★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2011

Av Lisa - 10 mars 2011 19:17

NO WAY! Tänker INTE bli sjuk! Att det killas i halsen och näsan börjar rinna, det tänker jag inte låssas om. Och att alla på jobbet är sjuka, det har jag ingen aning om! Så jag kommer INTE att bli sjuk! Men för säkerhets skull.. BARA för att vara på den säkra sidan så har jag nu överdoserat mig med C-vitaminer och dricker Ingefärs-te som en elefant! Skulle egentligen gå ut och gå, men jag kände direkt när jag kom ut att det nog var en bra ide´att INTE gå! Så det fick bli vila och vitaminer istället!

Har haft Linn här på besök. Vi har inte setts på SUPERLÄNGE eftersom hon flyttat, så det var ett kärt återseende! Det blir nog en till liten date imorgon!

Hoppas Hoppas Hoppas att jag inte blir sjuk!!! Känns det ok i kroppen imorgon så blir det ett morgonpass på gymmet! Sen är det HELG och min saknade älskade man kommer hem! Men den här helgen kommer jag inte att kunna unna mig nån riktig ätardag.. Näe, har varit alldeles för onyttig den här veckan, så jag har INTE gjort mig förtjänt av nån svullar dag!

Ska prova min LOW CARB pasta imorgon! Så till middag blir det:  Antingen Lax-pasta eller kyckling-pasta till middag.. Har inte bestämt mig än!

    

Av Lisa - 10 mars 2011 16:37

Slut som artist! Helt slut känner jag mig! Kom precis hem från jobbet och sitter i soffan och väntar på att energin ska komma tillbaka! Hade ju tänkt göra en del andra saker än att sitta här resten av dagen!

Nu har jag fått mitt paket från Carb Zone! Va LYCKLIG jag blev när jag tog första tuggan av MACKAN!! Haha. ÄNTLIGEN EN MACKA! Liiite torrare än vanligt bröd, men det gör mig ingenting! Hoppas på att pastan smakar lika bra, men det tvivlar jag inte på. Där kommer jag att handla fler gånger!!!!!

CarbZone

  

Av Lisa - 10 mars 2011 12:21

Hello people! Önskar att ja hade kunnat vara ute idag i det fina vädret.. Men men, man måste ju jobba ibland också. Känner mig lite smådeppig idag.. Saknar Fredrik som en tok och tankarna går mer och mer åt flytt hållet. Så här kan man ju inte ha det i all evighet. Vi lever ju i stort sett som särbos just nu. Ja vi får se va som händer men egentligen så finns det ju inga hinder... Inga som inte går att kliva över iaf. Visst, det krävs en massa pusslande för att få till en del saker, men det går, bara man vill. NÄ nu är det dax för rökpaus här innan man fortsätter arbeta...

Av Lisa - 9 mars 2011 16:40

MAAAAT! Svängde ihop en renkorvs sallad som matlåda idag. Å jäklar va gott det blev! Nu ska ja vila en stund innan arbetet fortsätter

 
Av Lisa - 9 mars 2011 11:54

Ja, den här infektionen måste ha tagit en hel del energi av mig under en ganska lång tid! Kom precis hem från ett 1.5 timmes gym-pass, och jag minns inte sist jag hade sån energi som idag!!!! Jag brukar vara ganska less och trött efter 45 minuter, men idag studsade jag mellan maskinerna och flög fram som en galning kändes det som, och jag ville knappt gå hem.. Fast idag drack jag ju en protein smoothie före träningen också, så den kanske gav lite extra energi också.. Jag vet inte riktigt. Men skönt känns det!!

Tredje dagen av penicillin kuren och trots att magen fortfarande värker så känns det att det är på bättringsvägen. Energin är tillbaka och humöret går i samma spår!!!  

Dagens Träning:  

Axlar

Baksida Axlar

Rygg

Mage

Kondition

Av Lisa - 8 mars 2011 22:17

Lisa, nyttigheten själv! Var tog hon vägen? haha. Senaste dagarna har jag bara velat äta, baka,äta och baka. Men det får väl vara så då! Jag ska inte må dåligt över det fick jag höra av min älskade man, så det tänker jag inte göra heller!! Man kan inte alltid vara hård med sig själv!

Idag har jag ätit en semla, bakat och ätit cheesecake, godis och mått allmänt gott.. Men nu får det va nog! Man vill ju inte bli en tjock smock heller! Näj Näj!

Nu har jag tagit 3 tabletter av min penicillinkur, och jag känner mig redan bättre. Sååå skönt! Men det som känns bäst är att slippa vara orolig. Nu har jag blivit undersökt. Alla tester har gjorts, och jag ska snart tillbaka. Så jag känner mig hyfsat trygg!

Imorgon blir det jobb! Ska försöka hinna/orka med ett litet träningspass innan. Får se hur det känns i kroppen, men jag tror inte att det är farligt att träna iaf, och man kan ju alltid ta det liiiite lugnt.

Nu ska jag och lillasyster lägga oss i sängen och kolla på film!!!

  

Av Lisa - 8 mars 2011 16:26

            

Orkade varken ställa in kameran rätt eller redigera bilderna, så dom ser ut som dom gör, men här är frisyren iaf!! Vi tog bort det svarta med lite av färgning så det blev brunt istället och la sedan på några "effekt-slingor"..  Nästa gång är jag redo för att bli snäppet ljusare!!

Av Lisa - 8 mars 2011 14:57

Här händer det grejjer!

 

11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards