★ 399 gram ★

Alla inlägg under januari 2011

Av Lisa - 27 januari 2011 08:08

  

Av Lisa - 26 januari 2011 20:42

            

Armband från Ur&Penn, Kofta från H&M, Byxor från MQ, Mysbralla från Cubus, t-shirt från MONKI.. Har fyndat riktigt idag, det är ju grymma reor på typ alla affärer!! Har ju självklart även handlat leksaker till Nellie&Tyra som dom ska få imorgon!! Nu måste jag få nåt i magen! Har enbart ätit en tredjedel av en pizza på hela dan!!!  Sen är det packning som gäller! Tv-spel och hela fadderullan ska ju med på resan! 

Av Lisa - 26 januari 2011 10:51

   Lite frulle, sen bär det av till Sundsvall!!!

Av Lisa - 25 januari 2011 20:04

Deppar ihop     Det var ju tänkt att Fredrik skulle komma upp till Umeå när han slutar på Fredag, men eftersom vi stannar ända tills på Måndag så går det inte.. Kan ju va svårt att ta sig från Umeå till Övik så tidigt på morgonen.. Så vi kommer inte att ses förrän NÄSTA HELG!! Känns inte sådär super roligt. Men jag kan ju inte avboka allt med alla för att hinna träffa Fredrik.. Inte jämt iaf.. Men oftast så ser jag till att  ha helgerna fria! Men men, vi har ju hela livet på oss...

Imorgon sticker jag till S-vall iaf.. Okej, jag är sjuk men så länge jag inte har 39 graders feber och värk i hela kroppen så kan jag nog fördriva några timmar i Sundsvall och hosta lite på dom! Jag blir ju GALEN av att sitta hemma hela tiden och jag känner att lite shopping nog skulle sitta fint!


Saknar gymmet!!! Men jag satsar på att vara fit 4 fight nästa vecka igen!! Jobba och träna vill jag göra!!

  

Av Lisa - 25 januari 2011 12:44

    

   Har varit och tagit bort ett par länkar på Fredriks klocka, så nu kan jag använda den! Han använder den ändå aldrig och den är alldeles för fin för att bara ligga och skräpa, visst? Och så matchar den mina ringar så bra :)


Nu ska jag slappa med Totte. Och snart kommer Olivia och spelar lite tv-spel!

  

Av Lisa - 25 januari 2011 09:33

Ja jag är väldigt väldigt sugen på att köpa MASSOR med nytt! Ska ju eventuellt till Sundsvall imorgon (om jag är piggare) och sen åker vi ju till Umeå över helgen, så affärer finns det gott om!!

Men egentligen så har jag så mycket kläder i garderoben som bara väntar på att användas.. Har köpt en massa nytt som jag använt en gång och sen vill man ju slita bort en ny prislapp.. Va knäpp man är!  Så som mitt liv ser ut nu så använder jag ju mest bara träningskläderna och myskläderna. Det är sällan man klär upp sig! Lite tråkigt, men så är det just nu. Så man kanske ska slå till på ett par nya mys dressar istället? Jag gillar ju faktist Velour dressarna, och har ett par stycken, men ja skulle vilja ha en som är lite roligare, med nått tryck på!

  

Lite mysigare att känna sig liiiite snygg även fast man har myskläder på sig!

Träningskläder då?? Linnen är helt ok att köpa på H&M faktiskt, men vill man ha ett par schyssta tränings tights så får man nog gå på en riktig sport affär, och dessutom vara beredd att lägga ut ca 500 kr.

      

Av Lisa - 24 januari 2011 20:57

Blää va dåligt man kan må! Har ju ont från revbenen och ända upp i pannan. Kan aldrig va bra.. Det känns nästan som om jag fått nån luftrörs katarr eller nåt. Ja det är bara att vänta och se..  

Har ju haft världens tråkigaste dag! Ingen träning, inget jobb och maten smakar inget! Typ allt som man lever för! Nä, nu ska vi inte vara så drastisk här, men lite less blir man ju..


Lite bilder kanske?

   Igår på Svanö!! Fina, härliga brudar!!!

       

    

   Nu ger jag snart upp för idag och slänger mig i sängen och hoppas på bot och bättring! Imorgon är en ny FRISK dag!!!!!

Av Lisa - 24 januari 2011 14:16

Vad roar man sig med i det här tillståndet? Efter en fika och en liten tripp på stan med Andreea så är krafterna ganska slut.. Gick på Ica och handlade.. Same old, same old.. Jag äter ju rätt mycke kyckling och köttfärs. Men idag kom jag på att man kan ju göra köttfärsen lite roligare. (ett knep från min kära mor)

   Man tar helt enkelt en klump köttfärs, lägger den mellan två bakplåtspapper, plattar till och kavlar ut den så den blir platt! In med det i frysen och vips så har man ett sk "falskt elefantöra".. Sen är det bara att steka och krydda och det går på en grisblink att steka den!

Uttråkad som man är så tog jag en dans med mr Dammsugare men jag blev inte riktigt klar, för jag blev så trött så nu sitter jag här i soffan igen med min tillfälliga bästa vän i högsta hugg!

  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards