★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2011

Av Lisa - 8 mars 2011 10:03

God Morgon God Morgon! Har sovit som en stock inatt! Inte vaknat en enda gång, och det behövdes verkligen. Det var en jobbig dag igår!

Har nyss varit på sjukhuset igen och lämnat lite prover. Ska till läkaren uppe i Umeå på måndag, och sen till en annan läkare här hemma nästa Torsdag.. Ett jäkla rännande på provtagningar och sjukhus, men vid det här laget så är jag faktiskt ganska van vid det.. Fast det har ju varit ganka lugnt ett tag och jag hoppas att det blir så igen snart!!

Halv två är det dags för klippning! Har egentligen ingen större lust att sitta på nån salong idag, men jag vill ju bli fin i håret, så jag får väl så lov!


Nu till nånting HELT annat!!!

Jag hann ju iaf med att svänga ihop nånting riktigt onyttigt igår innan jag blev sådär dålig.. (vi svullade i oss lite av det när vi kom från sjukan hehe)

   Mumsigt värre.. Mitt egna lilla påhitt:

50g vit choklad

50g mörk choklad

1dl jordnötssmör

2 msk grädde

2dl kokos

1 ägg gula

Smält helt enkelt ihop allt till en smet. Låt svalna i några minuter och ta en sked och lägg upp små klickar på ett bakplåtspapper eller folie! In i kylen och voila!

Av Lisa - 7 mars 2011 23:36

  

Helt slut efter en helkväll på akuten.. Så nu har jag bäddat ner mig i sängen hos mamma, pallar inte sova hemma inatt.. Imorgon bitti blir det sjukhuset och provtagning direkt ja vaknar!

Av Lisa - 7 mars 2011 16:14

Just det! Igår beställde jag Bröd, Pasta och lite choklad från en sida so jag hittade. Low Carb produkter för oss matt-kontroll-freaks som inte vill äta så mycket kolhydrater!! 

  

Det ska bli intressant att se hur det smakar.. Men jag har goda förhoppningar!

Kika in på CarbZone . i Web-shoppen finns dessa godingar!

Av Lisa - 7 mars 2011 14:47

   Äh, svårt att se hur den ser ut på bild, men jag behövde verkligen en lite längre vårjacka.. Börjar tröttna lite på att gå i kort skinnjacka jämt.. Det passar faktiskt inte till allt!! Så nu är jag nöjd och glad, även om håret fortfarande ser ut som skit!!

Snart kommer Olivia hit och hon ska sova här inatt.. Så jag har inhandlat diverse goda bak-grejjer.. Grädde,blockchoklad,philadephiaost,florsocker, mm mm.. Gissa vad jag har i åtanke??? hehe  

Träningen gick kanoners kanoner idag!! Lite trögt i början, men krafterna kom sakta men säkert, och jag la på lite extra både på biceps och ben idag.. Det lär nog kännas imorgon skulle jag tro!! "GILLA"

Av Lisa - 7 mars 2011 09:32

Alltså nu blir jag snart HELT galen!!! Min mens är mer än en vecka sen! Och jag har gått omkring och haft ont i magen i över två veckor nu! Jag är inte gravid, enligt test stickorna och jag har inga andra symtom... Whaaaat?

Blä och fy och ucsh!! Vad är det som händer med kroppen egentligen?

Det blir ingen klippning idag heller! Frissan är sjuk, men jag kan inte vänta så jag bokade en ny tid hos en annan frissa imorgon.. Har inte varit till nån annan frissa på flera år, så lite pirrigt känns det ju, men men.. Det är ju bara hår, och det växer ganska fort. Men det blir säkert bra!!!

Nu ska jag ladda inför ett lunch pass på gymmet!!

Av Lisa - 6 mars 2011 17:09

Imorgon!! Har planerat ett lunch pass med lite body pump om kroppen tillåter. Sen på eftermiddagen är det dax för min efterlängtade och välbehövliga klippning och färgning! Har låtit bli att färga håret i snart tre månader nu, eftersom jag ska göra en avfärgning. Så jag har en jätte gullig utväxt på mitt annars svart-färgade hår.. ÄNTLIGEN slipper jag se det varje gång jag gluttar i spegeln!

Här är min inspiration:

  

Snyggare än snyggast! Nu vet jag ju att hon har rakat sådär på båda sidorna, men det kommer inte jag att göra. Bara ena sidan, som vanligt! Spännande!


För övrigt så har det här varit världens jobbigaste helg på många vis.. blää säger jag bara! Men det är bara att gilla läget och försöka se glad ut... 

Av Lisa - 6 mars 2011 14:33
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Lisa - 6 mars 2011 11:43

Heeej! Gud vilket väder! Jag och Fredrik har precis varit ute och gått med vovvarna! Super härligt! Nu försöker jag hitta inspiration till att städa! Det är sååååå jävla dammigt här hemma så ni anar inte! Men det känns skönare att sitta här i soffan..

Har blivit lite dåligt bloggat här i helgen.. Om man jämför med hur det brukar se ut här. Men jag  har så mycket att ta itu med och fundera på just för tillfället, så min hjärna är helt OVERLOADED! Men det löser sig alltid!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards