★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2011

Av Lisa - 25 mars 2011 09:42

God Morgon! En blåsig morgon prommis i en rasande fart är nu avklarad och jag är redo att njuta av världens bästa dag! Så här sitter jag nu med världens godaste dryck (kaffe of course) och har världens "snyggaste" frisyr och ska snart hoppa in i världens varmaste dusch!!!!  Och som grädden på moset så slänger jag in världens fulaste bild, bara för att det är Fredag!!!!

 

Av Lisa - 24 mars 2011 17:45

Tre timmar hos frissan! Ja, det tar tid att bli ljushårig när man är en svart-färgare! Först slingor, sen en bottenfärg för att få bort det som blev kritvitt, och sen folieslingor.. Och så köpte jag silver schampo så att jag ska kunna dämpa de gula tonerna sen.. Men det känns bra, nu är jag en god bit på väg!! Tänkte inte bli platina blond, men lite ljusare ska jag bli :)

   

Av Lisa - 24 mars 2011 14:53

Här sitter jag och ser allmänt snygg ut. Hihi

 
Av Lisa - 24 mars 2011 10:57

Skönt med en sovmorgon! Sovmorgon för mig.. Klev upp klockan nio haha! Börjar verkligen bli som en riktig gamling! Är ju oftast uppe runt sju även fast jag är ledig.

Sitter här och våndas lite och är nervös för frisör besöket.. Ska ju ljusa upp håret och har ingen aning om hur jag kommer att se ut. Men va fan, känns det inte bra, så kan man ju alltid färga det sen. Spännande spännande.

Nä, nu ska jag städa trappen! Förresten, har jag talat om att vi har sagt upp lägenheten nu?? Ett steg närmare flytten! Wohooo....

Av Lisa - 23 mars 2011 21:36

Trött Trött och åter Trött!


Träningspasset gick hyfsat ändå.. Fick stanna upp och hämta andan lite då och då och jag tog det ganska lugnt, men jag lyckades kämpa mig igenom hela passet!! Det här har varit en bra träningsvecka hittills. Zumba i måndags, Pump igår och Combat idag.. Får ju en del vardags motion också eftersom det tar 20 minuter att gå till jobbet, och samma visa hem, men det räknar jag inte som träning!

Imorgon blir det morgonpromenad och vila från gymmet! Resten av veckan har jag inte planerat än, men vi får se! 

Imorgon är det dax för frissan IGEN!! Say hello to Blondie hehe.. Ska bli en hel del ljusare än vad jag är nu. Ingen klippning dock, bara färgning.. Lite pirrigt faktiskt, för ja vet inte riktigt hur det kommer att bli!!

   

Slutet på -09 var jag ju lite halv ljus, men det blir nog ljusare denna gång! Jobbigt bara med utväxten som kommer så snabbt, men va fan. Jag behöver en förändring!!!  OFTA behöver jag förändringar har jag märkt!  

Av Lisa - 23 mars 2011 15:05

Hemma! Home sweet home! Hade verkligen ingen lust att jobba idag och har inte haft särskilt mycket energi, men jag har jobbat på bra ändå! Nu har jag precis avnjutit en GOOOOOD tidig middag (eller sen lunch) Keso-Pannkaka! Jag bara kom på att jag var sugen på pannkaka, men eftersom det är så onyttigt så hittade jag på en nyttigare variant:

2 ägg

2msk keso

2msk kesella

2msk mjölk

salt

brödkryddor (lite lite bara)

Mandelspån

Vispa ihop allt utom mandelspånen och stek som en vanlig pannkaka eller omelett, strö på mandelspånen efter en stund. Servera med kesella med en skvätt Fun Light Strawberry i..  Gott gotti gott gott!


Nu ska jag dricka kaffe och slappa i ett par timmar innan det är dax att prova det nya BODY COMBAT passet på riktigt :)  Känner mig iofs inte på topp, men man måste ju inte köra järnet, men kan faktiskt ta det lite lugnt även på Combat Passen (om man vill och behöver ;)

Av Lisa - 23 mars 2011 10:32

Jobbar och sliter och känner mig knepig i kroppen idag.. Hoppas inte man ska gå å bli sjuk nu, det har jag inte tid med!

 
Av Lisa - 22 mars 2011 20:28

Äh, den här dagen blev ju bara skit! Usch, känner mig helt nere och totalt slut! Min jäkla hjärna klarar inte av så många funderingar och uppgifter tydligen, utan att ja ska få nåt slags nervsammanbrott...

Jaja.. Träningen gick hyfsat iaf.. Och nu gruvar jag inför morgondagens arbete. Eller inte själva arbetet, men att jag ska känna mig såhär även imorn! Nä, upp me hakan, allt ordnar sig väl...

 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards