★ 399 gram ★

Alla inlägg under juni 2011

Av Lisa - 21 juni 2011 14:18

Mooot sherwood skogen! (aka sollefteå)

Av Lisa - 21 juni 2011 11:37

Nu har jag pratat med Reumatologen igen! Proverna jag tog i Fredags var förbättrade!! Sänkan hade sjunkit till 20 och CRP var på 5.. (sist var det 30 och 9) 

Konstigt nog så mådde jag ju bättre när jag tog dom första proverna än jag gjorde i Fredags när jag tog dom senare proverna.. Ibland förstår man sig inte på kroppen riktigt.. Men det kanske är som mamma sa. Att det visar sig på blodproverna INNAN jag ens märker nånting i kroppen.. Men det känns skönt att veta att det var bättre, och att jag står under bevakning! Får nog en tid hos läkaren inom en snar framtid skulle jag tro!

Av Lisa - 21 juni 2011 09:32

        Har inte ens skruvat ihop alla stolar än... Men min kropp sa ifrån, och idag får jag sota för all skruvning! Händerna värker och knäna värker! Ena benet går inte att böja, men det går säkert till sig bara jag kommer igågn! Jag VET ju att jag inte ska göra samma sak i flera timmar, för då får jag alltid ont... Men va fan.. Ibland måste man ju   

Av Lisa - 20 juni 2011 19:40

Fick visst med en extraklädsel till stolarna... Nu vet jag ju inte om jag ska ha den på eller inte.. Vad tycker ni?

Det lutar åt att den får vara på, just nu.. Den e ju ganska lätt att ta av och på, så man kan ju alltid ångra sig  

Fredde får skruva ihop resten av stolarna för jag lyckas alltid göra dom helt SNE! Vad är det för fel på mig?   

Av Lisa - 20 juni 2011 15:58

Sitter här och känner mig smått galen! Jag blir det av att VÄNTA!! Och vad väntar jag på då? Joooo, mina möbler såklart! Ringde och tjatade lite på dom imorse, och blev lovad en leverans idag nån gång mellan 15.00-16.00 hmm...  Min klocka är iaf 16.02 just nu, så nu är jag otålig! Fast egentligen gör det ju inte så mycket om det dröjer en stund till, för då kanske Fredde hinner komma hem... Då slipper jag bära   

Av Lisa - 20 juni 2011 09:42

God Morgon! Deprimerande väder... Deprimerande hosta! Både jag och Fredde har legat och hostat som små svin inatt! Och Fredrik tyckte såååå synd om sig själv så ja trodde nästan han skulle gråta! Förkylda killar är inte så kaxiga haha!

Te med Ingefära, Tranbär och citron är  mitt morgondricka istället för kaffe idag..  (läs: jag kommer sätta på kaffebryggaren så fort jag publicerat det här inlägget)

HOPPAS att möblerna kommer idag. Hoppas Hoppas! Måste även ner på stan och köpa en ny hårfärg.. Har tvättat håret 2 gånger sen jag färgade det, och det är redan dassigt! 

Hade ju gärna tränat idag.. Både Combat och Pump står ju på schemat, men jag får nog se till att bli fri den här förkylningen istället, först och främst   

 

Av Lisa - 19 juni 2011 08:47

Gooood Morning! Sovmorgon idag,  Fredde börjde inte förrän nio, så vi sov lite extra länge!

Igår var vi och käkade på Public. Fick  super-service och super-god mat och en god öl!

Sen gick vi hem och såg en super-dålig film men somnade sedan super-gott!

Imorse kände vi oss båda super-förkylda! Snoriga och jävliga, men nu börjar det avta. Tänkte gå ner på badhuset sen och simma lite, och ta en härlig bastu efteråt! Det kan ju aldrig skada!

Ha nu en super-bra dag... De ska jag iaf ha!

// SUPER- LISA

 


Av Lisa - 18 juni 2011 14:16

Nu har jag haft besök av söta Stina som kom och förgyllde min dag litegrann! Med sig hade hon en jättefin inflyttningsblomma! (som jag såklart var tvungen att gå loss på med kameran)

   

Upptäckte idag när jag var ute och gick att det inte alls är så långt till Lidl som jag hade fått för mig... Så jag ska nog ta cykeln dit och handla lite sen, om ja orkar...

 

   Nu tycker jag att min man kan komma hem! Ikväll blir det middag ute. Funderar på Harry´s men vi får se   


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards