★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2011

Av Lisa - 28 mars 2011 16:36

Är just nu inne i nån konstig period då jag tycker att allt smakar konstigt.. Konsistensen på maten får mig att vilja kräkas! Allt utom sånt som knastrar! Försökte äta ägg imorse, men fy satan va äckligt det var! Till och med ost och keso var äckligt.. Men lite kesella blandat med proteinpulver och en massa hårda frön och nötter funkade prima. Det här är INTE likt mig?!?!! Självklart så skulle med all säkerhet chips och alla sorters choklad funka alldeles utmärkt också, men sånt kan man ju inte äta heller!!! (jo, på helgerna då)

Får väl leva på protein drinkar idag då, och hoppas på att jag kan äta nån riktig mat utan att kräkas imorgon!

Har ju fått mitt nya pulver nu så jag klagar inte!! Det godaste jag provat hittills!

 

Med smaken: VIT CHOKLAD!     

Av Lisa - 28 mars 2011 15:21

Ja nu sitter jag här, fast i mina funderingar igen! Valhallavägen, Sörbyvägen eller Järvstagatan.. Det verkar vara dom gatorna man har att välja mellan, om man ska gå efter vad som finns ledigt just nu. Men jag har ju ingen aning om vilket område som är bäst.. Vilket är närmast stan? Fräschaste lägenheterna? Nära en mat affär? Nä, jag vet ju i stort sett ingenting alls om Övik. Måste försöka planera in nån dag med mammzen eller nåt då vi kan åka runt och kika lite. Är så jävla less på att inte ha körkort! Allt vore så mycket enklare då!

Nu har jag börjar lite smått med förråds rensningen! Och med det menar jag att jag har slängt 5 sopsäckar fulla med kablar, arbetskläder, verktyg och gamla snuskiga kläder.. Men det är hur mycket som helst kvar, men man kan ju inte slänga allt i soptunnorna så nu får jag vänta med resten!

Så här ser håret ut nu förresten...     

Av Lisa - 28 mars 2011 11:07

Goood Morning! Avbokade morgonens Body Pump pass för jag kände att vissa kroppsedar inte riktigt ville hänga med idag, så jag körde ett gym pass istället.

Axlar, Triceps, Bröst och Mage.. Lite Cirkelträning. Har ont i fötterna och benen även idag, precis som jag haft hela helgen, så knäböjen och utfallen på Body Pumpen hade jag nog aldrig klarat av. Testade att göra lite benövningar på vibrations plattan istället och det kändes MYCKET skonsammare. Ja tror jag ska börja använda den lite då och då, det är nog perfekt för en sån som jag!

Nu ska jag göra mig klar och gå ner på stan en sväng. Ska ta en fika med Andreea och ge Aicha hennes födelsedags present, sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Hade tänkt börja rensa lite smått uppe på vinden.. Vårt förråd är ju en aning överfullt och hälften av llt är bara rat som ska direkt i soporna, så det är bara att ta tjuren vid hornen och börjar rensa!!

Av Lisa - 27 mars 2011 20:00

Skit dag! Jag hatar Söndagar! Mitt humör påminner ganska starkt om vädret jag ser där ute när jag tittar ut genom fönstret! 

Har haft ångest mest hela dagen. Hjärtklappning, små panik, en konstig känsla i kroppen.. som om nånting hemskt ska hända. Mår till och med lite illa! Usch, hatar att må så här, men jag kan glädja mig med att det förmodligen (förhoppningsvis) är borta imorgon..

Fredrik har åkt iväg igen och imorgon börjar en ny vecka, med nya utmaningar.. Oroar mig över flytten! Tänk om! Tänk Om! Tänk Om! Det är de dominerande orden i min skalle just nu.. Hade hellre föredragit : Det löser sig! Men dom tre orden är jag förvånad att jag ens kan stava till!!

  

...

Av Lisa - 27 mars 2011 15:37


Love is born in fire, is planted like a seed.  Love can not give you everything, but it gives you what you need

  

Av Lisa - 26 mars 2011 22:31

Eftersom jag lider av dyslexi just idag så bjuppar jag på en bild bomb !

              

             

           

Av Lisa - 26 mars 2011 10:38

Good Morning!


Efter en uppfriskande dusch så känns livet aningen lättare! Fick sån jäkla värk igår så jag gick omkring som en 80 årig kärring! Värken i händerna vet jag ju vad den kom från. Så går det när jag bär tunga mat kassar, men sen att jag fick ont i fötterna och benen också, det var ju en annan femma! Usch, har kvar lite av värken än, så jag får nog ta det lite lugnt med kropps ansträngning  idag.. Ligga på latsidan helt enkelt.

Ikväll blir det middag hos pappzen. Ska bli trevligt. Lilla Aicha fyller även ett år idag, så jag ska försöka pallra mig upp dit med en liten present, men vi får se vad mina fötter säger om det..

Grattis till Aicha!

 

Av Lisa - 25 mars 2011 11:54

Kennel Haga har valpar nu! 4 renrasiga dvärgpudel-hanar som är leveransklara i början av April!

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards