★ 399 gram ★

Alla inlägg under juni 2011

Av Lisa - 15 juni 2011 12:41

Fredrik tyckte jag skulle färga håret... Och vad gör man inte för sin man!?

Sånna här impulsgrejjer blir det att man gör när man är hemma och är sjuk, rastlös och less! Blev inte riktigt den nyansen jag hade hoppats på. Men eftersom jag var så pass ljushårig innan, så kommer det säkert blekas ur och bli dassigt ganska snabbt, och då kan jag färga med en annan nyans :)  

Av Lisa - 15 juni 2011 09:00

Vaknar i en pöl som vanligt.. Min säng kommer bli förstörd! Jag måste nog köpa kiss skydd eller nåt! Jag fattar inte hur en människa kan svettas så mycket när det inte ens är varmt!

Igårkväll kom febern på besök igen.. Värken också för den delen.. Känner mig totalt slut i hela kroppen och har ett stort orosmoln över mig.. Är det sjukdomen som tagit fart igen? Jag vill inte!!! Alla känslor och alla minnen kommer tillbaka. All skit som har varit, kampen, tröttheten, oron, alla mediciner.. Livsgnistan försvinner lixom. Vill inte gå igenom allt det där igen.. Inte just nu!

Nu när man precis har flyttat till en ny stad.. Det är ju nu jag vill har dom där extra krafterna. Energin att orka vara intresserad av att hitta på saker. Men jag orkar ingenting. Jag bara sitter här rakt upp och ner och vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Har iaf ringt till reumatologen.. Dom kommer att ringa upp mig i eftermiddag.. Jag lämnade ju en massa prover strax innan vi flyttade. Tänkte att dom kanske visade nånting, ifall det är SLE:n som spökar.. Kanske förhöjd sänka? Nånting! 

Ingen träning   Mitt liv som bestått typ enbart av träning det senaste året känns det som.. Ska jag bara ge upp det nu? Byta ut det mot kortisontabletter som man sväller upp som en ballong av? Istället för att känna mig vältränad och nyttig så ska jag känna mig svullen, plufsig, trött och psycho? Jag blir nämligen (ännu mer) psycho av kortisonet.. Mitt psyke gillar inte riktigt det preparatet.. Hade önskat att det fanns ett annat alternativ, men vi får vä se... 

Av Lisa - 14 juni 2011 11:56

Jag är väldigt beroende av att ha kontroll och att det blir som jag har planerat.. Mina planer är min trygghet på nåt vis. Jag planerar saker i mitt huvud och ställer in mig mentalt på det jag ska göra, annars funkar ingenting... 

Idag var det ju tänkt att jag skulle hem till Solle och jobba i två dagar. Väskan var packad och jag var redo... Så fick jag två SMS imorse där det stod att jag inte längre var bokad och att det blivit fel....

Helt ärligt så blev jag så frustrerad så ja börja grina! Hel löjligt, jag vet. Men det kändes som att hela min värld rasade. VAD SKA JAG GÖRA NU DÅ? NU MÅSTE JAG JU PLANERA OM? ÅÅÅå va det är jobbigt att vara så här!!!! En normal människa hade väl bara tänkt: Jaha, va synd då, men då slapp jag ju åka iaf! Men för mig blev det värsta grejjen! Men nu har jag hunnit smälta det och gjort en liten omställning i skallen och förberett mig på att vara kvar här istället..  Va knasig man är!

Tog en sväng ner på stan för att fördriva lite tid och göra lite ärenden.. Köpte paket till lillasyster som jag skickade iväg, plocka ut lite mediciner och köpte en hårklippare åt Fredde... Själv så unnade jag mig en ny parfym eftersom min tog slut imorse..  

Det blev den som jag hade planerat att jag skulle köpa ända sen jag köpte min förra! Ibland har man långväga planer också!  

Nu blir det lite lunch och försöka fundera ut va jag ska göra resten av dagen... 

Av Lisa - 14 juni 2011 07:52

God Morgon! Var uppe före tuppen idag. Tyckte det var lika bra å stiga upp då F stack till jobbet, så 05.55 satt jag i soffan och slurpa lite kamomill te. Har bestämt mig för att jag INTE ska dricka så mycket kaffe som jag gjort förut. Och framför allt inte på tom mage! Så Kamomill te får bli morgonens första mugg hädanefter! 

Nu har jag just varit ute på en runda. 4.1km, mest Power Walk, men jag provade att jogga lite sista 2km och det gick bra. Energin är tillbaka och det gjorde inte ont nånstans... Men jag känner att det inte är särskilt bra att springa på asfalt, men jag har ju inte lyckats hitta nåt lämpligt spår än.. Får väl bestiga slalombacken nån dag kanske  

Idag bär det av till hemstaden! Ska jobba i ett par dagar och bo hos mammzen! Saknar ju mamma ju!!!

Funderar på va fasiken man ska hitta på på MIDSOMMAR? Det känns ju alltid som ett tvång att man MÅSTE göra nåt då.. Förra året hade man ju det man gjorde med bröllopet och allt. Men i år vet jag inte... Vet inte ens om jag jobbar eller om jag är ledig, men det som lever får se!

   

Av Lisa - 13 juni 2011 13:53

Ja nu har jag fått lite gjort här iaf! Krafterna börjar sakta men säkert återvända till kroppen.. Magen är ond, men inte så illa så att jag är lamslagen! SKÖNT!

Har iaf utnyttjat "snabbfållarna" som man får med när man köper gardiner ibland... Fast jag vet inte vem fan som döpt det till "snabbfåll" för det tog fan hundra år för mig att fålla upp fyra gardiner! (kan ju har berott lite på att jag använde en liten pall som strykbräda) Men till slut blev det klart, och nu släpar inte längre mina vita nya grdiner i marken längre, och det är ju en fördel!

Det här har jag också hunnit med:

Kommer göra sig jävligt bra på väggen!! Har inte fått till set så snyggt i hörnen där nere, för jag hade inget lim, så det fick bli nödlösningen: TEJP! haha.. Men den ska ända stå på en tavel list, så det kommer inte att synas! Hade MER ÄN GÄRNA haft en hel vägg med denna tapet hemma, men med tanke på att den kostar ca 800kr/rulle så känns det inte som ett alternativ!

Dom här har jag ju också gjort, fast det var några dagar sen! Tänk va mycke fint man kan göra med tapeter!!   Vill du också göra fina tapet tavlor? Beställ GRATIS tapetprover som är 1m långa från Måleributiken !! De första två är helt gratis, vill man ha fler får man betala 20kr styck.. Själv beställde jag två.. Och nu har jag beställt två nya sorter i Fredriks namn.. hehe. Man får inte va dum!

Sprang runt i alla inredningsbutiker för att hitta doftpåsar... Ja skulle precis ge upp, men då fick jag tipset att Paisley hade dom, och som tur var så såg jag Paisleyskylten i mitt huvud och kom exakt ihåg var butiken ligger (även fast jag aldrig varit in där ens)  Så jag sprang dit och köpte ett par GOTTIS GOTTIS lukter! Den röda har jag i hallen och även en i garderoben, och den gula i badrummet!  

Av Lisa - 13 juni 2011 07:00

Idag känns livet liiite lättare! Vaknar upp lika svettig och jävlig som vanligt, men idag är febern borta och jag kan pusta ut! Magen känns redo för första kaffekoppen på tre dagar och jag njuter till fullo! Känner till och med att jag faktiskt har lust, och orkar med att ta en liten promenad.. Behöver ju inte anstränga mig alldeles för mycket, men lite frisk luft har ju ingen dött av! Har ju inte gått utanför dörren sen i Fredags! 

Av Lisa - 12 juni 2011 19:51

Har väl sovit si sådär hela dagen! Känner mig ändå så trött så jag kommer nog sova gott inatt ändå! Har lixom inte så värst hög feber.. Det pendlar mellan 37.7-38.0 men man blir heeeeelt slut i hela kroppen ändå! 

Får väl se om man orkar åka till Solle imorn.. Meningen är ju att jag ska åka med bussen imorn kväll eftersom jag ska på Olivias avslutning på Tisdag, men är jag så här så känns det ju lite halv jobbigt.. Jaja.. Hälsan först, eller hur var det?

Av Lisa - 12 juni 2011 10:31

05.15 och Lisa ligger klarvaken i sängen, Sängen som var totalt genom blöt och iskall! För en hundradels sekund så var jag övertygad om att jag hade gått tillbaka till barndomen och kissat i sängen.. Stapplade upp och klev in i badrummet och stoppade tremometern i munnen och blev väl inte alls särskilt förvånad när displayen visade 38.0 Jäkla skit! Bredde ut ett par filtar på soffan för att inte snuska ner soffan med min svettiga feberkropp, drog morgonrocken över mig och slumrade till ljudet av Justice League!

Nu har jag just vaknat igen.  Fredde bjuder på Te med SALT! Man ska tydligen dricka det när man är sjuk, enligt hans mamma, så jag tackar och tar emot, men inte helt utan invändningar, för det smakar verkligen SKIT!

Ni andra: Ha en bra dag, och njut av solen!

  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards