★ 399 gram ★

Alla inlägg under mars 2009

Av Lisa - 13 mars 2009 19:52

Va less ja är på valparna just nu!! Dom skriker och skriker och skriker efter mamma och hon vägrar gå in till dom för hon e less på dom hon också..  Dom låter som fåglar! Riktigt sådär så det skär i öronen!!


Nä nu ska jag gå och hyra en film och köpa lite godis. (om man nu kan äta godis utan att spy)

See ya

Av Lisa - 13 mars 2009 17:33

Ååå vad jag har tråkigt!! Ja tror det är tredje dan som ja bara sitter här hemma i lägenheten som ett fån! Men hur kul är det å visa sig ute när man är vit som en albyl i ansiktet och mår illa och har ont i magen och feber? Nja..... man måste nog va hemma då.

Ja har ju sällskap a´la 8 hundar iaf, så ja är ju inte ensam :)

Men ändå. Det är verkligen skit tråkigt! Funderar på att hyra en film sen..


Brorsan och hans tjej håller på å flytta till Sundsvall nu. De var snabba ryck.  Dom va ju å titta på lägenheten för ett par dagar sen och nu fick ja höra av mammzen att dom är i full fart med flytten!

Roligt för dom! Jag vill också flytta! Men jag sitter fast här jag!! Fast nu om ja får igenom den här halvtids pensionen så kanske allt blir bättre. Då blir man ju aldrig helt utan inkomst, även om det skulle strula med jobb och sjukskrivning eller socialbidrag eller vad man nu må ha för inkomst. Och vem vet. Det kanske är lättare att få tag i ett halvtidsjobb nån annanstans. Men jag är ju så jäkla feg!!!! Invanda mönster är allt jag har lixom.. provar sällan nåt nytt..  Måste ändra på det!!!!!

Av Lisa - 13 mars 2009 13:48

TindraBrownieFulingen

Den vita lillen ska heta Tindra iaf, det vet jag.. Sen vet jag även att en av dom svarta ska heta Dina..

Brownie och Fulingen har jag bara hittat på för att hålla isär dom. Fulingen är verkligen ful alltså!! Det är bara en valp som inte är såld. Den valpen som enligt mig är finast av allihopa. Ska försöka få en bra bild på henne sen så ni också får se :)


Av Lisa - 13 mars 2009 10:19

Ja det är fasen som att ha bebis det här. Blev väckt kvart över sex i morse av att dom skrek och pep och levde rövare. Så jag klev upp och rensade lite bajs och kiss papper och sen släppte jag ut Piga och Totte... Sen gick jag och la mig igen! Skönt..

Nu har jag hunnit med att sätta på två tvättmaskiner och varit på en promenad, och så har jag varit på Ica...

Fan va effekteiv ja känner mig då. Men nu är jag så hungrig så jag håller på att avlida, så nu ska ja koka mig ett par ägg och koka lite kaffe :)

See ya later

Av Lisa - 12 mars 2009 21:31

Ja fy vilken hemsk dag!! Först ha man spytt hela dan och mått som en kratta i magen, och nu när det börjar bli kväll så mår man hur bra som helst. Rastlös som fan.

Ställde mig på trampmaskinen och körde ett pass så ja skulle bli liiiite trött iaf.

Och valparna busar och skriker och bråkar och prasslar med tidningspapper. Har bara haft dom några timmar, men ja ha redan fyllt en sopsäck till hälften med kisspapper.

Det kommer bli en hård helg!

Av Lisa - 12 mars 2009 19:15

Av Lisa - 12 mars 2009 17:53

Ja nu är det slut på lugnet här hemma. Mamma är på väg hit med Piga och alla valparna nu.. så ja ha lagt ut tidningspapper över hela golvet i köket och hämtat en stor träskiva på vinden som ja kan ställa för dörren. Men de va bra att den var hyfsat låg så att Piga kan hoppa ut och in som hon vill.

Ja det blir en trevlig helg det här. Mycket kiss och bajs. haha.. Kul när man har magsjuka själv, att ta hand om en massa hundskit!! Men men. Ja e säkert piggare imorgon. (hoppas jag)

Annars blir ja tokig!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av Lisa - 12 mars 2009 15:14

Träffade  mormor d jag var på skattkistan. Blev mkt förvånad eftersom hon inte bor här. Så nu har hon och hennes väninna varit här och druckit kaffe och skvallrat lite. Har faktiskt inte träffat henne på säkert ett halvår så det var väldigt roligt.

Måste åka upp och hälsa på i Ramsele snart, för där vet jag inte när jag var sist. Är så dålig på att hålla kontakten med släkten. Farmor o farfar bor bara 200 meter från mig men dom har ja inte träffat på flera månader heller. Helt sjukt!!

Men jag ska bättra mig!!




11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards