★ 399 gram ★

Alla inlägg den 19 januari 2011

Av Lisa - 19 januari 2011 20:54

Helt slut är jag! Har nyss varit på Body Combat! Det är ju bara sååå bra träning! Men idag kändes det trögare än trögast och jag var tvungen att stanna upp och hämta andan flera gånger. Är absolut inte på topp! Magen krånglar, fingrarna sväller och jag har en jävla tandvärk!! Ska ju till tandläkaren igen imorgon.. Jag ska be att han slipar ner den tanden som jag har så jävla ont i. Eftersom det inte var nåt hål eller nånting i den, så måste det ju bero på att jag biter för hårt på den, så vi gör ett försök!

Nu ska jag inviga mitt nya bord med lite jordgubbar och keso-fika!

Av Lisa - 19 januari 2011 14:53

     Jag bestämde mig i sista sekunden för att köpa stolarna. MEN, jag bestämde mig för att köpa svarta! Men när dom kom ut med grejjerna och det var dax att lasta in i bilen så hade han tagit fel stolar.. Det tog jag som ett tacken på att det var meningen att jag skulle ha vita, så det fick bli dom!! Nu fattas bara stols dynor och kanske en liten vas med tulpaner!!!  (och en massa annat som måste flyttas och slängas, men det tar vi sen)

Blev av med mina högtalare som jag inte ville ha kvar iaf, för dom ville Pappzen ha! Så bra att dom kommer till användning!!

Av Lisa - 19 januari 2011 11:09

God Morgon!! Eller ja, jag har varit vaken sen åtta i morse, så för mig är det snart lunch dax..

Magen krånglar i vanlig ordning och jag mår så illa!!! Men det brukar ju bli liiiiite bättre efter man varit vaken i några timmar och fått i sig lite mat och så. Tänk om man bara kunde slippa detta!

Så fort jag känner mig redo så går jag upp till pappzen som ska skjutsa mig och hämta bordet!! Låg och funderade igår och kom på att det kanske är lika bra att jag köper stolarna också.. Så jag hoppas att det finns några kvar.. För det blir ju bra mycket dyrare om jag ska köpa fyra andra stolar separat sen.. Nu är bara frågan om jag ska köra på ett säkert kort och köpa dom vita stolarna som hör till, eller som jag ska ta ut svängarna lite och köpa SVARTA stolar... hmm.. Ja vi få se va det blir!!!

  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards