★ 399 gram ★

Alla inlägg under juni 2011

Av Lisa - 11 juni 2011 23:25

Dagen idag... åååå va less jag är! Har inte varit utanför dörren en enda gång, sovit mig igenom halva dagen och plöjt igenom en massa filmer...

Dagens KOST! Haha! Vill ni veta hur den har sett ut?

Frukost:: Turkisk Yoghurt (smakade skit idag)

Lunch: Hälsofil, Blåbärs soppa

Mellanmål: ost/skink macka, blåbärs soppa

Middag: Glass med chokladsås!

Kväll: Glass igen + 2 mackor

Haha! Typ allt som jag INTE brukar äta! Man blir inte alls sugen på sånt man ätit dan före man blev sjuk, eller sånt som man i vanliga fall äter. Så idag har jag bara ätit det jag varit sugen på, och det som kanske har nån positiv effekt på magen!

Hoppas på att man kan sova inatt nu då.. OCH hoppas att man är pigg imorgon!

Orkar inte sitta inlåst här en hel dag till! Det gåååååår bara inte! De e ju värre än fängelse!!!!

 

Av Lisa - 11 juni 2011 20:49

Världens godaste! Har aldrig provat den chokladsåsen förut.. Den stelnar på glassen!! mmm Blir som en hemmajord Magnum  

Av Lisa - 11 juni 2011 15:25

Tur man har en man som köper glass! Nu ska jag svalkas.... Flyter bort! 38.9 ligger febern på nu.. Blääää, ja ni kan ju tänka er  

Av Lisa - 11 juni 2011 08:51

Usch och fy och BLÄÄÄ! Så kan man sammanfatta kvällen, natten och morgonen, som tillbringats mestadels på toaletten. Kände mig knepig hela dan igår och hade konstigt ont i magen. Men de kändes som om de var gallan som spökade, så ja hade goda förhoppningar på att det skulle gå över... Innan kvällen var slut så hade jag 38.5 i feber och bodde på toaletten. 

Vaaaa faaan eee deee? Kallas väl magsjuka tror jag! Eller så är det nåt annat, för ja har varit knepig ända sen i Tisdags, men inte så här!


Hälsofil, ProViva, Blåbärssoppa.. Ja, jag får väl leva på det idag tror jag..

 

Av Lisa - 10 juni 2011 13:35

Alltså jag gillar VERKLIGEN inte att gå i korta shorts! Men idag hade man fan inget val.. Så det var bara att pinna ner på stan och visa sina prickiga, åderbråckiga myggbitna blekfeta ben!

 

(och då ska vi inte ens tala om vad jag egentligen tycker om att visa mina "vackra" fötter haha)

Jaja, alla har vi våra komplex! Hur som helst så var det ett jävla liv på stan. En massa studentflak och skrikande lyckliga ungdomar.. Kan inte låta bli att tycka att det känns lite sorgligt att jag kastade bort mina chanser och aldrig fick uppleva studenten.... Men synden straffar sig själv!!!

Jag har shoppat lite iaf! Carlings gav ju nästan mort kläderna gratis så jag köpte två linnen.. Tror det blev en hundring eller nåt! Som hittat! Har även ringt MIO och beställt bord och stolar som vi ska ha i v-rummet. Det fick bli ett vanligt ekbord med skinnstolar... Sånt som typ alla har, men det är ju tidlöst och faktiskt ganska snyggt! Så om en vecka får vi det!

Av Lisa - 10 juni 2011 08:18

Första löprundan i Ö-vik avklarad! Vaknade 06.20 imorse, konstigt nog för jag tror jag somnade runt tre inatt! Kunde INTE slappna av, så jag fick faktiskt lov att stoppa i mig en sö,mnis för att kunna somna..  Men de va tur att jag vaknade tidigt så jag hann springa lite innan det blir för varmt. Det blev bara 2.8km och jag gjorde en del "ärenden" på vägen.  Sprang förbi sjukhuset och kollade hur det går till med provtagning och så. Fick papper så jag kan skriva in mig, och en lista med telefon nummer och tider. Känns skönt att veta hur lokalerna ser ut och så INNAN man ska dit.... Sån är jag. Jag HATAR att komma in på ett ställe där jag aldrig varit förut. Det första jag gör är att lokalisera Nödutgångar och Toaletter! Man är bra knäpp..

Nä, nu ska jag hänga lite tvätt, ta en dusch, och sen måste jag ner på affären..

 

Av Lisa - 9 juni 2011 21:31

Nuuuuu kan jag på riktigt känna att jag flyttat klart!  Nycklarna till gamla lyan är inte längre på min knippa, och ALLA våra saker är nu här på Själevadsgatan! Har burit och burit och svettats och skruvat idag.. Sen tog vi en välbehövlig FUSK middag på O´leary´s! Dom har ju så svinigt goda burgare.. Men jag var liiiiiite nyttig iaf och skippade stripsen (hade ändå inte orkat några) men istället så tog jag ett glas Rose´  

Har väl inte kommit så jättelångt i lägenheten än. Men jag har iaf gjort klart i badrummet. Har till och med testat tvättmaskinen, och den funkar prima. Så här ser v-rummet ut just nu:

Ja.. Det börjar se ut som ett hem iaf, men än är det MYCKET kvar som ska göras, och en hel del som ska inhandlas... Suck. Men det är ingen brådska, vi har ju hela livet på oss!

Nu ska vi snart lägga oss och kolla på Kung Fu Panda 2... Imorgon bitti blir det en löprunda.. Ska även upp och checka in sjukhuset och kolla hur allt går till med LAB och PK prover på det här stället.. Kan ju vara bra å veta så man inte blir helt förvirrad när det är dax för Provtagning...  

Av Lisa - 9 juni 2011 09:11

Äntligen!! Mina "vackra"  stora, fula guld gubbar är nu på väg till SOPTIPPEN! Haha. Glömde ta ett kort på dom, och det går fan inte att beskriva hur FULA dom är! Alltså.. Men det fanns en period i mitt liv då jag verkligen tyckte att dom var skitsnygga. Dom prydde mitt vardagsrum tillsammans med en massa annat fult, så som hippie draperier och en massa äckliga rökelser!! haha! EVERYBODY CHANGES!

Nu ska snart jag och mammzen ut på prommis i skogen med vovvarna. Sen är det bara att packa bilen full och åka mot Ö-vik.. Och på vägen så ska mamma kolla på en stuga. Spännande :)


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards