★ 399 gram ★

Alla inlägg under juni 2011

Av Lisa - 18 juni 2011 10:40

Less Less Less! Ja som var ut på en promenad och allt.. Tyckte väl att jag kände mig lite hängig i morse. Upptäckte när jag kom hem att jag hade 38 i feber.. NU IGEN!

Funderar seriöst på att ta cykeln upp till sjukan sen och kolla upp så att det inte är nåt med njurarna.. För jag har ju faktiskt ont bak i ryggen också. Är så jävla less på att aldrig känna mig pigg och kry nu, så ni anar inte! Några timmar varje dag så känns det bra, men större delen av dygnet är det alltid nånting som är fel!! Nån frivillig som vill byta liv med mig?

Av Lisa - 18 juni 2011 06:56

God Morgon era små prinskorvar! Vaken tidigt i vanlig ordning.. Kunde ju inte somna om när Fredde ÅKTE TILL JOBBET! Ja, du läste rätt! Jag blev faktiskt lite sur igårkväll när han kom hem två timmar senare än vanligt och berättade att han skulle JOBBA HELA HELGEN! Jag som hade sett fram emot att slippa sitta ensam hela dagarna   

Men då kom jag ju på.. Att jag har ju faktiskt en  fd klasskompis som också bor här i stan, så vi ska ses en sväng lite senare idag. Så kul! Det var jättelängesen vi sågs!


Ser fram emot nästa vecka....

Space-Lisa     


Av Lisa - 17 juni 2011 15:20

Dagens Bakverk!

Mazarinmuffins med citronglasyr

Choklad tårta med fudge-täcke!


Fick nyss ett samtal från mitt nya gym! Helt sjukt. Jag har bara hunnit träna en enda gång, men redan lyckats vinna en tävling som jag inte ens visste att jag var med i! Ett presentkort på Via Ferrata, på 300kr vann jag!

Så det kanske blir lite bergsklättring i sommar      Eller så kanske man skänker bort det till nån eldsjäl!

Idag fick jag visa LEG på bolaget! Så nu känner jag mig extra ung och fräsch!

TREVLIG HELG PÅ ER!  

Av Lisa - 17 juni 2011 07:25

Go morrgon! Pensionärs-Jag vaknade 06.20 i vanlig ordning! Vad har hänt? Var gick det snett? Ingen normal människa vill väl vakna den tiden på morgonen när man inte jobbar.. Dagarna blir jäääääävligt långa kan jag meddela! Det enda som är bra är väl att jag och Fredrik blir trötta ungefär samma tid på kvällen.. (typ, extremt tidigt) Så det är aldrig nån som protesterar när den andre vill lägga sig!

Sitter i sängen och kollar på tv.. Dricker kaffe och smular ner sängen med brödsmulor! Ska snart upp och göra mig i ordning för att gå på vårdcentralen... Usch, är nervös. Både för provsvaren, men även för att jag aldrig varit där och tagit prover förut. Men det går nog bra. Jag vet ju vart det är nånstans iaf. Har ju varit dit och gjort lite SPANING!  

Här har vi en live-bild på morgon rufset! Gooooo Morron  


Av Lisa - 16 juni 2011 22:14

Ja då har man kört första tränings passet på Nya Gymmet! Body Pump fick det bli, och jag kommer ha så ont nu i flera dagar, känner det redan nu! Liiiite skumt kändes det med en instruktör man inte är van vid.. Lokalen var lite mindre än den jag är van vid, musiken var ganska låg, och lite dåligt ljud.. Men passet var ju såklart detsamma, så de kunde man ju utantill!

Nu sveper vi i oss en massa Ingefärs-Te och försöker mota bort förkylning! Fredrik har ont i halsen och ska jag vara riktigt ärlig så känner jag mig lite irriterad i strupen jag också.. Hoppas vi klarar oss! 

Imorgon bitti blir det provtagning för min del... Oj, imorn är det FREDAG! ååååå! De hade jag glömt! God Mat! Godis! mmm..  Man kanske ska baka nåt? Det var längesen... Hmm.. vi får se :)

 

Av Lisa - 16 juni 2011 15:59

Heeeej! Då har man spenderat typ hela dan på stan! Det började ju så fint med att när jag skulle köpa en tröja så upptäckte jag att jag glömt kortet hemma, så det var bara att springa hem! Tur att man bor nära!! Det blev lite shoppat iaf. En tröja, ett linne, en lång skjorta och ett par korta harems brallor.. Köpte även en låda tranbärs te och sen gick jag ner och tecknade avtal på Step In!

Måste säga att man fick ett OTROLIGT bra bemötande! Super trevlig personal, och man kände sig verkligen VARMT välkommen!! Blev visad runt och man fick en massa bonus grejjer och erbjudanden. Tror att jag kommer trivas där, och det bästa av allt var att det var jävligt bra luft där nere! Finns det nåt värre än ett varmt och kvavt gym?? Näe, men där nere var det nästan kallt!! Härligt, det inviger vi med ett Body Pump pass ikväll! Kommer nog få en grym träningsvärk eftersom jag inte Pumpat på flera veckor!!

Nu är det snart middags dax! Det blir kassler sallad och LCHF-bröd..   


Pratade med Reumatologen imorse och precis som jag misstänkte så var inflammations proverna förhöjda när jag tog proverna för c:a 2 veckor sedan.. Så jag ska ta nya prover imorgon och om det inte blivit bättre, eller om det blivit ännu värre så måste jag förmodligen öka kortisonet.. SUCK! Men hellre det än att bli sådär sjuk som man kan bli annars!!!

Ja kan vara GLAD ibland också!!!

 

Av Lisa - 16 juni 2011 09:59

God Morgon!! Vaknade klockan sju imorse och såg en klarblå himmel utanför fönstret. Kroppen ställde genast in sig på promenad och kläderna åkte på fortare än kvickt! Avslutade med en sväng på Hemköp eftersom både kaffet och kesellan var slut! D går ju inte att vara utan!!!!

Mår riktigt bra idag! Känns så skönt, och jag hoppas det håller i sig! Fredde hade lite ont i halsen igår, men ni vet ju hur karlar är... Så vi får väl se, hihi.. Hoppas vi inte blir förkylda!

Han tyckte iaf att jag skulle gå ut och shoppa lite kläder idag.. Jag säger inte emot min man! 

hehe! Han tyckte det var konstigt att jag inte shoppat nåt eftersom jag inte har nåt att göra på dagarna just nu.. Så jag får väl lov att köpa nånting då.. Jag offrar mig! 

Ha en bra dag!

 

Av Lisa - 15 juni 2011 15:35

Nu vill jag har turen på min sida igen! Det känns som att ALLT har gått snett. Det började den dagen vi skulle flytta, och sen har det bara hänt det ena efter det andra... Stora saker, små saker.. Man kan inte annat än bli LESS! Bara en sån sak som nu när jag skulle bli uppringd av Reumatologen för att få reda på mina provsvar.. Först så bryts samtalet och hon fick lov att ringa upp igen... Sen kraschar deras data system, så hon kunde inte få fram ett enda provsvar. Bara från 2008! Det hade funkat felfritt hela dan, men när mitt  oturs-namn kom upp så blev hela systemet paj! Så jag blev inge klokare av det samtalet... Men... Det kan ju bara bli bättre! Snart kommer det att vända, för det har jag bestämt!

Har varit och hämtat mina nya homeopat mediciner nu! Ska ju fortsätta med Lever-kuren men även påbörja nån slags Lymf-Detox.. Ut med alla gifter ur kroppen!!


Nu kan jag ju HOPPAS att jag får liiiite tur och kanske lyckas få hem vår nya matrumsmöbel imorgon. Men jag hoppas inte alltför mycket.. Får säkert vänta till nästa vecka...

//Positiva Lisa


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards