★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2011

Av Lisa - 19 mars 2011 09:12

   Undrar om jag har ett ovanligt sätt att sminka mig på??  Jag använder nämligen ALDRIG kajal eller eyeliner! Nope. En svart skugga vid frans kanten får fugera som eyeliner för min del. Annars blir jag helt svart och kletig runt ögonen efter ett par timmar!

Dom här tre skuggorna använder jag en helt vanlig dag (som denna) och så världens bästa mascara :)

Ingen proffs sminkning direkt men den passar en latmask som mig PERFEKT!!! 

  

Av Lisa - 19 mars 2011 07:45

En Liten Morgonhälsning från pensonärs paret som vaknar halv sju en Lördagmorgon hihi

  

Dagens planer: En tripp till stan, kika lite, luncha och sen blir det GYMMET!!!

Av Lisa - 18 mars 2011 13:21

Dåså.. Då har man provat BÅDA! Tog mig en promenad härifrån Domsjö trakten in till stan och det tog ganska precis 25 minuter! Bra, då fick man sig lite motion idag också!

Sen har jag strosat omkring på stan. Köpte mig lite tränings kläder, för jag tänkte testa att träna på Brux imorgon! Hittade ett linne och en sport BH på Stadium. Kul med lite annat än svart!!

Sen tog jag bussen tillbaka och den tog väl 6 minuter eller nåt..  Snabba ryck!  Men nu vet man iaf att OM man känner sig sugen på promenad, så är det en prima sträcka att gå och det är gångväg hela vägen in till stan!

Nu är det lunch time! Det får bli ägg och kesella.. Sen blir det tacos till middag när Fredde kommer hem!

      

Av Lisa - 18 mars 2011 09:57

Good Morning! Har sovit JÄTTEGOTT inatt, men det kan ju bero på att jag var heeeeelt slut igårkväll. Fick sån jäkla värk på kvällen så jag kunde knappt gå, att sätta sig/kliva upp ur soffan var näst intill omöjligt, och handlederna kunde jag ju absolut inte räkna med!! Huvva! Men nu känns det bättre.

Har nyss varit ner på Coop och handlat lite. De finns vissa saker som MÅSTE finnas "hemma" för att jag ska va nöjd! MJÖLK (till kaffet) KANEL (till allt) KESELLA (of course). Och här fanns INGET av det.. Dessutom fanns inte ens dusch creme och schampo eftersom grabbarna alltid duschar på jobbet.

Har äntligen lyckats hitta vad hållplatsen här utanför heter. Haha. Det är inte lätt att hitta rätt bussar och linjer när man inte ens vet vad gatorna och områdena heter. Men nu vet jag!!! Så det kanske blir en tripp in till stan sen.

Fast det är ju bara 2.9 km in till stan, så om man känner sig sugen, så kan man ju alltid promenera :)

      

Dax

Av Lisa - 17 mars 2011 17:57

Jaa.. har inte så mkt att säga om läkarbesöket. Jag får helt enkelt fundera och vrida och vända och bestämma mig för hur det ska bli....


Nu är det packning och städning som gäller!Bussen går om 50 min!

Tjing!!!

  
Av Lisa - 17 mars 2011 11:33

Ja då har man varit och Trampat bort lite fläsk! 40 minuter på Crosstrainern fick det bli idag.. Ingen styrketräning eftersom min axel och min nacke inte riktigt vill hänga med!

Nu är jag SÅÅÅ NERVÖS!!! Halv två ska jag vara på sjukhuset och hela min kropp skriker åt mig att jag ska avboka tiden!! Men det ska jag fan inte göra. Man kan inte skjuta på problemen hela tiden. Det är bara att bita i det sura äpplet, ta sig i kragen och traska upp dit och snacka med läkaren!

  

Av Lisa - 17 mars 2011 08:55

        

    

    

(klicka på bilderna så blir dom större)

Varorna kommer som vanligt från GYMGROSSISTEN


Härligt att man får en träningsväska och en shaker på köpet med den sistnämna varan.. Nu blir det spännande att se om jag kanske hittar nån ny favorit!!!

Av Lisa - 16 mars 2011 18:46

Känner mig HELT SNURRIG!

Har kollat runt på EN MASSA lägenheter. Registrerat mig, ställt mig i kö, skickat intresse anmälningar osv.. Men man kan ju inte gator och områden så bra så  jag får sitta och titta på Eniro var gatorna ligger haha! Äh, det blir nog bra det här! Har liksom vant mig vid tanken på att faktiskt göra slag i saken och flytta härifrån, och det känns som om jag kommer ett steg närmare för varje dag... Funderar skarpt på att säga upp den här lägenheten den här månaden, men jag vet inte riktigt om man vågar... Tänk om man står där utan bostad helt plötsligt!!!

Just nu känns det som om jag håller på att bli förkyyyyld! Ont i halsen och allmänt seg och trött. Så det blev ingen träning för mig ikväll :(  Tar igen det imorgon bitt iom jag är på benen då!!!

Jag säger bara en sak:

Ingefära och C-vitamin!!!!!

Det var i och för sig två saker, men skitsamma!

 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards