★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2011

Av Lisa - 13 mars 2011 20:15

Från att ha 6 hundar och en stor karl så sitter jag helt plötsligt här alldeles för mig själv.. Det blir alltid lika tomt och tyst när F åker iväg och precis när jag har vant mig så kommer han hem igen.. och så om och om och om igen..  Måttligt deprimerande!! Men That´s life... just nu iaf.. Men det blir nog ändring på det snart!

Nä nu blir det TV resten av kvällen. Och sängen tidigt som en pensionär. Har en lång dag framför mig imorgon!


Bjuppar på lite bilder från den här tiden förra året!

            

Av Lisa - 13 mars 2011 14:13

Sådärja! En timmes härlig promenad och en god ugnsbakad lax! Härligt!

Nu sitter jag här och surfar runt, läser en massa artiklar och blir lite smått irriterad.

Är det nånting som klingar fel i öronen så är det BARN och DROGER! Ett barn ska inte ens behöva vistas i samma rum som en påverkad människa och ändå räknar dom med att var femte unge växer upp med föräldrar som antingen knarkar eller super.. HELT SJUKT!! Tänk så många oskyldiga barn som far illa! Barn som tror att det är deras fel att mamma/pappa beter sig konstigt ibland.. Barn som får panik när mamma/pappa går in på toaletten, för dom vet att det är en annan människa som kommer ut därifrån!

Ett barn som har en förälder som missbrukar kommer alltid att komma i andra hand. För när man är aktivt beroende så finns det bara EN sak som alltid kommer först, och det är drogerna.. Man inbillar sig att man är så smidig, ingen märker nåt. "Jag blir en bättre människa bara jag får i mig min drog och ingen tar skada av det" 

Man lurar sig själv, och man kan lura många andra också. Men det funkar inte hur länge som helst.. Fasaden håller inte och allting rasar samman. 

Nä nu ska jag inte läsa mer om sånt.. blir bara upprörd!!

Av Lisa - 13 mars 2011 10:07

Mäh, vi skulle ju gå en långprommis.. Men jag fick vända och gå hem efter 100 meter. Har såååå ont i magen! Jaja, får väl gå lite senare istället då!

Imorgon ska jag träffa min reumatolog i Umeå.. Ska bli intressant att höra hur det står till med alla prover, men jag hoppas och tror att det är hyfsat bra allting iaf.

Visst.. Man är ju inte 100% frisk, och lite överkänslig är jag ju alltid, men jag är ju inte sådär SLE sjuk som jag var för ett par år sedan, så jag känner mig ändå ganska så frisk!!

Men jag måste ju erkänna att jag alltid är lite nervös när jag ska träffa min läkare. Det känns som om man ska få en dom! Man vill liksom veta, men är ändå rädd för vad "domen" ska bli!

  

Av Lisa - 13 mars 2011 00:44

Tjo i nattmössorna! Ligger i sängen och gosar med min karl och har lite film marathon. Har haft en riktig myskväll med Freddes goda skaldjurs sallad. baguette och vitlöks smör.. Självklart har också ett par (tre fyra fem) glas av mitt nya favvo vin Drosty Hoff slunkit ner.. och kladdkaka!


Hoppas på att lilla Signe tänker vara snäll å låta oss sova inatt! Men för säkerhets skull så ligger mysbrallan och en kofta inte långt ifrån sängen ifall man måste rusa ut.

  

Av Lisa - 12 mars 2011 09:59

Good Morning! Usch vilken hemsk natt! Vi har ju en massa hundar här, och en av dom tycker att man är väldigt tråkig när man sover, så hon roar sig med att sitta  bredvid sängen och ge ifrån sig konstiga ljud så att man ska vakna! Jäkla damp hund!!!  Men man har väl lyckats sova några timmar ändå!

   Men dom här sötnosarna är snälla iaf!! Vi orkade inte springa emellan, så vi tog upp hela gänget hit istället för att dom skulle ligga nere hos mamma. Och det första som hände var att ena valpen tyckte att det var en bra ide´att stoppa in huvudet bakom element röret, och FASTNADE! Fy fan om vi inte hade varit hemma då!! Stackarn skrek som en stucken gris, men jag fick loss han till slut! Nu har jag gjort en liten pund anordning så att det där inte ska hända igen!

Nu ska jag snart iväg och jobba några timmar! Sen blir det nog en lugn hemmakväll med lite vin och nån film kanske.. Ungefär som gårdagen :)

Av Lisa - 11 mars 2011 10:42

Men dåså! Då var man nytränad då! Triceps/Mage och 30 minuters kondition fick det bli idag, och jag känner mig nöjd med det! Kommer nog få en grym träningsvärk i magen, för det är inte så ofta jag använder mag-maskinerna på gymmet, och med dom kommer man ju åt lite andra muskler än om man bara gör vanliga situps! Härligt!!!

Förkylningen som började smyga sig på igårkväll känns som bortblåst, men jag ska fortsätta med mina hemma kurer ett par dar till ändå, för säkerhets skull!

Idag känner jag mig tacksam! Tacksam för att jag hittade "vägen ut" eller vad man ska säga.. Att jag lyckades hitta ett sätt att leva ett normalt liv! Hade jag inte gjort det så hade jag nog inte levt idag..  

Det är så tragiskt när människor mister livet utan att hinna upptäcka att det finns ett bättre liv långt bort från all den där skiten! Usch, folk man har känt bara försvinner, en efter en.. Men det finns ändå några som har gjort samma resa som jag, och det är peppande och glädjande att se! 

  

Av Lisa - 10 mars 2011 21:00

Det här behöver du:


3 Ägg

100g creme cheese light

1 burk kesella

1 dl sötningsmedel

Valfri smaksättning (tex bär, kanel eller choklad..)


Separera äggvitorna och gulorna. Vispa vitorna till ett hårt skum.

Viskpa ägg gulorna och sötningen. Blanda sedan i kesellan och creme cheese och vispa ihop till en slät smet. Vänd ner äggvitorna och smaksätt med t.ex jordgubbar. Häll upp i en form och ställ in i frysen!!!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards