★ 399 gram ★

Alla inlägg under juni 2011

Av Lisa - 6 juni 2011 12:27

förhoppningsvis sista dagen utan internet.. Och förhoppningsvis sista dagen utan vardags rum... Booooring!

 
Av Lisa - 5 juni 2011 19:51

Pjuh vilken dag! Mådde skit imorse, men det börjar kännas bättre. Tog en sväng på stan å köpte värkisar.. Sen tog vi en liten prommis i långsam takt. Nu har vi just varit ute å käkat indisk middag.. De va lite svårt att hitta en öppen restaurang.. Skumt, men till slut hitta vi EN! Sov till halv tolv idag så de kan nog bli rätt sent ikväll... Seeeee ya

 
Av Lisa - 4 juni 2011 21:26

Tjenixen trixen! Ja kan meddela att vi är heeeeelt slut både ja och Fredrik. Men nu är iaf det mesta flyttat och jag måste medge att det var lite av en mardröms flytt! En massa saker som blev strul och fel men vi hade nog turen på vår sida! Ja nu får vi se hur vi kommer att trivas.. Just nu är det kaos och v-rummet är inte tapetserat så vi har tagit ena sovrummet som tillfälligt v-rum... Inge tv kanaler och inget internet, så nu ligger vi och glor på THE WIRE genom datorn och känner oss som luffare hahaTur man har mobilen som räddare i nöden iaf.

Av Lisa - 4 juni 2011 19:39

Nu är vi öviksbor.. Utan varken tv kanaler eller internet, och ett spacklat och otapetserat vardagsrum! Det firar vi med en godis skål!

 
Av Lisa - 3 juni 2011 21:21

Hade en aningens problem med koncentrationen på jobbet idag. Min hjärna hade fullt upp med en massa andra funderingar och planer. Men ja tror jag gjorde allt ja skulle göra ändå...

Nu ska vi slappa, mysa, fika och SOVA! Sen säger vi:

Bye Bye Sollefteå! & Helloooo Örnsköldsvik!

Hoppas att vi kommer att trivas nu då.

  ...




Av Lisa - 3 juni 2011 14:08

Huuuu. Jag ångrar lite att jag tog på mig att jobba ikväll.. Känns som att jag har tusen andra saker att göra egentligen! Är helt sönderstressad och magen är helt paj idag!

Har så fruktansvärt lätt för att stressa upp mig. Skulle egntligen behöva lägga mig raklång och vila ett par timmar, men det har jag ju såklart inte ro i kroppen till.. Nä, fortsätta packa och organisera kaoset här hemma istället.. STÄDA STÄDA STÄDA!  Snart kommer Fredde hem, men vi hinner nog bara mötas i dörren innan jag ska iväg på jobbet...  

PJUH.......

 

Av Lisa - 3 juni 2011 07:45

Tänk att 2 sånna här små satanister kan sabba en hel natt!! (Läs: ALLA fula ord jag kan)

Riktigt irriterande är det ju! Men vem har INTE varit med om det? Och dom ska ju ALLTID sätta sig i ansiktet, nära öronen eller börja krypa omkring på insidan av låren, och då är det ju klart man vaknar!! Vem vaknar inte när nån börjar närma sig dom trakterna?

Det sket sig totalt med min sovmorgon. Studsade upp ur sängen före sju.. Jaja.. Sånt som händer. Sveper några kaffekoppar och tar en sväng ner på gymmet då.. Idag är det Rygg-dax.. De få bli rygg och sen en låååång prommis eller löptur, vi får se vad man har lust med!

Av Lisa - 2 juni 2011 22:31

Åååå va jag är TRÖTT! Har känt mig seg som sirap hela dagen idag och det känns som om jag kommer att sova väääääldigt gott inatt!

Olivia kom hit en sväng och vi cyklade iväg och köpte oss varsin Ben & Jerrys burk!!! Ååååååååh så gott! Ja tror det var ett år sen jag åt en sån sist! Nu testade jag: "Chocolate Macadamia"  Och det var värt dom där extra kalorierna kan jag lätt säga!  

Man måste ju få unna sig nån gång! Fast idag har jag mest varit hungrig och sugen på nåt HEEELA DAGEN! Men det har nog sina narutliga förklaringar..   

Slänger mig i sängen DIREKT efter BB ikväll! Tänker INTE ställa nån väckare imorn, för jag behöver all sömn jag kan få!! Jobb imorgonkväll och sen är det bara hem å sova för att sen kliva upp och börja BÄRA MÖBLER!!!! 

Puss å gonatt     


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards