★ 399 gram ★

Alla inlägg under januari 2011

Av Lisa - 19 januari 2011 14:53

     Jag bestämde mig i sista sekunden för att köpa stolarna. MEN, jag bestämde mig för att köpa svarta! Men när dom kom ut med grejjerna och det var dax att lasta in i bilen så hade han tagit fel stolar.. Det tog jag som ett tacken på att det var meningen att jag skulle ha vita, så det fick bli dom!! Nu fattas bara stols dynor och kanske en liten vas med tulpaner!!!  (och en massa annat som måste flyttas och slängas, men det tar vi sen)

Blev av med mina högtalare som jag inte ville ha kvar iaf, för dom ville Pappzen ha! Så bra att dom kommer till användning!!

Av Lisa - 19 januari 2011 11:09

God Morgon!! Eller ja, jag har varit vaken sen åtta i morse, så för mig är det snart lunch dax..

Magen krånglar i vanlig ordning och jag mår så illa!!! Men det brukar ju bli liiiiite bättre efter man varit vaken i några timmar och fått i sig lite mat och så. Tänk om man bara kunde slippa detta!

Så fort jag känner mig redo så går jag upp till pappzen som ska skjutsa mig och hämta bordet!! Låg och funderade igår och kom på att det kanske är lika bra att jag köper stolarna också.. Så jag hoppas att det finns några kvar.. För det blir ju bra mycket dyrare om jag ska köpa fyra andra stolar separat sen.. Nu är bara frågan om jag ska köra på ett säkert kort och köpa dom vita stolarna som hör till, eller som jag ska ta ut svängarna lite och köpa SVARTA stolar... hmm.. Ja vi få se va det blir!!!

  

Av Lisa - 18 januari 2011 20:09

Ja det sägs ju att man ska se saker från den ljusa sidan.. Så jag får väl hitta nånting positivt i att ha gall besvär: Man är ju inte särskilt sugen på att äta, så ingenting onödigt och onyttigt slinker ner. Jag vet inte riktigt vad jag bör äta heller. Jag törs inte äta nånting! Kokt torsk, kesella och verum hälsofil är väl vad jag har vågat stoppa i mig idag.. Hoppas att det här går över för jag orkar inte med nå mer skit med kroppen.. Det slutar väl med operation eller nåt. Det är iofs ett ganska litet och enkelt ingrepp, men ändå. Det vore skönt att slippa..

Har suttit och läst på lite om kosten och fick bland annat fram att om man äter en kost som är för fattig på fett så kan det utlösa  dessa problem, så jag kanske måste försöka ändra min kost lite.. Eftersom jag inte äter kolhydrater så vore ju LCHF det bästa alternativet.. Men det känns ju fånigt att helt plötsligt börja äta en massa grädde och smör ochonödigt fett.. Blää. Men om det håller gallan i skick så är det lätt värt det!

Av Lisa - 18 januari 2011 17:54

    

Vid nästa frisörbesök så går vi mot ljusare tider.. Ja, på huvet iaf! Dax att bli ljushårig! Spännande :)

Av Lisa - 18 januari 2011 16:53

Ja, jag hade ju skickat ett MMS inlägg med bild på en nyflippt Fis Lisa, men det är som vanligt nå knas medden funktionen, så det dyker väl in inatt nån gång eller nåt..

Nu har jag iaf hittat mitt bord till v-rummet! Ska hämta det imorgon!

Nu är det bara att välja stolar som återstår.. Ville inte ha dom som hörde till eftersom jag ska ha bordet i v-rummet.. Där vill man ju ha lite mysigare och lite finare stolar..  Antingen skinn, eller med tyg sitsar.. Ja vi får se. Kan inte riktigt bestämma mig!

Har avbokat tränigen ikväll, har ju sån jädra träningsvärk i rövva idag, så jag unnar mig en vilodag och kör på med ett Combat Pass imorgon istället!


Återkommer väl senare med lite hårbilder..    

  

Av Lisa - 18 januari 2011 09:23

God Morgon världen! Här sitter jag i min svarta morgonrock och slurpar på en kopp kaffe. Har träningsvärk i hela kroppen och känner mig nöjd över gårdagens prestationer! Tänkte väl slänga mig i duschen om ett tag och sega på här hemma ända fram til klockan två då det är dax för klippedi klipp klipp!!   

Har inte riktigt nån bra bild på hur jag vill ha håret, och ärligt talat så vet jag inte riktigt heller, men jag litar på Malin, så det bli säkert bra!

Sen blir det en sväng på stan, ska se om jag hittar stolarna jag vill ha på Jysk.. Annars kanske man kan beställa hem dom!

  

Av Lisa - 17 januari 2011 17:23

Jag överlevde! Det brukar ju alltid gå bra när jag väl kommer in, det är INNAN jag ska in som jag mår som sämst! Hjärtklappning, öken i munnen, svimfärdig, ont i magen, redo att springa. Men idag gick det över förväntan! Kände mig faktiskt hyfsat lugn.. Ok, sobrilen gjorde väl sitt, men jag kände mig ändå bättre till mods än vad jag brukar göra, så jag är nöjd och har stora förhoppningar på att nån gång kanske till och med jag kan bli normal!!

Hur gick det då? Jo jag hade ett litet pluttigt hål som måste lagas.. Tanden som jag har haft så ont i är det inget fel på alls. Så på Torsdag blir det återbesök för lagning av mitt lilla hål. Nu är iaf tänderna vita, fina och nypolerade!

IMORGON!!!! Imorn ska jag ÄNTLIGEN få klippa mig! Ser ut som en pälsmössa uppe på mitt huvud just nu, så det ska bli skönt att få fin slipa kalufsen lite.. Fast jag har tänkt att jag ska spara ut det lite framtill, men man måste ju ändå hålla efter så man ser lite snygg ut även fast man sparar..

Torsk och bladspenat till middag... Snart dax för Zumba!

  

Av Lisa - 17 januari 2011 13:54

God Dagens! Ett morgon pass med Body Pump är avklarat, lunchen ligger i magen och nu sitter jag här och våndas.. 2 timmar kvar tills jag ska till tandläkaren. Blääää! Det finns inget värre, men jag klarar det. Vad kan hända lixom? 

Tänkte köra på hårt idag, så ikväll blir det även ett Zumba pass. Det var längesen sist faktiskt och nu har vi fått en ny instruktör, så jag måste ju bara gå ikväll!

Have a nice day!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards