpekat för mig att jag hade blivit smal mitt under passet! Det är alltid roligt att höra, och då kan man ju lixom inte ge upp! 

Nu blir det köttfärs,cashewnötter & ett stort glas Fun Light Tropic

  

Och för er som undrar: Body Combat, va fan snackar hon om?! 

Ta er en titt:



Av Lisa - 12 januari 2011 17:54

Mitt hem är under konstruktion! Har flyttat på ALLA möbler, och just nu står vårt lilla köksbord här i v-rummet bara för att jag skulle testa och se hur det skulle se ut att ha ett bord där.. Jag tror det skulle bli rätt bra med ett avlångt bord och kanske 4 stolar eller nåt... Om jag ska ha det så här så måste jag ju även byta plats på schäslongen och sätta den på andra sidan av soffan istället... Plus att jag måste flytta på det mesta jag har på väggarna... och så ska vi inte ens tala om var jag ska dra alla fula äckliga kablar som 'pryder' allas våra hem!! 

Har jag tagit mig vatten över huvudet?? Haha, näää jag har ju hela livet på mig!!

       Ja det bli nog bra i slutändan.. Det brukar bli det :)

Nu är det dax att sticka iväg och träna, för nu har jag fått nog för en stund!

Av Lisa - 12 januari 2011 14:49

Gud va jag är less på den här svackan nu!!! Så fort jag går nånstans så vill jag bara hem till soffan.. Väl hemma så planerar jag olika saker som jag ska göra, men när jag väl ska göra det så blir jag bara döless och kastar allt åt sidan och sätter mig ner igen.. Jag vet inte om det är för att jag är trött och inte har tillräckligt med krafter eller om det bara beror på att jag är allmänt less och inte ser nån mening i att göra en massa 'onödiga' saker här hemma.. Kanske en blandning av båda två.. vad vet jag.

Allt känns bara så onödigt och oväsentligt och jag ser lixom ingen mening med nånting.. Men jag håller hårt i min träning. Även om den också känns ganska onödig i nuläget. Tänker INTE sluta träna även om jag bara känner att det är totalt meningslöst egentligen. Varför ska jag kämpa och svettas varenda dag? Vem blir gladare av att jag går ner i vikt och är vältränad?

Nä, jag SKA ta mig ur den här skitperioden! Har ju varit med om det här några gånger förut och jag vet aldrig riktigt vad det beror på, men jag känner mig bara som en trött, slö och tråkig gammal surkärring..

Vill bara dra täcket över huvet och säga GONATT!!

  

Av Lisa - 12 januari 2011 13:50

Jag saknar min man!   


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards